КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -32

• 22 937
  • 598
  •   1
Отговори
# 390
  • в малка спретната къщурка
Всички готини бабки
занимават  се със свойте задачки.
Кой болести се мъчи да пребори,
и вирусите бързо да събори.
Коя със внуци на разходка,
върви със бавна походка.

Марси отива в балкана
уикенда там ще прекара.
Деси пък да се връща вече,
че много ни е мъчно вече.

Столицата и тя тясна стана
Мастерчето пътя за Варна хваща.
Другите,които не съм споменала
в следващ пост и вас ще обхвана.

Само много не ми се сърдете,
но музата ми отлетя далече.

Добре дошла,Добре дошла на баба Мими!

# 391
  • София
Снощи се помъчих да сготвя нещо,което съм яла в Брюксел.Там много ми харесваше и аз опитах да го докарам на вкус.

Една чинийка пилешки пържолки(3бр) и една чинийка пилешки филенца ги нарязах на дребни хапки.Сложих ги в голяма тенджера и добавих: две зелени и една червени чушки нарязани на малки парченца, една глава кромид лук на ивички,една супена лъжица лимонов сок, соев сос на вкус и няколко капки олио.Разбърках всичко и го оставих в хладилника. Ей сега си пекнах до златисто две лъжици от сместа на сух нагрят тефлонов тиган - станало е мечта.Там съм го яла гарнирано със пържени картофи и салата от зеле и моркови, но и без тях ми харесва.Ако искате опитайте.

П.П. Снощи пекнах малко на внука и той каза:Ммм, бабо ного е хубаво!

# 392
Мастърче, кога тръгваш за морето? Приятна почивка ти пожелавам! Peace
Тайне,благодаря за пожеланията Hug
Тръгвам в неделя.....

Янчеее,значи баба Мими е музикант?Колега значи   bouquet  bouquet  bouquet

Мимеее и аз съм музикант Crazy Свиря на цигулка,пиано,китара,бас китара,синтезатор и пея .... ooooh! Малееее, умря циганката дем ме хвалеше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

В какво преподаваш в школа ли?

# 393
  • Пловдив
 МИМИ ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА В КГБ-то!!!
Янчето ти е казала че тук сме най страхотните бабетки и се надявам и на теб да ти хареса. Hug Hug

Янче веднага КГБ те разкри  smile3532 smile3532 smile3534 smile3534

Тайне ще я пробвам тази рецепта. Peace Днес сготвих пилешки бутчета с картофи и салатка ще им направя и готово. Hug Hug Hug

Мастерчето е нашата гордост музикантка . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 394
  • София
Само се обаждам, че чета, но няма време да пиша. Налегнала ме е работа и вече си мечтая за края на август - тогава ми свършва тр. договор и сигурно няма да го подновявам. Събота и неделя ще ви чета подробно докато досаждам на майстора. Ремонта продължава - на час по лъжичка.
Мастерче, пожелавам приятна отпуска.
На майките на кандидат-студенти - успех. Ани засега е много доволна от работата, интересно и е.

# 395
  • тук и там
 Аз съм начална учителка.Първата ми специалност е музикален ръководител в детска градина.Свиря на акордеон.Виждам,че тук при вас е много весело и си споделяте всичко.Предполагам,че и на мен ще ми е хубаво с вас!
 Сега си пийваме с Янчето ракийката и ще ви следим!

# 396
Янче,МИме - Ха,наздраве тогава Hug Hug Hug Hug Hug

# 397
  • Видин
Добре дошла на баба МИМИ!
Наздраве на двете ви с Янчето, да ви е сладко! cheers
Набореее, готвиш ли се за концерта? Hug
Тайне, и аз ще пробвам рецептата, звучи вкусно! Peace

# 398
     Дидия, честит рожден ден, на големия ти зет,  
     да е жив и здрав, точен, строен и напет,
     задълженията си да изпълнява,
     а щерка ти да обожава,
     по-малко характер да показва,
     дума напреки да не ти казва,
     ако иска всичко да му е наред
     и да бъде зет, като мед!

Мастерче, успешен концерт!

Доби, аз пък си мислех, че и твоята Еличка е днес на изпит, но нищо-  УСПЕХИ, НАПРЕД!

Марси, добре да си изкараш на Балкана!

Благодаря на всички ви за пожеланията към кандидат-студента и майка ми!

Не бях чула за трагедията със студента! Ужас! Бог да го прости!

БАБА МИМИ, ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС! МНОГО СМЕ ГОТИНИ И ЩЕ ТИ ХАРЕСАМЕ! И ТИ НА НАС СЪЩО, ЩОМ СИ ПРИЯТЕЛКА НА  ЯНЧЕТО ТРУДОЛЮБОВА!  НАЗДРАВЕ, ДА ВИ Е!

# 399
  • София
Жаки, там го пекат на плоча, но моята грил-плоча е ужасно слаба и затова го запекох на сух загрят тефлонов тиган.Ако някой обича люто могат да се нарежат и люти чушлета в маринатата. На мен ми харесва тази рецепта, защото всичко се използва, за разлика от други маринати. А и количеството на лука и чушките могат да се увеличават или намаляват според вкуса.

# 400
Янчето сега се лекува при Мимето от вируса РАБОТА с антибиотик " Ракийка"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 401
  • Пловдив
ХАХАХАХА Така ще се излекуват че Янчето няма да може да се прибере а Мими няма да може да си изпрати гостенката smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

# 402
  • тук и там

Днес се чувствам много добе.Благодаря за топлите думи и за това, че ме приемате толкова сърдечно.Много се вълнувам.
Вече изпратих Янчето.Започвам да чета и да ви опознавам.

# 403
Бабче Мими,ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС! Нали виждаш,че страшно няма  Laughing не е като в някои други теми,а се обадиш с различно мнение и аха удавил си се в оплюването.
                  МОМИЧЕТА,благодаря за пожеланията.
                  Танита, така хубаво си наредила стихчетата  Laughing  Hug Heart Eyes HugНие с зетя сме от една зодия та си знаем.....и да спорим и да се разбираме.
                   А пък аз направо закъсах тия два дни с майка ми сега се връщам,че пак беше зле и да ви се оплача.....От Бърза помощ ми рекоха  "нали се сещате,че линейките са ни малко"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire а аз ги попитах дали се сещат,че става въпрос за майка ми и че плащам предостатъчни здравни осигуровки и държа да видя за какво ги плащам. #Cussing out #Cussing out #Cussing out След целия спор те все пак не дойдоха,а аз намерих лекар от един частен медицински център.Ей,го на здравеопазването ни! Sick Да пази господ от него!  Praynig

# 404
  • София
 Браво на баба Мими Hug. Само така!
 Дидиа съчувствам ти за майка ти,колко е безсилен човек ,когато се сблъска с бездушието.
 Съседите този път до нас пък са наели фирма да им кърти в апартамента и не дочакаха да стане 16 ч. и пак започнаха,главата ме боли #2gunfire #2gunfire #2gunfire. До обяд обикалях като глуха кучка квартала с детето,то ега ти и квартала,мръсотия и липса на детски площадки... Сега Вели все още спи а аз го дебна кога ще ревне от шума,ама е вече 16ч. де #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт