Споделете 71

• 26 397
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 285
Споделям, че навън след малко ще завали. В къщи е тихо и спокойно, а аз се наслаждавам на момента с The moment  Simple Smile Обичам го този човек - музиката му докосва по необясним за мен начин душата ми  Heart Eyes

# 286
Deb, нямам думи Simple Smile! Всъщност ирисовата диагностика е хубав метод и много интересен, малко като все едно си на врачка.

# 287
Прекрасна св., де това, в странство ли?

# 288
Споделям, че вече съм цяла.  Плаках на летището, бях с балоните, никой не ми се обади..  Mr. Green Heart Eyes Много съм щастлива!  Heart Eyes Нямам време да чета и пиша сега, утре заминавам за морето
(този път няма да ми е на карък, пък!), та.. пак ви желая слънчево и усмихнато лято!  Grinning

Hug

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 12:35 от Ева на сцена

# 289
Преди 4 - 5 години в театъра дойде жена, която правеше ирисова диагностика. Записах си час повече от любопитство, отколкото от нужда.
Каза ми някой неща и лист с обяснения ми даде, но хич и не помня къде е.

# 290
Прекрасна св., де това, в странство ли?

Не, съвсем в България. Майката на приятелката ми е лекар, но от години специализира по-нестандартна медицина и понеже аз пък от години се блъскам с абсурдните и неефикасни лечения на традиционната медицина, решихме да обединим усилия и да се справя най-после с проблемите си, които идват все от едно и също място.

# 291
Споделям, че на 4 юли поръчах книга от Хеликон с наложен платеж по куриер. Срокът на доставка е 3 работни дни. Днес (7 раб.дни) ми се обажда една жена да ми каже, че носи поръчката и колко трябва да платя. Казва ми сумата, която знам + 50 стотинки за обаждането. Още не е дошла де, чакам...

Остават ми 3 дни гърч, а след това 3-седмична отпуска. Здравей море!

# 292
Споделям, че навън след малко ще завали. В къщи е тихо и спокойно, а аз се наслаждавам на момента с The moment  Simple Smile Обичам го този човек - музиката му докосва по необясним за мен начин душата ми  Heart Eyes

Петя, сори, но  много е лигав бат Кени за моето кораво ТВУ-шко сърце. Виж, Майлс е дру … 7;що! Неговият хладен тон ме разчувства, колкото и странно да звучи.

ПП Ако го отвориш, да не го затвориш преди 50тата секунда...

# 293
Снощи си правих ирисова диагностика. Как е възможно само от едното око да ми извадят толкова поверителна информация?!

Някога и аз си правих. Излезнаха неща, които се потвърдиха от изследвания след това. Докторът или наистина вижда в ириса какво ти има/ няма или някакъв късметлия, че уцелва  Laughing

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 13:31 от Анджелина

# 294
Виждат, то си е наука, мамка му... ама пак изглежда шарлатанско. Условно казано!
А и леченията са с игли, разни пулсови терапии, хомеопатия, но аз им вярвам, нямам избор всъщност.

# 295
При нас леко препръска, още не се усеща хлад.
Капките от ламарината на перваза изчезват, изпаряват се и изсъхват.
Преди една седмица пратих един бойлер и се прибрах, казаха ми че ще го донесат. И както си работя, идна един чонек, подписвам нещо, дава ми един пакет, аз му говоря за бойлери, показвам му кой къде ще е, иска няканви 5-6 лева въпреки че ми казаха, че транспорта е безплатен, но човека ми дава фактура. После тръгвам след него, а той ми вика, че нямало нужда да го изпращам. Пък аз му викам, че слезам за бойлера, а той вика какъв бойлер. А сега де? Оказа се, че е куриер, донесъл една книжка, която бях поръчал. На Василиса. Като си тръгна и на мястото му на паркинга се навря микробуса с бойлера.

# 296
Този доктор, за когото писах е лекар по хуманна медицина. Ирисология практикува от доста време. Беше видял в ириса на един наш познат, че има само един бъбрек. До тогава никой не бе разбрал. Изследванията го потвърдиха.
Това преди 10-тина години.

# 297
Споделям, че на 4 юли поръчах книга от Хеликон с наложен платеж по куриер. Срокът на доставка е 3 работни дни. Днес (7 раб.дни) ми се обажда една жена да ми каже, че носи поръчката ....
Брей, само 7 дни. На мен ми донесоха книгите за 16! работни. Rolling Eyes Почти ме отказаха от онлайн пазаруване. Rolling Eyes

# 298
Споделям, че вече съм цяла. 

Ева, щастлива съм да прочета това.
Кацнах в Пазарджик. Сутринта в Сф свърших много работа. Измислих прякор на съпружеството - Хвърковатия. Бая символика има.  Mr. Green

Ета, получих рокличката.  Flutter   
ПРЕКРАСНА Е.

Ели, тя представлява интерес предимно за мен. По същество са инструменти. Пълна колекция. Мъкна си ги с мен и си ги разглеждам, подреждам, галя. Любов.

Три обръщение и трите трибуквени, и започващи с Е.  Grinning

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 13:58 от Летящата крава

# 299
Летяща, сподели си хонконгската придобивка, че ще умра от любопитство.

Моето съпружество от днес от Благоверния го прекръствам  на Темелко. 

Общи условия

Активация на акаунт