Споделете 71

• 26 222
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 45
  • България-Швейцария
Ева, споделям ти моя ентусиазъм, има достатъчно и за двете Grinning
Всичко ще бъде така, както го искаш Hug

# 46
  • Boston, MA
Елист, винаги ме усмихват твоите случки и твоят стил.

Ева, хубаво е, че се събирате с любимия, хубаво е, и че идваш насам (миткане напред-назад не помага на имиграционната нагласа  Wink).

Споделям, че вчера си купих сини изкуствени мигли, не съм сигурна защо.

# 47
Споделям, че не съм от редовно пишещите тук, но съм от редовно четящите и Ева на сцена ще ми липсва. Попътен вятър ти пожелавам, където и да си, каквото и да правиш.
Споделям, че съм в едно такова състояние на зимен сън, уморена, безинициативна, един голям мрънкалник. Направо не мога да се позная.

# 48
На Фреша не му отива да е зимен. Някак летен е по замисъл и по вкус Simple Smile

Споделям, че днес е 1:0 за Муз. Браво на него, браво на мен. Всъщност за себе си не знам - ако не се разпадна на прашинки след малко, значи ще мога да се зарадвам.

Тълпа от мисли ми гъмжи в главата. Верен симптом на умора. И през прозореца синьо небе и лятна зеленина. И много лястовички.

Още един напън и отивам да почивам до утре. Забелязали ли сте колко обичаме да си я вършим работата на "напъни"? Мотаене, а после взрив

# 49
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Май видях Кифлата вчера в парка при слона...редях се след нея за бира

и една песен да споделя

http://www.youtube.com/watch?v=J6iZ2hFS7T4

# 50
Честит рожден ден, Кейси! Каквото си поискаш, ти го пожелавам!  bouquet

Споделям, че не знам кога ще съм отпуска, а още по-малко имам идея къде ще ме отвее отпускарският вятър.  Thinking

# 51
Хехей, благодаря ви много  Simple Smile
Влизам, само да споделя, огромната си изненада днес.  Simple Smile Един от букетите, които днес получих, се оказа  форумски и то с подател чак от България. Дори не успях да включа в първия момент, четейки Chestit rojden den  Simple Smile Трогната съм и нямам думи просто...
Благодаря  Grinning

# 52
ЧРД и от мен Кейси!Много любов и късмет ти желая!  bouquet
А жеста наистина е страхотен·

Споделям тенис на маса с щерката·
Много забавно беше да я гледам колко
се старае·

# 53
Кейси, честит рожден ден! Много любов и всичко останало!
Тити, наслаждавай се, че после...
Аз най-обичам морето-чисто, с хубав пясък, без много хора (все пак съм реалистка) и по голо дупе.
Аз отивам на вилата-ще се пека, ще чета "Любов по време на холера", за да мога да гледам филма после, ще ям пъпеши и дини, ще пия бяло вино и евентуално...

# 54
На Кейси вече честитих другаде, ама хайде и тук, от много добри чувства глава не боли!  Grinning
Да споделя аз, (не че не се насподелях вече къде ли не), но все още не мога да включа в редови режим след концерта на Горан Брегович в Ню Йорк тази седмица.
Бях! Видях! Преживях!  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=Nhkj5mKT79c
http://www.youtube.com/watch?v=uiPp29asL5c

# 55
 Споделям, че днес ми беше последният работен ден.Излизам в почти двумесечна отпуска.

# 56
Споделям, че пия разредено бяло вино. Мускат поради липса на Шардоне.
Споделям, че любимото е около мен и все така обичам.
Ева на сцена, на самолет и на безхаберна отмора, всичко най-хубаво!

# 57
  • UK
Споделям, че съм жалка. Подробностите са още по жалки, та няма да ги споделям.

# 58
Споделям, че лудницата вкъщи е към своя край.
Надявам се и аз да си отпочина като гостите ни.

Ева, всичко най-хубаво ти желая.

Весел уикенд на всички и много усмивки.

В неделя заминавам и поне две седмици няма да пиша, нито пък да ви чета, но ще наваксам после.

# 59
Кейс, цял ден не ми остана време за повече от един запис в темата, та чак сега. От здраве да не се отърваваш и много царствено да си живееш, глезена от двамата царе  Grinning (и баща им, разбира се  Laughing)
Наздраве, за твое здраве днес, а и аз се оказа, че днес имам кръгла месечинка, та направо се чувствам полу-рожденичка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт