Споделете 71

• 26 349
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 120
Споделям плакат. И малко смешки, хохо.

Времето в София е слънчево с прегърмявания.

Президентът Първанов тази сутрин бе на лов. Уцели склад.

- Как сте в София?
- Бомба!

Вместо “Довечера ще избухваме ли?” новият лаф е “Ще правим ли Челопечене?”

“На телефона вдига лично Бойко Борисов, и провежда успокоителен телефонен секс”

„Продавам прясно разорана нива в Челопечене с готови дупки за засаждане на дръвчета“.

“Носи се слух, че вчера вечерта Сашо Томов е бил назначен за шеф на склада… “

# 121
С какво ги ловят тези платерини?Мъжът ми с харпун ги почесваше, но по две-три на ден.

С въдица.

# 122
  • София
Всеки хотел има свободни стаи, а всеки следващ е "for sale"! Ура! - да дойдат и багерите; край със селско-хотелиерските напъни!
Това как да го тълкувам правилно?

Обяснявам: най-после пишман-хотелиерите ще осъзнаят невъзможността да ринат пари само защото са си вдигнали хотелче на морето със заемче. Няма да има кой да им плаща за недоклатеният опит да се изживяват като хотелиери. Следва да ги продават и да няма кой да ги купи, щото нито инфраструктурата е съобразена, нито може да се диша между повърнатите една до друга сгради и... ще дойдат багерите да върнат въздуха и реда по морето!

# 123

Като казахте Шики Бум Бум, те ви едно Българинче
А от мене, Balkan Beat Box в Стокхолм  Simple Smile:
http://www.youtube.com/watch?v=agAfoxE37i0

# 124
Ще ме прощавате за израза, но Митко Павлов е мега пичага! Пихме бира с мъжа ми. Жалко...  Mr. Green

# 125
София има афта в устата и много я боли, дайте некъв акъл, моля!

# 126
Да си мие ръчичките и да не лапа мръсни работи. Друго не се сещщам  Rolling Eyes

# 127

Да й миеш плодовете и зеленчуците на течаща вода.
Но след като белята е станала - заведи я на какъвто и да е стоматолог.
Маже се с нещо си и това е.

# 128
 Споделям, че играхме "Монополи" цялото семейство, Мълчаливия забрави, че играе с деца, едното на 7, а другото на 9 и половина и си подпука играта както си требе. Финалът беше с две ревящи деца. Много им дойде на себелюбието да си разпродават построените къщи и да ипотекират имоти за да плащат наеми на баща им, който безспирно застрояваше.
 Накрая разбира се виновна излязох аз...
 Предполагаше се, че трябваше да ни е забавно, не че се получи.

п.п. сопрано единственото, което ползвам за афти в устата е "Дактарин" на моите им помага.

# 129
Споделям се Laughing пак софиянка Confused Оставих си мъжо директно на плажа.  Sad
Вчера там дойдоха едни много млади наши приятели с бебенце на 4,5 месеца. Разнасяхме го като умопомрачени от кеф вчера цял ден с мъж ми и той нещо взе да ме поглежда по така... Отсекох твърдо НЕ!!! Joy Joy Даже го питаха "Ама това ваше ли е? Жена ти с него ли дойде?" и той съвсем се побърка... Хихи, значи още минавам за възможна майка на толкова мъничко създание. Много мило ми беше да гушкам такъв сладък пухчо и да си припомня отдавнашни времена. Прекрасни три дни, пълни с живот и чудеса. Ето и за вас късче море Hug

# 130
  • София
София има афта в устата и много я боли, дайте некъв акъл, моля!

Пръскай със сребърна вода - Аркол, спрей. Това е уникално нещо, да знаеш.

# 131
Хелън, да си сменим мъжете newsm78 Laughing
Ще те реже колкото си искаш, а си погледнала количка  Joy

# 132
Ми... Thinking интересна оферта! Twisted Evil Ще помисля! Laughing Че ако има кой да му се връзва на моя, ще си ходи все с надут корем Joy чувства се задължен към прираста на човечеството и три не му стигали, ама не е намерил чак толкова откачена жена за повече. И без това с тези ме гледат странно понякога...

# 133
Абе, как ви е по-комфортно - като от 20 градуса
попаднете на 35, или обратното. Боли ме глава.
Дещо, обувките са с едносантиметров ток все пак.
Днес ще пия кампари за Кампари. Вие, ако искате.

# 134
Споделям жега и че й е ред на Кампари да се появи да налее по едно кампари!  Mr. Green  bouquet
Няма само Лиска да кампарясва.   Crossing Arms
Бум,  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт