Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мислите за моята история?
Какво представлява синдромът на внезапната детска смърт (SIDS)?
Какво е сънна апнея и какви са нейните симптоми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мислите за моята история?
-
Какво представлява синдромът на внезапната детска смърт (SIDS)?
Синдромът на внезапната детска смърт (SIDS) е мистериозна причина за смъртта на иначе здрави бебета, често по време на сън. Въпреки че точните причини не са известни, се смята, че може да включва проблеми с дишането или сърдечно-съдовата система. От съществено значение е да вземете предпазни мерки като спане на гърба и избягване на претопляне в детската стая.
-
Какво е сънна апнея и какви са нейните симптоми?
-
Какви са препоръките за безопасност на децата по време на сън?
-
Каква е основната причина за Синдрома на внезапната детска смърт (СДВС)?
от мен!
)
Доколкото разбирам така и не сте разбрали от какво се е получило това.Отхвърлили са епилептичен припадък .Аз само съм чела и правила материал за хората ,живеещи със Апнея.Та като прочетох за това внезапно спиране на дишането на бебенцето ти се сетих за сънната апнея..Ето малко за нея
пожелавам ти никога повече да не изпитваш такъв страх и да ти е живо и здраво малкото съкровище