Споделете 71

• 26 201
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 930
http://youtube.com/watch?v=Kfi_G8PzXzc
Някой да я гръмне, бе!
 Shocked Това беше една от любимите ми техни песни.
И дори АЗ не се обличам толкова ужасно Rolling Eyes

Зефс, и аз стискам палци!!

# 931
# 932
Отново съм повалена от drisk&draif вируса, детето и то е болно. В такива дни ми се иска изобщо да не се събуждам.

# 933
Честит Рожден Ден,Летяща! baloni Много здраве,щастие и сбъднати мечти ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover  bigdance2 dancing

# 934
  • Варна
Рокси, споделям вируса ти.

# 935
  • София
Споделям, че навън под дъжда няколко деца играят на топка. Аз кимам с лелински умилено изражение от балкона.
Споделям, че не е изключено съфорумка да пусне тема "Три невъзпитани деца изнервиха възрастната ми майка в заведение, докато родителите им си пиеха бирата".

# 936
  • При хората, които обичам
Чак ме е яд, че децата ми не обичат дъжда. Страхуват се да не се разтопят, навярно. И вятър не обичат - даже лекият повей ги кара да потръпват отвратени. А аз обичах да карам колело срещу вятъра и да го гълтам. Никаква романтика няма в тия моите деца, пфу!

# 937
Ау, каква буря се изви преди малко - гърмя, святка, а сега спокойничко си вали. Днес чистих с препарат мокета и се уморих. В следващите три петилетки няма работа да пипна! Crossing Arms
Споделям още едно старо, но много мило парче:
http://youtube.com/watch?v=EDYxNmyh5zc

# 938
За къв студ говорите, тук си е пак жега.
Днес една леля- служителка първо ми се скара, па после ми се и извини, ако нещо ме била обидила. Не е за вярване това Grinning
Болните да оздравяват, ай стига са си споделяли един с друг вирусите!

# 939
Тук е мрачно и вали. Кеф. Ако загърми и излезе буря, още по-голям кеф.

# 940
  • София
Искам да вали, да е хладно, а аз да седя доволна вкъщи с книга...ама съм на работа. Имаме бебе за разнообразие в офиса, добре, че не разбира още милото на какво е подложено.

# 941
  • София
Споделям споделена вечер, в студено време и топло легло.
Споделям, че няма да ходя на концерта на Металика, но мога да ги слушам от терасата. Не само мога, но ще.

# 942
Споделям жарко слънце, топла морска вода, сянката на един чадър, но и собствения ми запушен нос...

# 943
Интересно, социалните дали имат мнение за бебе в офис. Shocked
Эvery me, остава и да се вижда сцената. Идея за малък бизнес - седящи места на терасата плюс мокър бар.

# 944
  • София
Эvery me, остава и да се вижда сцената. Идея за малък бизнес - седящи места на терасата плюс мокър бар.

Липсата на сцена мога да компенсирам с многократно и избирателно повтаряне на техни песни. Те на живо ще пеят няколко часа, но за слушане стават и all night long.
Балконът е за пушачи. А аз и с непушачи се разбирам.
Мисля, че в петък ще вали, така че и влагата на терасата е осигурена. Какво повече мога да искам.
Който няма билет да заповяда. Адрес на лични.

Общи условия

Активация на акаунт