Споделете 71

• 26 369
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 195

Гаргамела ще роди Смърфче, то е ясно, луда да я прави нон стоп. Mr. Green

# 196
  • Варна
в ДИР-а са пльоснали снимки от опелото на Вили Казасян. Има го и самия него, в ковчега. Всичко много хубаво, ама поне малко уважение към човека, бе!

# 197
  • Майничка
Гаргамела ще роди Смърфче, то е ясно, луда да я прави нон стоп. Mr. Green

Смърфиета, Вълчо, Смърфиета... Laughing
Отгоре на всичко май и тази ми мома ще е синеока, при наличие на общо една синеока баба в двете роди. Айде, първата казвах, че е на комшията, ама той умря преди 4г. човекът, сега явно ще трябва да се оправдавам с комшийката... Wink

# 198
Честита рожба (момичето Анна) на Дуци! Много здраве и късмет!
Споделям резултат 1:0, което ме удовлетворява за днес. Имам всички шансове да се справя.
Споделям, че ме е яд на мене си, че се ядосах за нещо, което знам, че е точно такова. Като няма изненада, като не мога да повлияя - значи няма смисъл никакъв да се ядосвам.
Споделям, че не ми е понеделнишко, а някак ... размито в седмичните граници. Взех да не ги различавам дните. Което не е много добре.

# 199
Добре дошла на малката Анна! Честито на Дуци!   bouquet

Споделям, че ми се обадиха на работа да си взема детето от яслата, че е с висока Т. Прави се оказаха.
Станах отпускарка по-рано от предвиденото. Единственото хубаво, което се опитвам да открия в цялата ситуация е, че се разболя днес, а не в събота когато трябва да тръгнем за морето. Така имам време да реша проблема  Simple Smile

# 200
Споделям, че ако не ми мине котка път, другата събота и неделя и аз ще кацна в Разград за два дни. Освен да се намерим с Дафа и заедно да квичим пред БТК-то?  Mr. Green

Вълчо, голяма пропаганда правиш на града ни, хайде всички на Фестивала на киселото мляко, не е за изпускане определено.

# 201
Gargamela ще има бебе?
На Дуци честита Анна  Grinning

# 202
Никви клюкарки не сте  Laughing Гаргамела има вече бебе! Ео  Wink

# 203
Эта, сериозно ли бе?

# 204
Знам аз, мислех, че има второ на път и съм изтървала някъде новината  Grinning

# 205
"Споделям втори брой щерка на 7 дни.
Бебета под 3,5 кила се раждали по-лесно, от мен да го знаете! " - това от Гаргамела, 1 юли, Споделете 70.

и на Дуцката честито.
аз като родих, й пратих смс да се похваля. а Дуцка недоразбрала, че е от мен смс-ът, но от любезност върна честитка и пожелание, зер- горда е женицата от свършената работа, що да не я похваля Joy Joy по- късно се изяснихме...

# 206

Никаква клюкарка не съм, като отида на село, ще си набуча дипломата на пирона във външната тоалетна.

# 207
Явно не си й чел профила, т.е. не е твоя заслугата.

# 208
  Само да споделя.Бясна съм.Не знам как да го направя по друг начин,че да не наруша правилата на форума,а точно затова много обичам този форум,заради железните правила и заради това,че хората тук си вършат добре работата.В местния ни провинциален форум съвсем не са така нещата.Току що прочетох гнусно изявление на простак от братска Македония.Стоят си там вече цял час простотиите и няма кой да ги изтрие!Само споделям...

# 209
Е значи е била бременна, което съм проспала някъде във всичките 70 броя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт