Споделете 71

• 26 407
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 330
Нарисувай си мислено чавка  с дебелия маркер, да ти е обица на ухото и не му мисли повече.
Напомни ми Сърцето на Данко, но той го изскубнал, за да свети с него в тъмното на хората.

# 331
  • Boston, MA
Кейсо, ти студена жено. Повръщането е гадно, ако е продължително, тогава става обезводняване (докторите твърдят така, нали?). Едно-две връщания и в моята книга не са страшни. Освен ако малкото не връща върху теб.

Плетяща, виж какви прекрасни плетени ранички за деца срещнах оня ден:
http://www.blablakids.com/backpacks.html

# 332
По НВО дават някакъв ужасяващ екшън със змии. Всички гледат, включая и малкия, който се попиква от смях на страшните сцени. Аз се оттеглих, защото ми остава още мъничко да повърна  Sick

Анджи, успех! Ако se sprawite, да ми кажеш после... коя е специалната позиция, която увенчава с успех  Mr. Green

# 333
Анджи, стискаме ти палци.
Споделям, намерих си цигарите ... в хладилника.

# 334
Аз там си намерих телефона преди време. В пликчето с прасковите  Laughing

# 335
Споделям, намерих си цигарите ... в хладилника.
Това ме подсеща, че ми се пуши! Споделям, че установих как след две годишно непушене постепенно започнах пак, продължих, а напоследък установявам, че драстично увеличих цигарите. Това не е добре! Thinking И знам причината...

# 336
Я кажете - вярно ли е затворено Околовръстното от Младост до Симеоново или ме излъга подло въпросният КАГ?

Да , вярно. /въпреки, че едва ли закъснялото ми инфо е от полза някому  Mr. Green/
Хем прочетох поста следобяд, хем оставих половинката сама да се увери, че е така   Whistling
Затворена днес беше и отсечката покрай Зоопарка / свързваща Хладилника с Симеоновско шосе/.
Споделям огромно удивление и потрес от ръста на строителството в този Софийски участък - около Студентски град, Околовръстното - което е изцяло с нов / разчовъркан цялостно вид/  ooooh!
Споделям гледка от багери, кранове и машинария , която беше истинска  радост за наследника  Laughing

# 337
  • България-Швейцария
Споделям трескави приготовления и купища неподреден чужд багаж, като количество 2 пъти повече от моя собствен Rolling Eyes.
Преди да изперкам тотално кое къде да натъпча реших, че ще изпия чаша червено вино.
Сега нещата изглеждат малко по-добре Simple Smile.

# 338
Бубка, благодаря за разбирането. Уотевър...
Саня, да се оправя бързо Влади. Наскоро минахме отново семейно през стомашен вирус. Да живее желето.

Елегантността е сложна наука. С тюнтю трудно се постига. С мюнтю още повече.

И тук валя. Докато карах към детската градина, видимостта беше около 2 метра. О, тропик ти любим...

# 339
Споделям, че е хубаво понякога да не забравяме нищожността си и да си спестим хлопането на дъската. Или поне на другите да го спестяваме.

Споделям и яйца по арменски, Прекрасната свинарка ще се сети веднага откъде ми е рецептата. За нея се сетих, докато ги правих. Само дето в книгата пишеше да се консумират след обилна любов, та не съм изпълнила напълно предписанията, но пак си бяха чудесни.

# 340
  • Boston, MA
С риск да ме намразите ще споделя, че току-що си купих билет за Колдплей.  Party

# 341
  • Варна
Какво направихте вие от едно повръщане?  ooooh!
Деган мускулно не помогна. Мирише ми, че пак ще ходим. Нищичко не може да глътне детето, веднага връща. Да не говорим, че и от другия край май ще се засили нещо, та не става и за свещички.
Простете за натурализма.

# 342
Саня, вода. Капчици на по няколко минути,  мокри му устните.
Експериментирането с различните лекарства, най-много да донавреди.
Едно е да лекуваш дете на 6 г., друго е на 3. Прави са донякъде, че в тази възраст повечето лекарства са безсмислени и се изписват заради родителите.
Не разбрах, продава ли се Гейтъред в България?

Не се пробвай да му даваш храна, нали знаеш.

# 343
Днес явно е един "цветен" ден за страниците на "Споделете"  Laughing
Deb , с теб бихме били идеален тандем ако се сдружим и разпределим дейността по багажите  Grinning Hug
Не понасям натъпкани и неразопаковани куфари и сакове  Crazy .... влудяват ме.
Всички вкъщи стоят гладни и непогледнати, докато аз не сложа всяко нещо на мястото си ....

# 344

ПП Моля Джей Джей да не импровизира на тема "червено" Simple Smile

Mr. Green

Саня, глътка шипков чай на 5-10 мин. дали няма да помогне?
А пък утре, като му премине - има едни сашета с минерали и соли, коита са чудесни за възстановяване на баланса в тялото. Лекарят ще ти каже как се казват, че аз не се сещам. Здраве желая!

Общи условия

Активация на акаунт