Споделете 71

• 26 406
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 315
О, Лиске, чак сега ли го разбра това...

Не очаквах, че са толкова зле нещата.
Но пък разбрах основателното настървение на хората,
които проповядват и пропагандират кърменето.

# 316
Шопингът завърши успешно.
Купих и бански и няква там рокличка.
 Sunglasses

# 317
Есберитокс нюз моли за помооооооощщщщ!!!!! Дадох на лапето половин ампула деган, щото повръщаше. След десет минути я повърна. После му дадох натриев цитрат. И ако тва не подейства??? После какво следва?

Хидресек, прахче против повръщане. Но бягай на лекар Simple Smile

Ели, останаха ми очите Simple Smile

# 318
Споделям концерт на Таря Турунен в Христо Ботев, 28 октомври, 20 лв.

Таз година Таря, догодина Марко. Praynig

# 319
Саня, "Вомитусхийл" свещички. Това ще помогне, без да предизвика повръщане. Слагат се по една на 4 часа през интензивния период на спазми и повръщане.
Рингър също помага, но ако няма болезнени диафрагмени спазми.

# 320
А защо давате лекарства при повръщане?
По малко вода на всеки 10-15 мин. е достатъчно, докато организма се пребори с инфекцията сам. Даже, ако продават вече Gatorade, върши чудесна работа.

# 321
Споделям: криво ми е! Много! Ей така като на аватара, искам да си извадя сърцето, ако може.  Sad Да нямам такова и да не минават никакви чувства през него. Да е от камък! Защо като правиш всичко за някой човек и на него му харесва, като ти потрябва за нещо, същият този човек, вече не му харесва? Ба си ква съм уфсъ ooooh! Cry обаче ми се дорева и сега ще си сипя едно пък да видим на къде ще отидат нещата... Или ще ми стане " а нам все равно", или ще ревна накрая с пълна сила... Confused

# 322
Децата, обличани в ярки, топли цветове растат по-умнички.
Вземи му нещо орнжевко, като на Елист косата /на автара/.
Другото предимство е, че ще я виждаш, дори само с периферното си зрение.
На детска площадка, в МОЛ, няма опастност да я загубиш.
Розовото, принцесенско-барбенско е отврат.

# 323
  • London, baby
Хелън, Hug !
Исках буря, дъжд, гръмотевици. Гледам, че притъмня, силен вятър, а дано!

# 324
Споделям: криво ми е! Много! Ей така като на аватара, искам да си извадя сърцето, ако може.
Хелън, не може да е толкова зле. Това не е ли цица. Или се влияя от разговорите за кърмачки.
-------------
Баси, прецакан съм, досега мислех стихче за кърменето,
пък конкурса бил за басня.

От кухнята се носи миризма,
на яхния
           и кърма.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 21:16 от Вълкът с дълъг ник

# 325
Споделям: криво ми е! Много! Ей така като на аватара, искам да си извадя сърцето, ако може.
Хелън, не може да е толкова зле. Това не е ли цица. Или се влияя от разговорите за кърмачки.
Вълчо, може! Мани я цицата, не ми се занимава да я маскирам сега. На жеста наблегни. Ей такова ми е, братче Cry Иде ми сърцето да си изтръгна, за да не чувства. Аз съм много крайна в чувствата си, за съжаление. Всичко давам от себе си, но и искам всичко... Сигурно греша де, ама какво да правя пък сега, характер... Защо не съм по-материална!?

viessmanka, Hug

# 326
Мишона,има едно сиропче, с лимон е на картинката,2и нещо струва и мисля,че става и за бебета,на мойте им помага.
Аз искам да питам Сопрано,макар,че по обясними причини надали ще ми отговори..на моето потребителско име,като не е предложен аналог,да разбирам ли,че едно от най-стилните? Laughing
Хелън,След дъжд винаги изгрява слънце,нали знаеш? Hug(както и,че след всеки неподходящ човек идва друг Mr. Green Embarassed)
Споделям,че най-после си купихме лампи за всички места из апартамента,повече от 7години ни бяха нужни за да постигнем споразумение за това какви да бъдат Mr. Green Mr. Green Laughing

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 10:03 от тюнтюрюмюнтюрю

# 327
Как мани ц`цата бе

Вълчо, отврат, ако прилича на коледен сладкиш , например това или така Laughing

Смейте да ми кажете, че това не е най-сладкото розово прасе, розово , че и бананово.

# 328
Хидрасек е против разстройство и е много гаден на вкус. Оводняването се прави на 5 мин по лъжичка. ПИша това, без да искам да влизам в спорове по здравни теми с Кейси Grinning

# 329
Хелън,След дъжд винаги изгрява слънце,нали знаеш? Hug(както и,че след всеки неподходящ човек идва друг Mr. Green Embarassed)
Знам тюнтю Confused нали ми беше много щастливо и слънчево само преди 4-5 дни... Нека ми е сега Crossing Arms

ellyst
, много сладко туй розово бебче бе! Боже, нещо превъртам при вида на мънички бебета newsm78 сигурно полудявам, а? Като се чета, така отстрани, баш това си мисля - тази не е добре Mr. Green hahaha

Дренко, ма ти си доктор бе! Кой смее да спори с теб?

Общи условия

Активация на акаунт