Споделете 71

• 26 254
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 75
  • Paradise
Ева, и ти ще ни липсваш! Пожелавам ти много положителни емоции!
Заслужаваш ги!

Натъжи ми новината за кончината на Вили Казасян.
Но това е животът - едни се раждат, други умират.

# 76
Бианко, да ти е жива и здрава щерката! Да е красавица и сладурка като майка си! Морски целувки и за двете!

# 77
Споделям,че ми писна от тез мойте майстори да ги е*а!
Бачкат по 4 часа на ден,един от който пият и ядат.
После изчезват за пет дни.Една ограда немогат ми напраят вече два месеца!
Смотаняци прости! Twisted Evil

# 78
  • София
Споделям двоен рожден ден. Шест години си е сериозна възраст.
Уговорката беше аз да държа тортата на хлапетата, за да остане все пак цяла.  Двете свещички обаче върху нея с цифрата 6, моментално ме превърнаха в 66 годишна.   Crossing Arms Crazy
Споделям, че имам най-слънчевите племенници.  Grinning
Споделям, че толкова играчки накуп не бях виждала.
Бианка, да ти е жива и здрава!

# 79
Споделям, че на дърти форумски години и аз станах отчетничка. Искам да кажа активна. Много ми е добре да пиша в бебешорската тема и в градската.

Какво друго... Много ми е добре и спокойно с майка надалеч. Да се чуваме, да си пишем и да се обичаме, но така от разстояние. И споделям, че капитулирах пред мацешките желания на детето. Вече е лакирана и има кутийка с детски гримове. Около година удържах. На леля си се е метнала, няма на кой друг. С розов лак при това.  ooooh!

# 80
споделям завръщане. надявам се за малко по-дълго този път.

не че не обичам пътуванията, напротив /последните два месеца и половина са доказателство за обратното/,но имам нужда да си постоя малко у дома.

и след завръщането разгонена котка от мъка, че е сама, но това е една друга тема.....

сега само казвам "здравейте !" и ще се върна по-късно да попрочета, че загубих нишката на "споделете". Simple Smile

# 81
Много сте ми мили, ей!

Каквото мислела котката - мишката го разваляля, да знаете. Никъде не отидох днес, но пък утре ще чупя рекорди по междуградско пътуване за един ден. С всеки изминал ден се убеждавам, че форумската (не)реалност ми е по-важна и близка - хубаво или лошо -това е на мегдана. Това ли са приятелствата, за които душа давах; за тези хора ли плаках като заминавах? .. Здраве да е. За всички ни.

Само да обясня нещо, ако му се чете на някого: не заминавам сега - просто сега си идва съпруга ми и ще попътуваме да се видим с близки. Света да види маймуни и маймуните да видят свят както казва дядо  Crazy. Чак след това, към края на месеца, ще летим. Така че не ме отписвайте толкова бързо, пък може и в А'дам да има уай фай в хотела.  Mr. Green
Като казах хотел, и изобщо пътуване  - огромно благодаря и много целувки на ета! Страшна си!
Хелън, този аватар ми е познат... Отива ти!  Grinning

# 82
На леля си се е метнала, няма на кой друг.

моят се е метнал на вуйчо си, разглабя всичко, което може да се разглоби. Някак не е съвсем честно, правиш го, носиш го, раждаш го, отглеждаш го, пък то се метне на роднините.

# 83
Споделям адска жега и безветрие. Почна да преминава.
И две леси с нацепени кайсии да съхнат споделям също.
Друго нямам за споделяне.

# 84
  • Варна
Споделям, че случайно попаднах на собствените си публикации в един друг форум отпреди години и искрено се забавлявах, струва ми се, че съм сериозно затъпяла, напускам ви за месец. Вълк, ще се навъртам около БТК  Mr. Green

# 85
  • UK
Споделям ден в Копривщица, беше много приятно. И видях дъщерята на Тайна, Нели. Много е хубаво да видиш човек, който е имал сериозни проблеми, че е съвсем добре и така нататък, нищо че не познавам нито нея, нито Тайна. Simple Smile

# 86
Помощ Laughing
Поканиха ме на парти с басейн, дрескодът е бански.
Аз първи съм дебела, второ нямам бански. Laughing
Някой да знае къде се продават не много скъпи бански, които да прикриват дебелост?
Айде корема ще понеса да се вижда, ама краката ми са ужасни  Blush
А може и да има едни дълги поли, дето скриват дебели крака newsm78

# 87

Ооо, Еоо, очаквах да попиташ как се плува.
Ако имаш избор, вземи си цял бански, на вертикално рае.
Дафо, от понеделник ще се показвам периодично на прозореца и ще викам:
-Даааафоооооо!

# 88
  • sofia
Споделям пикник нейде около Драгалевския манастир. Или по-скоро опит за пикник. Аз съм изключителен противник на покоряването на планински върхове и броденето из гористи местности и пътечки ме изпълва с ужас. Представях си нещо съвсем кротко и лежерно. Вместо това ми се наложи да се катеря по разни камънаци с чехли на крачката и смехотворна чанта в ръка. Представям си комичната гледка, ама никак не ми беше смешно и измрънках света. Мъжа ми заяви, че това е последната ни съвместна разходка където и да било, за капак и детето мрънкаше с всичка сила и час по час искаше да сяда, да си ходи в къщи и т.н. Накрая намерихме нашето място и около час не си проговорихме. Престоят до ромоляща вода обаче действа благотворно на и без друго опънатите нерви. Което нинай-малко не оправи настроението ми обаче. Сега пратих съдития баща с по-малко сърдитото дете на гости, сипах си едно голямо узо, пуснах си Simply red и кеф на буци.

# 89
Вълчо,
ходила съм на частни уроци по плуване  Mr. Green Даже учих няколко приятелки да плуват.
Това беше и единственият спорт, в който се влюбих, но беше късно да тренирам истински и си останах само с частните уроци.
Сега цъкам разни сайтове с бански, големи красоти има, ццц. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт