Споделете 71

• 26 387
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 255
Колдплей са на второ място в класацията ми на бандите, които до момента не съм, а искам да гледам на живо. Като гледам датите, има голяма вероятност, да ги гледам във Виена или Будапест...Дано. Но за номер едно в класацията, Ред Хот, в близките година две, няма никакъв шанс....Е все някога ще остареят и Цонко ще ги покани в каварна..хаха..

# 256
Малкият го "правихме" след концерта на Ред Хот навремето. После го водих и на ZZTop и AC/DC. Ще излезе човек от него...

# 257
Евала. Положението е било blood, sugar, sex, magic Simple Smile

# 258
Слушам Coldplay и реших да намина да ви видя. Точно навреме се включвам. Селинджър, май си падаме по една и съща музика с теб. Simple Smile

# 259
  • Boston, MA
Събрали сме се тук едни меломани. Миналата седмица един колега ми погледна календара, където между работни срещи се мъдрят дати на концерти и ми се присмя, че заедно с Рейдиохед и Колдплей съм записала Джордж Майкъл. Не ги разбират европейските вкусове.

# 260
Добро утро от мен, фешън тиви-то и кафето втора цедка.
Много мразя да останем без кафе.... много често започна да ми се случва, а тук е пълно с магазини, които работят до 12, но няма такива, които да работят от 7.
Абе Тони, толкова ли съм незабележима, че ме пропусна? Много ми се иска да видя дали ще се поддадеш на клишето или ще проявиш креативност в мисленето на нов ник.
Аз какво да споделя.... май не ми се случва нищо интересно.
Честито на Дуци!

А сетих се, Виес, нали знаеш, че сега не трябва да показваш татуса на слънце две седмици?
Иначе ще имаш супер трупер татус в ромски оттенък.
Аз също ще се нарисувам, вече намерих какво, но след морето.

# 261
Добро утро, Фрида Grinning
Добро утро, дами, господа, Селинджър  Grinning

Кафето ми има вкус на скариди, странна работа. Втора цедка е за предпочитане пред това моето.
Интересни работи да искаш, ама половината не са за поделяне, а другата половина едва ли ви вълнува.

Споделям, че днес за пръв път от шест години (последно бях на сватбата си) съм с рокля. Е, не набрах смелост за нещо ефирно, цветно и бухнало, но все пак е рокля. С голямо деколте, черна, до коляното. Жалко, че поради куцост не мога да лепна високи обувки и ще шляпам със всъдеходките.

Прочетох ви всички, наум взех отношение по всеки пост, да знаете. Дългите постове най-ги обичам.
Айде, прекрасен, безядов и доходен ден Party Hug

# 262
С голямо деколте, черна, до коляното.

Какво съвпадение! И аз!

# 263
Смляното кафе е крадец. Краде миризмите на околните и ги пази за спомен.
Абсорбира май беше думата. Лек ден и от мен.
Пак сексизми ми говорите, за колена, за деколтета.

# 264
  • София
Споделям, че Шош толкова се уплаши вчера да не бъде оставен в Пумпелина завинаги, че малката гад не смее да се събуди днес... Още малко аванта и го вдигам за памперса!

# 265
Аз пък искам най-официално и добронамерено да попитам,защо преди да бъде заключена темата за компотите ми изтриха второто мнение Whistling Crossing Arms Какво толкова казах newsm78 Mr. Green Mr. Green Laughing Макар да ми е много болно и мъчно ви желая лек и усмихнат ден Laughing Бърбория и тя дреме още и се надявам да ме остави да видя новините-това е един от ключовите моменти в ежедневието ми Mr. Green

# 266
Споделям кроасан без шоколад. Сдържах се да си купя втори с шоколад, но не успях да се сдържа да си купя кокосово топче.
 Laughing
О,да, забравих да споделя вчера учудването си от милите хора в ресторантчето, което избрах за РД.
От една седмица се каня да ходя да питам, ама хич не ме бива да водя "делови" разговори Confused
Отивам аз зачервена засрамена - Добър ден. Един мъж (вероятно собственикът) и барманката така хубаво ми се усмихнаха Grinning
Казаха, че правят резервации, че няма нужда от капаро, показаха ми цялото заведение и казаха, че няма да ми пускат чалга. Grinning
Та учудване е, защото напоследък попадам на умопомрачително обслужване по заведения Rolling Eyes Та дано бъдат така добрички и на самото рд. Grinning

# 267
Аз пък отивам на плаж  Mr. Green
Плуването в хладната вода сутрин ми се отразява чудесно.

# 268
  • София
Стига де Анджи, завидях!

Няма какво да споделя, освен ужасната горещина в офиса(дори сега).
Вчера си изпуснах часа за фризьор, дано и днес да не направя същото.

# 269

Летящата да е Плетящата къртица.

Сега образът на къртица, кротко брояща бримки в някоя подземна галерия, ще ме преследва до края на живота.  Mr. Green

Къде, къде по-култово е Летящата къртица. Представи си как пикирам ли, пикирам из тунелите. Парадоксално е, гъделичка въображението.

Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт