Споделете 71

• 26 227
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 60
Eва, попътен вятър и от мен!
Дано при вас всичко мине без проблеми, тоз Амстердам 2 поредни години ни върти номера. Миналата година на връщане, тази на отиване  Grinning.

Сега ще потърся карта на градския транспорт и ще ти пиша как да идете до ония интересен квартал, може пък да намерите двамата (влюбени?) сладури  Mr. Green

И да знаеш, в Холандия целувките при среща са винаги три Laughing

# 61
     Соделям и аз през  около 20 теми.  / което е пропуск/  Изгоря ни морето. финасово.
Игоря перлнята, очертава се и газова уредба за колата.
. Ми, нъцки.
  не се сърдя,  битовизми.
    Очертават се бегли забегвания в почивните дни.   Което е по- прекрасно , защото не е планувано и изненадващо в осъществяването.    Няма значение с какъв знак ще е изненадата.  Все ще успея да финализирам  емоциите на плюс.
         Утре пак.

# 62
# 63
Споделям, че на 19.06 и на 06.07 на двамата ми първи братовчеди се роди по един син, да са им живи и здрави.   bouquet През това време аз изживях констатация, че нямало да мога да забременея, после констатирана бременност и радост,и вчера спонтанен аборт - в деня, и дори часа, на държавния ми изпит по втората специалност.  Cry

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 02:06 от Mисис T.

# 64
Споделям пораснала, вече седем годишна дъщеря.
По този случай ни направи закуска - кисело мляко намазано върху бисквити. Laughing

# 65
Жива и здрава да е дъщеря ти, Бианка   bouquet

Мисис Т. съжалявам. Дано скоро да споделиш хубава новина  Hug

# 66
Добро утро, летуващи.

Бианка, честити от мен на дамата. На 7 са вече напълно цавършени фръцли.  Grinning

Мисис Т, съжалявам. Но, нещата имат свойството да изглеждат по-черни от колкото са. Изчакай и ще видиш.  Hug

# 67
Споделям ранно ставане. И смях. Малкото торнадо докопало кутия шоколадови бонбони, натъпкало един в устата, а друг държи в ръка. Физиономията му беше невероятно доволна, омазана с шоколад. Едва му измъкнах онзи бонбон от ръката, другя не се и опитах дори  Laughing

# 68
Който чете през ред, понякога се разписва неподходящо.
Мисис Т, съжалявам. Дано скоро да се похвалиш с добри новини. Hug

# 69
  • No Line On The Horizon
Бианка, да ти е жива и здрава дъщерята!
Мисис Т, всичко ще се оправи, ще видиш  Hug

Искам да ви поздравя с новия европейски хит Shiki Boom Boom  tooth
http://news.vestnik24.com/lifestylebg/lifestyle_600942.html

# 70
Споделям и аз ранно ставане - в събота човек трябва да си поспи, а не да скача в бойна готовност за подвизи.
С дребните просто не разполагаме със своите време и желания.
Много лоши са комарите тази година.

Бианка, честита рожденичка!

Вили Казасян си е отишъл от този свят  Flowers Rose

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 10:03 от Асса

# 71
  • Варна
Мисис Т., природата обича да си прави шеги с докторите. Заеби констатациите и давай нататък. Ще стане, ще видиш.  Grinning

Като казахте Шики Бум Бум, те ви едно Българинче

# 72
Добро утро споделящи!
Споделям як нощен купон до сутринта·
Открихме страхотна дискотека·

Бианка да ти е жива и здрава щерката  bouquet!

Мисис Hug·

# 73
Споделям слънце, море, неимоверно спокойствие и удоволствие, както и коктеил с чадърче под големия чадър... Наздраве Grinning

# 74
Хелън си споделя аватара, така да се каже Simple Smile

Споделям, че винаги много ме тормозят дреболиите накрая на работата - хем уж си свършил, хем остават тези доизкусурявания. Абе, като бодилчета са по крачолите след хубава разходка. Досадни и боцкащи, ама ги има и е усилие да се справиш с тях.

Общи условия

Активация на акаунт