Споделете 71

• 26 348
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Вълчо, за съжаление половинката е в чужбина до началото на август. А аз мога да остана само два дни, тъй като съм на работа  Confused . Иначе много ми се иска да видя панаира на киселото мляко, звучи примамливо за любител на всичко млечно като мен. Ще ми се като едно време, да прекарам цялата ваканция и баба да ми маже филии с конфитюр от череши, които падат по стълбите, докато тичам да играя на площадката. От години не съм била при нея за повече от седмица.

Чудя се колко се е променил града, толкова спомени мои пази, а когато улиците стават други, детството се изнизва през ключалката.

Споделям, че добоядисвах една стена на терасата в жълто. Резултатът е приемлива мацанаци и повече боя върху мен, отколкото на стената  Laughing .

# 107
Споделям, че докато се забавлявахме с децата на плажа, милото хвана 3 платерини Simple Smile

# 108
Здравейте  bouquet

Минавам, надута като пуйка, да ви кажа че точно в този момент съм край един басейн, напред се вижда морето, улево Балчик, пред мен безжичен нет, отзад - бар, вдясно Янето и баща й се плацикат в басейна. Ко да ви кажа, не зле.

# 109
правих палачинки за закуска. поканих и моите близки роднини- тъст и тъща на мъжа ми.
никой не разбра, че, понеже нямах прясно мляко, забърках сместта с кърма  Mr. Green. тъй да се каже- накърмих и родителите си.
палачинките бяха вкусни иоще никой не се е разстроил...

# 110
  • Paradise
Калин@, нали каза да не ти завиждаме?
Сега, моля, не дразни Crossing Arms

Искам и аз риба. Искам и в Разград. Ама нямаааа.
Има само работа в офиса и задух в София.

Бумеранг,  Laughing

# 111
Калина, блазе ти! Hug И аз в началото на август се надявам да се похваля, че съм казала "Здравей!" на морето!

Споделям, че не е честно някои мъже да са толкова безсрамно красиви и талантливи:
http://www.youtube.com/watch?v=OqGfQOJE2q8&feature=related

# 112

Подозрително лаконична си  Whistling

# 113
Свинарке, ще споделя аз снимки от партито, ако рожденичката разреши. Grinning

# 114
  • София
Споделям, че и на нашето черноморие се намират читави за едноседмично обитаване места! Споделям, че бях лично на едно такова - място с дух и въздух! И от дивана пред телевизора виждах морето, а чашките пред мен сменяха съдържанието си в съответствие с часовите особености. Бебето плажуваше с баща си по еднополов признак два пъти дневно и това ми даде възможност временно да благодаря Богу горещо, че точно този мъж е мой!

Всеки хотел има свободни стаи, а всеки следващ е "for sale"! Ура! - да дойдат и багерите; край със селско-хотелиерските напъни!

# 115
Споделям ви очарованието на сина ми .... след като съзря случайно аватара и подписа на Нимфетка  Laughing
Седя запленен минути време пред монитора, повтарящ унесено : був, був   Sunglasses
.....
Завиждам ви благонародно на всички плажуващи и летуващи  Hug
Ние сме от другия тип ... боледуващи  Confused

# 116
Ивонска, щом като във всеки хотел има свободни стаи, за какъв чеп ти са още хотели.
Има хора, които отиват на море да се къпят - като мъжът ти и сина ти. И не им е приятно
да го правят във фекалните отпадъци на тия, които гледат от бара.
Ако ще ходя на море да ми сменят питиетата едно след друго, това го има на 300 метра от нас.

# 117
  • София
За никой чеп, Вълчо, не ми трябват повече хотели. Даже по-малко бих искала. Кое точно те обърка за радостният ми възглас?

А ти питиетата си ги пий на 300 метра от вас, щом друго не те влече... Остави мен - будалата, да блъскам стотици, хиляди, даже десетки хиляди километри за тази цел...

# 118
Мен пиенето изобщо не ме влече, нито на 300 метра от нас, нито на брега на морето.
Искам да почивам на бунгало или палатка, да стигна до морето по пясък, не по бетон,
и в морето да не плават органични продукти от близките хотели. 50 на 50 сме долу горе.
Всеки хотел има свободни стаи, а всеки следващ е "for sale"! Ура! - да дойдат и багерите; край със селско-хотелиерските напъни!
Това как да го тълкувам правилно?

# 119
С какво ги ловят тези платерини?Мъжът ми с харпун ги почесваше, но по две-три на ден.

Общи условия

Активация на акаунт