Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Ох, малко се обърквам, намерих 3 теми за целулит и вела шейп, и май съм писала в някаква по-стара. Сега ще ви изчета мненията, но ако някой може да каже - колко горе-долу излиза целия комплект процедури и дали си заслужава.

Започнала съм да се замислям най-накрая да направя нещо за тялото си и да спра да се залъгвам с тези кремчета и масажиращи гъби за баня, които нищо не правят Sad

Ще съм благодарна за всеки съвет!

# 481
Жоро, ти май си по-професионално гледащ на целулита. Може ли да ми разясниш ей-този уред дали е наистина едно голямо "уау" или е обикновена реклама, и не е по-различен от всички останали?

http://woman.-spam082-/n/ured-kojto-izvajva-tyaloto-da-pri-tova- … usiliya.4071.html

# 482
Момичета, някоя да е открила нещо сносно в центъра  newsm78
Това LPG и Velashape много скъпи...де тия пари на тая криза? Търся нещо до 17лв., ако може  Laughing
А дано ми излезе късмета Simple Smile

# 483
Това LPG и Velashape много скъпи...де тия пари на тая криза? Търся нещо до 17лв., ако може  Laughing

Едно момиче беше писало някъде из темите за ролков масаж, от който е доволна, в някакво студио на Графа, под някакви колони. Аз се сещам там за едни колони и едно студио близо до Гарибалди, но така и не разбрах дали за същото става въпрос. Май не беше много скъпо.

# 484

Едно момиче беше писало някъде из темите за ролков масаж, от който е доволна, в някакво студио на Графа, под някакви колони. Аз се сещам там за едни колони и едно студио близо до Гарибалди, но така и не разбрах дали за същото става въпрос. Май не беше много скъпо.
Там се намира едно студио Белиз, дали не става дума за него? Сега ще видя сайта. Мерси Simple Smile

# 485

Там се намира едно студио Белиз, дали не става дума за него? Сега ще видя сайта. Мерси Simple Smile

Ами като го гледам на картата на един ъгъл е. Това което се сещам също беше на ъгъл, но не знам дали не беше на следващия. Но нищо не пречи да им звъннеш да ги питаш. Peace Ако разбереш нещо, сподели.  Hug

# 486
# 487
Здравейте! Темата за целулита ми е много належаща в последно време. Доста мнения съм чела къде положителни, къде отрицателни и затова не се решавах дълго време. В крайна сметка под влиянието на моята приятелка отидох на целутрон, но нямаше никакъв ефект. Опитох и масаж с вендузи и също не бях доволна.
В крайна сметка под влиянието на моята приятелка, която ми препоръча услугите на Таня Петрова от студио Fashion, ул. Неофит Бозвели 19, гр. Варна.Отидох на един антицелулитен масаж, но бях скиптично настроена към бъдещи резултати. След разговара, който проведохме тя ме мотивира да тренирам повече, поне вкъщи, за да има наистина видим резултат от нейната работа. Започнах антицелулитна терапия, която включваше ексфолиация на тялото с гел грейпфрут и антицелулитен масаж с отслабващо действие и двата на Др. Ренауд  . След 10 процедури през ден имаше ефект, който продължих да поддържам с един масаж на седмица и усилени тренировки вкъщи. Да не забравим и по здравословното меню, което почнах да спазвам : )
Така че момичета не се отчайвайте, а действайте, има лек за всичко, стига да имаш желание и воля!! Всичко зависи от вас : )

# 488
Здравейте  Simple Smile
За първи път се осмелявам да пиша.До сега само преглеждах коментарите ви , но сега искам да ви попитам дали някой може да ме насочи за добър салон за антицелулитен масаж в Бургас.От скоро живея тук и бих искала да започна да правя процедури но не знам къде.Преди време бях чела за някакво място в квартал Сарафово, но сега не мога да намеря къде съм го чела  newsm78

Много бих се радвала ако някои успее да ми помогне и ви благодаря предварително  Simple Smile

# 489
може би някой е писал по-напред в темата, но бихте ли споделили цени и конкретно - във Варна някой ползвал ли е услугите в дом Младост да даде отзиви?

# 490
Една приятелка ми подари гел и серум, който си е купила, пък не ползва. Нa Ериксон са и двете. Гелът е нощен. Почнах да се мажа, ама не съм много редовна, че не винаги се сещам... Ако проима някакви добри резултати ще намина през темичката да се похваля  Party

# 491
Здравейте  Simple Smile
За първи път се осмелявам да пиша.До сега само преглеждах коментарите ви , но сега искам да ви попитам дали някой може да ме насочи за добър салон за антицелулитен масаж в Бургас.От скоро живея тук и бих искала да започна да правя процедури но не знам къде.Преди време бях чела за някакво място в квартал Сарафово, но сега не мога да намеря къде съм го чела  newsm78

Много бих се радвала ако някои успее да ми помогне и ви благодаря предварително  Simple Smile

Здравей, аз си правих антицелулитни масажи след като родих/за мен по-добро за махане на целулит няма  Peace/ в студио Релакс на Трайчо Китанчев. Точния номер и телефон не помня, но мога да видя дали не си пазя визитката на мацката там.

# 492
Blagodarq ti renka79   :bouquet:Az namerih kude se namira tozi salon v Sarafovo, no sigurno 6te proverq i tozi za koito ti mi kazva6  Simple Smile

# 493
  • София
Защо не сте писали в темата от 2 месеца, не ходите ли вече на процедури ? Simple Smile

Аз сега чета и разучавам и твърдо съм се ориентирала към LPG-то. Салона на Нишава е хубав и мисля да ходя там. Не ми е много близо, но друг в южните райони, горната част на бул.Ч.връх или околовръстния път не откривам. В Царско село и фитнес Дрийм&спа на Околовръстния май също няма...  Ако се сещате за някой салон в тези райони, моля кажете къде е да го проверя.

Имам нужда от сериозно раздвижване и махане на закръглености из цялото тяло, но най-вече на коремчето  ooooh!  Дано LPG-то да помогне и лятото да влезна в по-малките номера и да нямам целулит. Мисля да си взема карта за 10 процедури на първо време.

Може ли някой да обясни какво точно се прави на самата процедура,мажат ли те с нещо, какво е усещането от апарата, облича ли се нещо, колко пъти в седмицата се ходи и др.подробности...?

# 494
  • София
elix, има един салон до 121у-ще, кв.Г.Делчев - Бюти Фентъзи, в който прават такива процедури. За цени не съм питала, там си правя ноктите аз. Мацките са мн готини, малко е салончето но екипа е добър.

Ти на какви цени си намерила процедурите на ул.Нишава?

Общи условия

Активация на акаунт