Споделете 71

• 26 391
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 270
Но пък дълги постове никой не чете. Или съм мнителен?[/color][/b]

Aз не ги чета. Не си мнителен.

# 271
  • о`майна лунна нощ е
Светло утро и от мен!

Тази сутрин за първи път от много време се събудих от алармата, а не преди нея. Усещането е гадно .. разтрепервам се.

Споделям първата съзнателна псувня на сина ми. Ядосан нещо изтърси "Мама му ста`аа". Сещате се как звучи от устата на двегодишно хлапе  Shocked

Споделям, че съм планувала да пия мохито в четвъртък по обед в Конюшните на царя.

Споделям, че искам да се нося из нас само по тениска.

Отивам да се правя, че работя. Днес имам да отметна доста задачи. .... но ще ви следя  Mr. Green

...ПП - а моето партизанско име какво е?

# 272
# 273
  • London, baby
А сетих се, Виес, нали знаеш, че сега не трябва да показваш татуса на слънце две седмици?
Иначе ще имаш супер трупер татус в ромски оттенък.
Аз също ще се нарисувам, вече намерих какво, но след морето.
Това не го знаех, ама ако имам късмет може да ми издържи толкова.

Харесвам 2ра смяна, че мога да спя по до късно. Вчера масово в групата ги беше прихванало, дано днес повече слушат.
Хубав ден!

# 274
Хайде сега Сопранито да ни води за по едно питие....
Споделих ли мъката си, че сутринта се опитвам да се намъкна в едно екипче-не влизам.
Кантара показва минус кило и половина. Сантиметърът показва сантиметър и половина в плюс.
Писна ми от тези променящи се размери, искам си моето тяло от преди, не знам какво му става, ама само ме съботира!
Гърдите ми все още не са се спихнали, но гъзът остава.

# 275
  • Русе
Ден добър и от мен!
Излишно е да казвам, че също съм пропусната в новите имена. Но... ще го преживея. ТС е пропуснал още няколко хиляди човека. Не е за умирачка.  Mr. Green

Споделям си едни притеснения.
От август трябва да започна работа, а малкия е приет в новата ясла от септември. Не искам да го пускам в старата за един месец. Не ми се обеснява защо, но не е подходящо място за гледане на деца. Само за пример - на няколко места на оградата има завита бодлива тел и никой не го намира за странно...
От друга страна, няма кой да го гледа. Заплатата ми ще е по-малка от средната заплата при детегледачките. Отпада и този вариант.
И така. Чудя се какво да правя  ooooh!

# 276
Добро утро, споделящи!
Споделям недоспиване и нетърпение да свърши работния ден. Днес планирам да си тръгна по-рано.... и да чистя вкъщи. Tired
И за вчера имах същите планове, но се прибрах в 7.30 и силите ми стигнаха само колкото да разквартировам торбите от била и да си сипя едно Мартини.
После гледах филма за Вили Казасян по бтв. За първи път ме натъжава толкова смъртта на непознат човек.
И тази вечер май ще се размина с разпивка в клубче.  Crossing Arms Няма кой да ме заведе.  Sad Аман от отпускари, командировани, работещи с деца, работещи без деца и други такива!

# 277
Ео, сега остава и да кажеш, де го туй чудно заведение?

Ремонтирането е в разгара си и явно скоро няма да свърши. До някъде свикнах със стени тип "Ементал", но всекидневното къпане в ембрионална поза ми идва прекалено.

# 278
Дръндолете, ако се държат така прилично и в четвъртък, ще го споделя на всеослушание.
Ако не се държат добре, пак, ама негативно Laughing

# 279
Споделям си удоволствието да седна и да си я почета тази тема.
И да си съпреживея всичко, което ви се случва. Наблюдавам и в Яна такава емпатия. И ефектът на тълпата почти винаги е заразителен за мен. Социално жиУотно съм си и не мога да избягам от това. Ето и снощи. Медийната тъга по Вили Казасян ме зарази, нищо не знам за човека, нямам впечатления от него и творчеството му, освен от МИ...ама ми стана тъжно.

Иначе кво да споделя. Битовизми. За пръв път в живота си изхвърлих толкова много храна, стана ми даже тъпичко от факта. Като допълнение трябва да измия един тон малки тенджерки, кутийки, купички, които бяха пълни със застояли неща. Но пък на хладилника му олекна.
Иначе натуралната размяна в провинциялният град много ме кефи. дядо донесе тиквички, дадох ги на свекървата, тя ги върна опържени. дядо донесе краставици, дадох част от тях на приятелка, тя явно се почувства длъжна да отвърне на жеста и ми донесе бисквитена торта. Ей такива.

# 280
  • Майничка
Много писано, много нещо!
Споделям снощна среднощна разходка из града с мъж и бебе. Изпратихме каката на балкан и решихме да позяпаме (отстрани) нощния живот в града.
Толкова съученици не бях виждала от абитуриентската насам!

# 281
ДеЩо, малко са нещата, които да са по-освежаващи от едно хубаво боклуко-хвърляне. Много ми допада - става леко и чисто, отваря място за нови и хубави работи. Гледам да го правя по-често.

Споделям, че днес не ми тръгва добре денят - някак загубено-опора.
Споделям, че още не съм чула новините за днес.
Споделям, че не си пиша в дневника. Което не е добре. Човек най-много обича да лъже себе си.

# 282
видях центъра на града как изглежда нощем. не съм излизала по тъмно и пеша от 5 години  Embarassed. добре, че дойде сестра ми на гости и че ремонтът на кухнята е в стихията си, та да вечеряме на ресторант. учудвам се колко съм одъртяла. улиците са пълни с хора на средна видима възраст 20 год.

# 283
Нямам нищо за споделяне, но да помънкам малко и аз.
Снощи си правих ирисова диагностика. Как е възможно само от едното око да ми извадят толкова поверителна информация?!

# 284
  • Русе
Прекрасна свинарке  Shocked направо ме шашна. Сега ще кажа защо.
Нали ви се е случвало сутрин да се събудите с някаква песен, примерно, в главата, която да не знаете защо си тананикате. А аз тази сутрин се събудих и първото нещо, което си помислих беше "ирисова диагностика"  Rolling Eyes не знам защо. Никога не съм се интересувала. Просто се събудих и ми се беше забило в главата.
Сега ще ходя да ровя за повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт