Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, здравейте.
Пиша във връзка с една масажистка, която съм препоръчвала тук. След адски неприятен опит с нея, просто се чувствам длъжна да пиша отново, за да ви предупредя - ако някой случайно е решил да се възползва, моля, недейте. Ще си спестите нервите. Позволява си съвършено недопустимо отношение, откровена грубост... натоварва през цялото време с променливи настроения и изобщо не успяваш да се отпуснеш.
Още веднъж, извинявам се, ако съм подвела някой, в началото бях толкова радостна, че съм я открила, но веднъж си казваш айде, ще си затворя очите, втори път - пак, ама накрая ти писва яко.
То техниката не е достатъчна, отношението си взима превес.

Името й е Ивета, ако ви полази отнякъде - стойте далеч, наистина.

# 646
Направих си един антицелулитен масаж с мед/взех си ваучер/, но явно масажа не беше качествен, защото не ми се появи бялата пяна, за която говорите по-горе.
Също така не усетих и болка, което си е нормално при този тип масажи.  Laughing
как ти правиха масажа? Защото и при мен не се появи '' бяла пяна''   но пък за 10 процедури съм горе долу доволна Rolling Eyes

При мен всеки път имаше бяла пяна, като на другия ден кожата ми пари и дори има болки. Но пък за сметка на това, на третия ден чувствам кожата си прекрасна Peace
tiro_liro, адмирации за предупреждението към момичетата - така трябва да си помагаме Hug

# 647
Здравейте момичета! Това лято се подложих на процедури с дермосоник, т.к. приятелка ми препоръча този тип лечение на целулит. Не съм пробвала така популярния целутрон, но до колкото разбрах дермосоника е по-ефективен. Направих си ги в салона She Beauty Culture във Варна. Препоръчаха ми да направя препоръчителния минимум от 10 процедури и макар че е малко по-високо като цена, съм наистина много доволна. Виждам значително намаляване на целулита, но освен това усещам тялото си по-стегнато и успях да изгубя някой и друг килограм  Simple Smile

# 648
  • в 1001-та нощ
Момичета, здравейте.
Пиша във връзка с една масажистка, която съм препоръчвала тук. След адски неприятен опит с нея, просто се чувствам длъжна да пиша отново, за да ви предупредя - ако някой случайно е решил да се възползва, моля, недейте. Ще си спестите нервите. Позволява си съвършено недопустимо отношение, откровена грубост... натоварва през цялото време с променливи настроения и изобщо не успяваш да се отпуснеш.
Още веднъж, извинявам се, ако съм подвела някой, в началото бях толкова радостна, че съм я открила, но веднъж си казваш айде, ще си затворя очите, втори път - пак, ама накрая ти писва яко.

newsm78 къде работи  newsm78

# 649
Момичета, здравейте.

newsm78 къде работи  newsm78

Не е в салон, ходи по домовете.

# 650
здравейте, може ли координати на масажиста който е правил антицилулитен масаж?

# 651
Да, за съжаление не съм доволна от масажа с мед. Няма да ходя повече в това студио.
Bigmum, къде работи твоя масажист?

В момента на Златните работи, но вечер след 18.30 ходи по адреси. Мобилен е и всяка вечер има по 2 масажа някъде. Ако искаш ще ти дам координати и ако има свободни дупки ще идва у вас с масажната маса и другите пособия. Поне до края на сезона ще е така. От първи октомври пак ще е в някой салон в града. С мен приключва до края на тази седмица(за съжаление), та аз ще му освободя време за 3 сеанса седмично. Confused

Bigmum може ли да ми дадете телефон на вашия масажист! Благодаря предварително!  Simple Smile

# 652
Здравейте,
аз ходя на антицелулитни масажи комбинирани с вендузи в салон Adore Beauty Salon . и съм много доволна, няма болка , няма синки. направиха ми отстъпка за 10 процедури и сега ще си взема още 10. Има и видим ефект но си трябва постоянство.Най горещо Ви препоръчвам масажистката.

# 653
Аз пък да се оплача, моята масажистка се мести в София. Толкова бях доволна и от масажа и резултата и цената.... Сега ще трябва да търся друг вариант.

# 654
От кой салон за масажи в Пловдив сте доволни? Преди ходих на фитнес в S-line и видях, че цените са доста добри, но има ли някой, който има отзиви за там?

# 655
Предварително се извинявам, ако въпросът е дискутиран до момента в двете теми, но нямах нерви да изчета. Интересува ме някой от ползващите анти целулитни масажи имал ли е разширени вени? Как са се отразили процедурите, противопоказано ли е? Благодаря предварително!

# 656
stanley_78 Разширени вени нямам, но си спомних, че масажиста където си правих серии, а и сега поддържащи, в началото ми обърна внимание на това- прегледа краката(над коляното) ми и каза, че са добре. Явно има някакво значение, но той работи внимателно, кинезитерапевт е и обработва активно само проблемните зони. Трябва да се консултираш със специалист.

# 657
Iskam da si mahna celulita do koleda. Nqkoi da mi preporucha studio.

# 658
Днеска си направих антицелулитен масаж. Много е готино. И това вкъщи идава един масажист. Пазарих го за 10 пъти. ако има резултати ще го препоръчам .

# 659
Iskam da si mahna celulita do koleda. Nqkoi da mi preporucha studio.

Не съм чувала за студио, където махат целулита за 1 месец  newsm78
Пий повече вода и чайове и си прави ръчни масажи вкъщи докато си намериш вълшебно студио. Peace

Общи условия

Активация на акаунт