Споделете 71

• 26 398
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 300
Оценявам, като да е лошо, когато загубя представа за време. Сега е близо 2 часа, но това не ми говори нищо - нито си викам, че е точно толкова, нито, че е рано, нито - че е късно. Ужасно е. Безвремието е моят тих кошмар

# 301
Защо, когато е време за следобедния сън, винаги има някакви майстори, които почукват, потропват, бръмчат, подсвиркват и подвикват?!

Моето мило винаги съм го наричала Кариериста. И в телефона ми е записан така. Но у форумско е милото. Да не се отличава в тълпата  Laughing

# 302
  • София
Споделям, че на 4 юли поръчах книга от Хеликон с наложен платеж по куриер. Срокът на доставка е 3 работни дни. Днес (7 раб.дни) ми се обажда една жена да ми каже, че носи поръчката и колко трябва да платя. Казва ми сумата, която знам + 50 стотинки за обаждането. Още не е дошла де, чакам...

Остават ми 3 дни гърч, а след това 3-седмична отпуска. Здравей море!
Пробвай оттук - http://www.bgbook.dir.bg/. Поръчката ми я носят на следващия работен ден, доставката за София е само 0.99 лв., а почти всички книжки са с 10% отстъпка.  Peace

# 303
Споделям второ кафе за днес. След обилен обяд. И един следобеден сън не бих отказала, ама никой не ми го предлага. Още малко ще се взирам в монитора и изхвърчам от тук с пълна газ.

# 304
 Споделям, че имам да уча, а само се разсейвам, да му се не види, ето ме и сега надничам тук  Blush Което ме подсеща, че другия понеделник следобед няма да ми се отрази зле малко позитивна енергия и живот и здраве вторник сутринта пак...

# 305
Трябва да споделя Close Close Close Целият свят днес е срещу мен! Исках да направя изненада на мъж ми преди си дойде и да му сложа музика в колата. ОБАЧЕ...: Първо 30 минути се опитвах да дам контакт с ключа, което е идиотско приключение, защото си има някакъв чалъм и не става, и не става! Дойде един приятел и случайно успя. До тук добре. Опита се да запали двигателя, ама не. Mr. Green Решихме, че няма бензин, което е малко вероятно, но пък е първото нещо, за което се сеща човек като не му пали колата. Сипах 5 литра. Хайде отначало. Нищо!!! Не пали и в лявото поле свети индикация CHECKING ENGINE. Махнахме едната клема на акумулатора и постоя така 2-3 минути, сложихме я - не пали! Индикацията за проверка на двигателя продължава да свети. Колата не е палена от 10 дни, като никога преди това не е имала проблеми. Направо smile3511 newsm61 smile3515 smile3514
Толкова исках да го изненадам!  newsm45 Сега с кво да го изненадам, че колата му не работи!? Какво и стана бе!? Нищо и нямаше... О, съжалете ме, за да ми мине Sad много съм ядосана...

# 306
Съжалявам, Хелън, всичко, което воже да се счупи, се счупва в женски ръце.
95% от изгорелите ел. крушки в къщи са гръмнали при опит на Вълчицата да светне.
За което нямаме никакво обяснение. Поне да не се сипеха стъкла и да не оставаше
цокъла във фасунгата.
Щом си сипала бензин, остава колата да е с дизелов двигател.  Shocked

# 307
Вълчо, обичам те!  Hug Така се смях от сърце на поста ти с книжката и бойлера Joy Joy А и сега с това, че колата може да  дизел Joy Joy Е, не е. Ох, светна ми малко Simple Smile Към 18 часа ще дойдат колеги и приключението започва отначало. Стискайте ми палци и ми пожелайте успех  Praynig
Сега пък слушам и чудесата от постовете на Петя и Сели и ми стана още по-готино... Crazy

# 308
Аз съм упорито копеле, успях!!! Откачих минуса на акумулатора, допрях го до плюса, изчистиха се грешките, двигателя пее и всичко е наред! Компютрите са шибана работа...

# 309
ха, не само ме е ударила жегата Simple Smile

Трябва да има начин да се събуди денят. Ще трябва инак да го пиша пак 0:1 за Мързи. А не искам.

Като дойде лято се сещам, че една моя приятелка - съученичка всяко лято ми се обаждаше при прибирането си от чужбинско. Но от няколко години не го прави. И все я мисля. И искам да я видя, но нямам никакви координати нейни.

Василиса да сте я виждали? Из форума имам предвид. Отдавна не съм я "срещала".

# 310
Василиса обяви, че се оттегля в творчески отпуск (или нещо подобно) за известно време Simple Smile

# 311
Хи-хикам си тук със вас , след като проспах големите жеги , вече се разхлажда  Hug

Единствената басня с поука дето се сещам е, че като кърмиш нощно време не трябва да заспиваш с бебето на гърдата, защото мъжът ти може да го смаже, така и не я научих тая басня...
Laughing ... явно туй се смята за по-рисково от варианта  мамам да го смаже  Wink като откърти.
Като си спомня периода, това именно за смачкаването беше повод на благоверния да се изнесе за временно-постоянно да спи в хола  Sunglasses

Е, споделих  - създавате ми добро настроение днес .

# 312
  • Варна
Есберитокс нюз моли за помооооооощщщщ!!!!! Дадох на лапето половин ампула деган, щото повръщаше. След десет минути я повърна. После му дадох натриев цитрат. И ако тва не подейства??? После какво следва?

П.п. Току що и цитрата уйде у реката с повръщ... май ще се ходи в спешния.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 19:24 от Саня

# 313
Споделям изумлението си, че по въпросите на
кърменето майките в България се информират 
предимно от форум, докато през това време пък
лекари, педиатри и акушерки получават заплати.
Съдя по отговорите в анкетите на Бу. Дано грешат.

# 314
Есберитокс нюз моли за помооооооощщщщ!!!!! Дадох на лапето половин ампула деган, щото повръщаше. След десет минути я повърна. После му дадох натриев цитрат. И ако тва не подейства??? После какво следва?

П.п. Току що и цитрата уйде у реката с повръщ... май ще се ходи в спешния.

Мойто повръща цитрата, цитросепта не го повръща, оправя я. Ако е над годинка - годинка и нещо лапето...

О, Лиске, чак сега ли го разбра това...

Общи условия

Активация на акаунт