Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от реакциите и пожеланията на участниците?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от реакциите и пожеланията на участниците?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат теми като подготовка за раждане, ремонт в дома, опит и съвети относно бременността и раждането, както и лични преживявания и опасения на участниците. Форумът обсъжда различни теми, като раждания, грижи за бебета, загуба на домашни любимци, подготовка за пристигането на бебето, избор на име за бебето и споделяне на лични преживявания и емоции. Някои от обсъжданите теми включват поздравления за раждания, споделяне на мнения относно избора на имена за бебета, преживявания по време на бременност като подуване и контракции, както и изразяване на емоции и подкрепа един към друг.
-
Как реагира форумът на раждането на малкия Симеон?
-
Какви са мненията за имената Виктория и Михаела?

Тя моита докторка ми мрънка едно такова не можах да я разбера иначе се виждали добре двете бъбречета.Гъбите ги лекувам и те пак се появяват сега пак ще слагам свещички.На 24 съм при тоя лекар на предродилна консултация но мислиш ли че трябва да отида по рано заради тия води да не стане нещо на бебчо.Опасно ли това нищо не ми каза.
Нещо като не ти е ясно, питаш като идиот и настояваш да ти обясни. 

Мисля, че не трябва да се безпокоиш, ти си и младичка, бързо ще се възстановиш! Много е хубаво и това, което
, айде няма нужда....предния път се оказа че тия мойте хора са ми взели най-простата ръчна помпа от 5лв./сега видях, че е струвала толкова в магазина, то преди 4 години сигурно и 3лв. е била
Друго какво - сапунче за къпане на бебчо - взехме от течния гел за къпане на Бюбхен, много съм доволна от тия продукти - ползвах ги за Дани и бебешкото им олио е хубаво и този миещия гел и кремчетата им. Май само една "бибка" - залагалка трябва да взема.