КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -32

• 22 805
  • 598
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
ТАНЧЕ -И аз като гледам моят баща и ми е жал толкова много за него но какво да правим не излиза душа лесно.До когато бог е отредил това ще е и трябва да се примиряваме че имаме и сме нужни на деца и внуци.Дано да се оправи майка ти. Peace PeaceМакар че нито така да кажеш нито иначе знам newsm78 Whistling Whistling Whistling ли защото и аз съм на този хал и понякога си викам че е по хубаво да си го прибере господ за да не се мъчи вече че много ми е тъжно като го гледам така закован на леглото и с такива болки ужассссс ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ТАЙНЕ И ВАЗ СА ВИ ПОДХВАНАЛИ ЕДНИ ТАКИВА ЛОШОТИИ ЧЕ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!НЯМАТ СПИРАНЕ.Но дано вече вземе да се оправя всичко за да се успокоите и вие. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 376
  • София
Успех на кандидат студентите!

Дидиа, казваш да и готвя любимите неща диетично.Ама как да готвя диетично, като тя обича много люто, кисело, солено? Свински пържолки, свинско със зеле, пържени люти чушки с олио, оцет,копър, магданоз и чесън, мусака, пържени тиквички и все такива нещица. И на всичко, което яде слага люто и чесън.А след всичките проблеми нищо от това не трябва да яде, но нали е за малко тука и ги обича тези неща... иска да си хапне вкусно.Пица ако си вземе, поръчва и лют и чеснов сос.Тя казва какво иска, аз и готвя, но не и понасят.А понеже приятеля и е турчин, там свинско не яде, тук като дойде гледа да си хапне за цяла година.Вика писнало ми е пилешко и агнешко. Ама сега няколко дни ще кара на препечени филийки със сирене, картофено пюре и варен ориз и чай от шипка и нар, щото не си знае мярката.

# 377

Дидиа, казваш да и готвя любимите неща диетично.Ама как да готвя диетично, като тя обича много люто, кисело, солено? Свински пържолки, свинско със зеле, пържени люти чушки с олио, оцет,копър, магданоз и чесън, мусака, пържени тиквички и все такива нещица. И на всичко, което яде слага люто и чесън.А след всичките проблеми нищо от това не трябва да яде, но нали е за малко тука и ги обича тези неща... иска да си хапне вкусно.Пица ако си вземе, поръчва и лют и чеснов сос.Тя казва какво иска, аз и готвя, но не и понасят.А понеже приятеля и е турчин, там свинско не яде, тук като дойде гледа да си хапне за цяла година.Вика писнало ми е пилешко и агнешко. Ама сега няколко дни ще кара на препечени филийки със сирене, картофено пюре и варен ориз и чай от шипка и нар, щото не си знае мярката.

Ауууу,все едно ми описваш какво яде мъжО.Аз ако съм на неговата храна да съм умряла до сега.Още като ученичка ме болеше зверски стомохо,въглен да бях глътнала по лесно щеше да ми е.Изследвания,глупости и накрая нервен стомах. Mr. Green От тогава люто не съм кусвала,черен пипер и по-остри подправки - също.Всичко , което ям е печено или варено,не запържвам и с една дума избягвам всичко което е пикантно.Храната ми може спокойно да яде бебе  Laughing Най-много да кусна някоя скилидка чесън.Черния пипер го слагам на зърна само за аромат и то по 2-3 зрънца.Даже по едно време ползвах само натурално олио защото рафината дразни стомаха,нищо ,че другото миришело на слънчоглед.
                  Не знам как ,ама се опитай да я убедиш да намали силните подправки и пикантните сосове.
                  PS.Само за пържолите да ти кажа.МъжО им вика "вароли"  Laughing Слагам ги в тава /без много киснене в маринати и подправки/ с водичка и сол,ако е от врат не слагам даже мазнина то си пуска.И ги пека във фурната докато останат на собствената си мазнина.Стават крехки и вкусни.Това започнах да го правя преди няколко години и не заради стомаха,а колежката ми се разболя от трихинела /от пържоли на скара леко алангле/.Така се уплаших та реших ще ги варя пък каквото ще да става и който ще да яде.Е,научиха се.

# 378
  • София

Дидиа,да ти е жив и здрав зетя,да се обичате и уважавате и дъщеря ти да грее от любовта му и децата да ги карат да се гордеят с тях!
 Танита  много е тежко ,да гледаш как родител страда ,да знаеш какво го чака и да не можеш да се примириш и помогнеш. Hug
 Мастерче малко ти остана,успешен концерт/не се съмнявам в това/. Peace 
 Тайна дано стомашните неразположения на Нели бързо си отидат!
 Съчувствам и,щото и аз ги обичам пикантните неща...
 Баба Мими бързо да ни се представи!  bouquet

# 379
  • тук и там
 Пиша под прикритие.Ще ви представя една баба и дружка,която навивам от три месеца,но чак сега можа да се регистрира.Внучката й е в Бургас,така че се увеличават бургазлии и в частност кубратчани! Ще оставя по-късно сама да се представи по-подробно,но се надявам да я посрещнете радушно (както винаги).

# 380
  • в малка спретната къщурка
Янче,това под прикритието трябва да си ти.?

Баба Мими по бързо да се представя.
Няма страшно Миме,никак не боли.Чакамееееееееее

# 381
Баба Мими,ДОБРЕ ДОШЛА   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Чакамееее,чакаме подробностииии Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 382
  • София
 smile3525 welcomeМими! Мими! Добре си дошла. Янче пиши нещо и ти.
 Мони мисля си за теб Hug Габи къде си и ти?

# 383
Здрасти баба Мими! Hug Добре си ни дошла!
Янчееееееее, познахме те!
Момичета, влизам само да ви пожелая приятен ден и прекрасен уикенд( пу, че грозно , ама не ми се пише нашенското, че дълго Embarassed)
Да няма хич болни, всички да са доволни! Весело да ви е и много да отпочинете!!!!!!!!! Пазете се от оня вирус!!!!!!!!!!!!!
(важи и за Фурийката!)
Мастерче, специално на теб - успех утре и споко - ще мине както винаги на ниво!!!!!! И страхотна отпуска да изкараш, да се порадваш и поглезиш на мама и тати, да се забавляваш и почиваш. И всичко да помниш, че после нали знаеш - ще разказваш! Hug
Прегръщам ви и си тръгвам, защото след обяд ще пътуваме за балкана!

# 384
  • София
Добре дошла на баба Мими!

Дидиа, не разбира мойта щерка от съвети.Тя е на принципа - то да ми е вкусно,па после нека ми е зле.И в нас никой не яде много подправки,за люто да не говорим, но тя в Белгия се научи.А пържолите и аз така ги правя с водичка във фурната, посолявам с пилешки бульон и те да си пускат мазно."Зетя" ги сънува мойте пържолки,само за тях говорел навсякъде.

# 385
Мастерче, специално на теб - успех утре и споко - ще мине както винаги на ниво!!!!!! И страхотна отпуска да изкараш, да се порадваш и поглезиш на мама и тати, да се забавляваш и почиваш. И всичко да помниш, че после нали знаеш - ще разказваш! Hug
Прегръщам ви и си тръгвам, защото след обяд ще пътуваме за балкана!
Ааааа,мерси за чудесните  пожелания.Точно това смятам да направя.Да поглезя мама и тате като за световно  Flutter Flutter Flutter

А на теб приятно прекарване на балкана  Hug Heart Eyes

# 386
  • София
Мастърче, кога тръгваш за морето? Приятна почивка ти пожелавам! Peace

# 387
  • тук и там
Здравейте момичета!Аз съм баба Мими от Кубрат.Най-после се осмелих да се присъединя към вас.Днес ще почета малко по-вече,за да мога да ви опозная.
Имам си едно слънчице - казва се Петя и е на 2г 7м.Дете е на дъщеря ми,която е омъжена в Бургас.
Имам и по-голям син,който още не е женен.Живеем си с дядо Ванъо и чакаме "гражданите "да ни дойдат на гости.За сега е това в общи линии.Ако имате въпроси - питайте!

# 388
  • Кубрат/ Пишурка

Ама пък веднага ме познахте! Нали ви дадох жокер!Браво - четете внимателно!
 Мастерче с новата членка ви се увеличава гилдията: и тя е учител по музика.Свири на акордеон и обучаваше децата на разни странни инструменти (малки).Иначе ,МАРСИ, тя е от Русе,Кубратска снаха.Та така .Аз малко съм й на гости и уж щях да се прибирам с 12ч,но тя ме съблазнява тука с разни салатки и мезето им,та ще хвана в 16ч.
            ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ а ние ще хвърляме по едно очо! newsm51

# 389
Здравей, баба Мими! Добре дошла!

Хубаво е тук. И весело  Grinning Grinning Grinning
И ние, по-младите, бъдещите баби, да черпим опит от вас  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт