Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • In transit
Момичета, тъй като съм събрала информация, "копи-пействам" я и за тези от вас, които полагат услия у дома(Пуснах я и в другата тема, дано не е проблем). На мен ми беше полезна и до сега има ефект.
Видео за антицелулитен самомасаж, разработено от Vichy: http://www.youtube.com/watch?v=0_GqY1CrfEs&NR=1 , http://www.youtube.com/watch?v=PyVq3A4Wiu4&feature=relmfu , http://www.youtube.com/watch?v=3Wzfuslef5Y&feature=relmfu , http://www.youtube.com/user/VICHYLABORATOIRES#p/c/613E8B11232B513E/3/IAqW96EIJno

Благодаря много за полезната информация, която сподели!  Hug А тази техника на Виши, същата предлагат като тяхна и Кларанс с антицелулитните им  продукти  Grinning

# 631
FreakOnALeash, макар че вече ти отговориха, ще напиша и аз какво точно правя! След като се намажа с мед по краката и дупето и го втрия хубаво, започвам да си залепвам дланите по тялото и рязко да ги отдръпвам, т.е. все едно си удрям шамарчета, но т.к. медът е лепкав ръцете се отлепват трудно от кожата, от което и идва болката, но и ефекта на антицелулитен масаж. Правя го докато мога да търпя или докато меда побелее!

# 632
FreakOnALeash, макар че вече ти отговориха, ще напиша и аз какво точно правя! След като се намажа с мед по краката и дупето и го втрия хубаво, започвам да си залепвам дланите по тялото и рязко да ги отдръпвам, т.е. все едно си удрям шамарчета, но т.к. медът е лепкав ръцете се отлепват трудно от кожата, от което и идва болката, но и ефекта на антицелулитен масаж. Правя го докато мога да търпя или докато меда побелее!
колко горе-долу време ти отнема въпросната процедура? Благодаря.

# 633
Много зависи, колко мога да изтърпя! От 15-30мин. мисля че е нормално! Peace

# 634
При мен същинската част с меда е около 15 минутки. Преди това има 10 сухо загряване и 10 загряване с мед. Вече започнах тазгодишните си масажи. Моя масажист е станал вълшебник Hug
Още на втория масаж се вижда ефекта - по-гладка и опъната кожа. Ще видя и другите момичета какво ще кажат за него после. Доволна съм Wink

# 635

значи един час е достатъчен, супер!
уффф, ако не пътувах така, до сега да съм си намерила и аз МОЙ масажист-факир... ама пуста съдба  Grinning Ще го караме на мед, кафе, веднузи и кремчета, пък току-виж съм станала Меган Фокс ooooh!
Благодаря за оговорите, момичета bouquet

# 636
И аз благодаря за информацията, след малко отивам да се "подсладя" с мед...Както описвате се опитах да го направя този пуст масаж, но не се получи...Сега ще пробвам пак. Между другото, аз съм все по-доволна от ежедневните ми усилия-и целулитът намаля,особено в предната част на бедрата и обиколките тръгнаха надолу, а май съм и  поотслабнала, че от толкова пиене на вода почти не ми се яде.Като се опека и хубаво на морето ще съм екстра, пък може и с къси панталонки да се докарам...Днес даже се изкуших да си купя...
 Peace

# 637
Как беше масажа, получи ли се?

# 638
Как беше масажа, получи ли се?
Охх, да да , получи се ама само на единия крак да му се не види...Докато "работех" по него, така се изпотих от зор, че с другия нищо не стана-медът се разтече пак и т.н...Но довечера пак ще пробвам-и с двата крака едновременно...Иначе беше готино-все едно, че някой те щипе по дупето  smile3521.Имах и малко синини,признавам, но не като от вендузата-като петънца, а само точици...

# 639
Браво, радвам се! По-малко шляпай единия крак, за да ти остават сили и за другия! Simple Smile

П.С. С теб май само си разменяме отговори и въпросчета ту в едната, ту в другата тема! Simple Smile Поздрави! : Heart Eyes

# 640
Направих си един антицелулитен масаж с мед/взех си ваучер/, но явно масажа не беше качествен, защото не ми се появи бялата пяна, за която говорите по-горе.
Също така не усетих и болка, което си е нормално при този тип масажи.  Laughing

# 641
Мохито, трябва да има болки при меда, иначе няма как да се постигне ефекта.
Аз съм вече с 4.5 см по-малка обиколка bowuu (голяма самохвалка съм). Жалкото е, че ми останаха само още 2 сеанса. Дупето и бедрата са без бабуни и отивам на плажаааааааа Joy
Но искам още масаж - заразно е това нещо........

# 642
Да, за съжаление не съм доволна от масажа с мед. Няма да ходя повече в това студио.
Bigmum, къде работи твоя масажист?

# 643
Да, за съжаление не съм доволна от масажа с мед. Няма да ходя повече в това студио.
Bigmum, къде работи твоя масажист?

В момента на Златните работи, но вечер след 18.30 ходи по адреси. Мобилен е и всяка вечер има по 2 масажа някъде. Ако искаш ще ти дам координати и ако има свободни дупки ще идва у вас с масажната маса и другите пособия. Поне до края на сезона ще е така. От първи октомври пак ще е в някой салон в града. С мен приключва до края на тази седмица(за съжаление), та аз ще му освободя време за 3 сеанса седмично. Confused

# 644
Направих си един антицелулитен масаж с мед/взех си ваучер/, но явно масажа не беше качествен, защото не ми се появи бялата пяна, за която говорите по-горе.
Също така не усетих и болка, което си е нормално при този тип масажи.  Laughing
как ти правиха масажа? Защото и при мен не се появи '' бяла пяна''   но пък за 10 процедури съм горе долу доволна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт