Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

И ще ми кажете ли как точно се действа с утайката от кафе?

Аз лично използвам смляно кафе, а не утайка-около 4-5 супени лъжици. Добавям си някакъв лосион за тяло, защото от маслата и зехтина стават доста аварии в банята, много се хлъзга... Rolling Eyes а и си мисля, че така кофеинът попива по-добре в кожата. Добавям и 2-3 супени лъжици гореща вода (това си е по мое усмотрение) и когато се получи каша започвам да обтривам краката от глезените към коляното и от коляното към ханша. Започвам със задната част и после минавам към предната. Следват дупето, корема, а понякога се ексфолирам цялата. Аз лично прилагам сила -размачквам с кокълчетата на пръстите (използвам ръкавица, защото се оцветяват, а и се разраняват), обтривам силно, правя т.нар. "изцеждащи" движение -изстласквам телесата нагоре към лимфните възли. Всичко това за около 20-25 мин.После оставям така ако имам повече време , докато кашата попие и измивам с душгел...Редовно гледам да правя и контрастни душове накрая на къпането. Кожата става доста зачервена, но и мека и приятна. Дано съм ти била полезна. При мен кафето + масаж с вендузи дават резултат засега.

# 601

За масажите сега ползвам зехтин и серум срещу целулит-смесено.Със зехтина става по мазно някак си и по лесно движа накрайника.
Аз пък тъкмо се чудех как да направя повърхността по-хлъзгава...Мерси за съвета.  bouquetМаслото някак попива по-бързо, а и когато съм за кола маска съм забелязала, че срам не срам, ама и космите спъват вендузите  и скубе доста  Embarassed

# 602
Твоя целулит как е ?Аз го усещам моя като малки топчета в задната част на бедрата.
Абе трудно ми е да се възстановя след това раждане и да съм във форма,но се успокоявам ,че има нераждали с много повече от мен.
Аз зимата бях зле след раждането затова си купих това чудо,че малко да се вкарам в ред,ама поне още 3 килца ако отслабна...

# 603
Въпросът ми е към тези, които също използват вендузи : Забелязвате ли промяна в цвета на масажното масло/крем/гел? Аз използвам  маслото на Икаров и към края на масажа с ръце и вендузата (около 40-50 мин) то е сиво-зеленикаво и мътно на цвят......

И при мен е точно така, както го описваш! И аз използвам маслото на Икаров.

# 604
С всички масла е така. Моя масажист използва както Икаров, така и Веледа. Твърди че са приблизително с еднакъв състав, а разликата в цената е в пъти. Това което променя цвета са токсините. Аз понеже съм любопитка Simple Smile и го питам за всичко, та съм информирана. Колкото до уреда, който се обсъжда напоследък - правих една проста сметчица. Уреда струва колкото масажа ми за 2 години. А къде е професионалния ръчен масаж, масажа с мед, с бамбук...? Тези неща ми се виждат по-ефектни от вакуума. Меда изтегля най-много. Бамбука дренира най-добре.  А за тези 2 години устройството може и да се счупи. Проста сметка, но мисля че дава добра представа за положението  Simple Smile ... та не бих подходила на такава покупка.
И един сериозен критерий - ако масажа е имал добър ефект, когато приключи сеанса веднага ви се иска да се изпишкате, дори и да сте пишкали непосредствено преди масажа. Това показва перфектен лимфодренаж.  Wink

# 605
Твоя целулит как е ?Аз го усещам моя като малки топчета в задната част на бедрата.
Абе трудно ми е да се възстановя след това раждане и да съм във форма,но се успокоявам ,че има нераждали с много повече от мен.
Ами как го усещам...Имам го по целите бедра-от скоро и от пред да му се не види smile3514...В задната част и отстрани на бедрата е най-зле-видим е и боли доста, когато се масажирам. Иначе както казах, когато щипна с пръсти  на най-засегнатите места гънката, която се образува е дебела и отдолу прозират едри топченца... Weary... Близо до дупето имам и 2-3 по-едри видими вдлъбнатинки...Абе грозна работа... SickЗа протокола-не съм раждала и почти нямам килограми за сваляне, най-много 1-2кг (174см/58кг)...Генетично не знам дали съм обременена, защото майка ми е с перфектна фигура и целулит започна да й се появява чак след 45г. ,но пък тя от тогава пие хормонални медикаменти...нямам много други роднини жени, за да направя сравнение Rolling Eyes...Иначе може да се каже , че съм склонна към напълняване, но не драстично-трудно качвам повече от 2-3 кг.
И един сериозен критерий - ако масажа е имал добър ефект, когато приключи сеанса веднага ви се иска да се изпишкате, дори и да сте пишкали непосредствено преди масажа. Това показва перфектен лимфодренаж.  Wink
Shocked Ей, това не го знаех, мерси за информацията!  bouquet Не съм забелязала при себе си подобна зависимост, но пък при пиенето на много вода аз и без това пишкам доста често...Момичета, някой друг да е забелязал подобно "явление"?

# 606
Ами при добър масажист сигурно е по-добре, но на мен ми е трудно с три деца и най-малкото бебе ...
Затова гледам вкъщи да се справя някак си.
Да ви питам вие след тези масажи посинявате ли?
При мен положението е синка до синка.
И изобщо посиняването критерий ли е за ефикасност,защото когато се правя със стъклените чаши не посинявам а с накрайника с топчета посинявам зверски?

# 607
Простете, че тук задавам въпроса си, виждам, че тук се говори по-скоро за мазила и масажи. Питането ми е, правите ли упражнения против целулит, моля ви, кажете нещо от което сте наистина доволни!

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 19:35 от twisted_smile

# 608
....Да ви питам вие след тези масажи посинявате ли?
При мен положението е синка до синка.
И изобщо посиняването критерий ли е за ефикасност,защото когато се правя със стъклените чаши не посинявам а с накрайника с топчета посинявам зверски?

asya asya, аз масажи съм правила само един път, серия от 10-12 масажа, резултат имаше и да, имах синки, бедрата ми бяха целите посинени. Тогава си мислех, че това е нормално. Но наскоро четох някъде (май в друг форум беше) и там един масажист пишеше, че добрият такъв няма да оставя синки по тялото на клиентката, че синките не били критерии за добре свършена работа. С една дума той твърдеше, че добрият масажист не оставял бедрата насинени.

Bigmum, твоят масажист прави ли ти синки по краката?

# 609
Само първият път имах тук там малко синьо. После не. Общо взето антицелулитния масаж си е силов масаж, но при добра загрявка и постепенно засилване, би трябвало кожата да свиква. Моя масажист ми казва, че е нормално да се появят синини, но прекаленото посиняване вече със сигурност е вредно
Фики, опитай при този масажист и после ще си говорим. Интересува ме какъв ще е резултата при теб. При мен е за отличен 6 Wink

# 610
Само първият път имах тук там малко синьо. После не. Общо взето антицелулитния масаж си е силов масаж, но при добра загрявка и постепенно засилване, би трябвало кожата да свиква. Моя масажист ми казва, че е нормално да се появят синини, но прекаленото посиняване вече със сигурност е вредно
Фики, опитай при този масажист и после ще си говорим. Интересува ме какъв ще е резултата при теб. При мен е за отличен 6 Wink

Би ли дала и на мен повече инфо на ЛС за твоя масажист  Hug

# 611
.....Фики, опитай при този масажист и после ще си говорим. Интересува ме какъв ще е резултата при теб. При мен е за отличен 6 Wink

Да, мисля да опитам при този масажист, стига да не ме застреля с някакви астрономични суми за масажа Laughing. Непременно ще споделя впечатления и резултат, стига да се реша да е при него. А и това ще е към края на август, че тогава ще си ходя дo БГ.

# 612
Би ли дала и на мен повече инфо на ЛС за твоя масажист  Hug

Дадох. И успех в борбата с тази гадост Grinning

# 613
  • Sofia
Не е редно да имате синки.  Аз също знам, че добрия масажист не оставя видими следи от работата си. Зимата направих курс 10 масажа и имах 1 единствен път малка синка за това време. Намалих 3 см на обиколки и се стегнах много, изглеждах коренно различно след това, искам да подчертая, че спазвах и диета обаче. Изключително доволна бях и смятам живот и здраве догодина преди морето обаче пак да направя 1 такъв курс.

# 614
Не е редно да имате синки.  Аз също знам, че добрия масажист не оставя видими следи от работата си. Зимата направих курс 10 масажа и имах 1 единствен път малка синка за това време. Намалих 3 см на обиколки и се стегнах много, изглеждах коренно различно след това, искам да подчертая, че спазвах и диета обаче. Изключително доволна бях и смятам живот и здраве догодина преди морето обаче пак да направя 1 такъв курс.

Може ли да ми кажеш къде си правила твоите масажи и какви са цените  Grinning Аз имам една козметичка предвид, но искам да проуча и други варианти.

А за синините, според мен зависи и от кожата. Аз постоянно получавам синини по краката без дори да съм разбрала, че съм се ударила някъде. Да не говорим, ако пък има наистина натиск. Кожата ми е много мека и ми се получават доста силни следи от всякакви посегателства върху нея  Laughing Аз съм се примирила, че ще си ходя поне месец посинена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт