Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някоя от вас правила ли си е процедури с дермосоник? Знам, че LPG е по-нова технология, но казват, че работят на един и същи принцип, а е и по-евтино.
Навремето ходих много упорито на целутрон /corpo/, та сега ми се иска пак да направя една серийка. Четох в по-стари теми за Варна, на цени 4-5лв на процедура, а в София не мога да намеря под 10. Някой да препоръча нещо?

# 511
аз,на Дондуков по 25 лв е процедурата,ефект има ,ако си мериш обиколките ,спазваш диета,спортуваш и т.н ,след първите 10-15 процедури трябва да се ходи на поддържащи

# 512
И аз в кюпа на масажираните Simple Smile Най-после се престраших Simple Smile
Засега ми харесва.. записах си 10 процедури.. Ще ходя през ден.. да видим какво ще се случи  Sunglasses
14 лв/масаж.. Ще давам отчети дали и колко съм доволна  Peace

И аз много мислих за LPGтата ама нещо много цифра ми идва.. Та да видим ръчно дали ще ме антицелулитизиат достатъчно  Laughing

# 513
И аз в кюпа на масажираните Simple Smile Най-после се престраших Simple Smile
Засега ми харесва.. записах си 10 процедури.. Ще ходя през ден.. да видим какво ще се случи  Sunglasses
14 лв/масаж.. Ще давам отчети дали и колко съм доволна  Peace

И аз много мислих за LPGтата ама нещо много цифра ми идва.. Та да видим ръчно дали ще ме антицелулитизиат достатъчно  Laughing

Моля те,дай информация къде ходиш   bouquet

# 514
Студио Пандора на Сава Муткуров (между магазина за 1 лв и Визио се намира).
Същия масажист (който ме работи), каза, че също и в Акваленда прави масажи.. но там са по-скъпи.
Утре след работа пак ще ме мачкотят Simple Smile и ще споделя  Peace

# 515
Миналата година си правих процедури с Велашейп в Медефект. Имаше съвсем леко заглаждане /по-скоро въображаемо  Wink/, но само толкова. За да постигнете някакви резултати трябва процедурите да са съчетани с диета и задължително със спорт, най-добре плуване или джогинг.  И пак не е сигурно, защото целулита е упорито нещо и 100%-тно избавяне от него няма.

# 516
Миналата година си правих процедури с Велашейп в Медефект. Имаше съвсем леко заглаждане /по-скоро въображаемо  Wink/, но само толкова. За да постигнете някакви резултати трябва процедурите да са съчетани с диета и задължително със спорт, най-добре плуване или джогинг.  И пак не е сигурно, защото целулита е упорито нещо и 100%-тно избавяне от него няма.
Ти ме отчая, тъкмо събирах пари за Велашейп  Sad имаше ли поне стягане на кожата?

# 517
  • София
Аз и по напред в темата писах, че и при мен Велашеипа няма никакъв, ама никакъв ефект.
Даже сега съм с повече целулит  Confused
Не давай пари, според мен. Тези пари за ръчни масажи ако ги дадеш всичките, ще си ходиш до лятото на масажи и със сигурност ще имаш ефект  Peace

# 518
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз съм на мнение,че по-добро от ръчния масаж няма.Септември направих 20процедури на целутрон-ефект абсолютно никакъв.Утре си записах час за масаж да видим как ще ме смачкат.

# 519
Няма по-добро от ръчния масаж,но откриването на точния масажист е трудна работа.

# 520
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Уж съм при добър.Препоръчаха ми я тука от темата едно момиче.Да видим.

# 521
  • София
Няма по-добро от ръчния масаж,но откриването на точния масажист е трудна работа.

Е, това е. При мен проблема е, че трябва да ми е близко, да ходя в обедната почивка, а не намирам в кв.Младост. Препоръчайте  Praynig

Сега разследвам един кабинет, който се намира в 25 поликлиника, ако някой го интересува ще напиша тук, като разбера подробности  Peace

# 522
Ивка, мен ме интересува за Младост, пиши после  Hug

# 523
Някой ползвал ли е Deco Shaper ,било за стягане и премахване на целулит,предлагат ми го на 28 лв процедурата за 50 минути newsm78 или по добре ръчен

# 524
Ти ме отчая, тъкмо събирах пари за Велашейп  Sad имаше ли поне стягане на кожата?

Не си давай парите по-добре. Ефект няма, съвсем, съвсем леко заглаждане. Чудо не очаквай. Преди време гледах едно предаване /не си спомням точно кое/, но беше някакъв известен пластичен хирург, който обясни, че за стрии и целулит все още няма измислен лек, който да ги премахва напълно.

Общи условия

Активация на акаунт