КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -32

• 22 806
  • 598
  •   1
Отговори
# 360
                    Добро утро,момичета ранобудни!
                    Зиче,Миши много сте хубави и усмихнати!Миши да се фотнеш и ти та да е пълна картината,а така си те хпредставяме само! Laughing
                    Фурия,явно съм закъсняла с предупреждението за вируса!  Mr. Green Като гледам обаче не си само ти  Laughing щот той  се проявява с различни признаци - я реманти,а копане,я нещо друго. Laughing
                    Мастърче,да намират ,пиле!Ама да го доведеш в София,че една приятелка така живееше между Варна и София и за жалост....и писна. Cry
                    Момичета,да почерпя,че големия зет днес има рожден ден!

# 361
Хе-хеее,Диде,честит Рожден Ден на зета ....Зет като мед  Joy

Много здраве,успех и късмет във всяко начинание!

# 362
  • в малка спретната къщурка
Дидиа,да ти е живо и здраво зетчето!
Ама добре,че не съм хванала този вирус от мотиката.
Щеше да ме тръшне на легло.Не обичам такива инструменти. Laughing Laughing Laughing

# 363
  • София
Добро утро,момичета!

Зичка, Вики, Здравко, много сте сладки! Фурия и ти си фина дама! И снимките от срещата сега се върнах да видя и всички ми харесахте!

Ние вчера пак по лекари бяхме, този път гастро, от 4 дни е с диария, свали 4 кила.Казаха нарушено храносмилане и грешка в диетата.Ами тя като си дойде тук все иска да и готвя всичко,което обича, но не може да си го докара като мойто.Изписаха и куп лекарства и диета и за това.

Добиту, много е гадно това ,което е станало,но май детето само си е виновно,не е внимавало.Горките родители!Бог да го прости, да си отиде заради една шапка!

Дидиа, честит рожденник, много да те слуша!Пожелавам му една такава кола да успее да си купи!

клик

# 364
Добро утро момичета   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Шпунц, Мастерче , Дидийка аз да се фотна ама обикновенно съм зад кадър и почти нямам снимки , ooooh! ooooh! ooooh!
А вчера докато снимах колата ей така на шега снимах и Зичката с малчовците и те пък станаха превъзходни снимки

Дидийка Честит рожден ден на зет ти за е жив и здрав и много да слуша щерката  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 10:26 от mi6y

# 365
  • София
Мише , зло да те забрави, забравих да ти честитя колата!Честито и да я караш умно и безаварийно!

# 366
      Здравейте, милички! Добър ден!

В къщи съм си- майка ми снощи припаднала до леглото си и набързо ни събра със сестра ми- сега е на памперс, трудно говори, не иска да яде. Преди малко Дилянчето, заведе сестра ми у тях си, че племенника ми от 14.00ч има приемен изпит във ВИНС-а във Варна, да си изпрати детето и за кураж все пак! И на Добито дъщеря и също е на изпит- стискайте им палци на децата, че са отличници и трябва да влязат да се учат, че да сполучат!
      Притеснено ми е за майка ми, че ми е майка , но и не може до безкрайност да се мъчи за да е сред нас- единайста година вече- на тъмно и с тия припадъци от неоросяването на мозъка ! Ох, незнам какво е по-доброто в случая! На баща ми на 21 юли- четиринадесет години от смъртта му- да не си е наумил нещо- незнам!
      Каквото е писано, това ще е! Точка!

Зиче, мноооого сте хубави и тримата! На колко години е внучката ти? Моя внук Борко, много я хареса и и изпраща скайпа си- borko_99 , или изпратете нейния, за да се запознаят и си пишат, ако и тя има желание, разбира се!

Приятен ден на всички ни! Дано някои обстоятелства, не ми провалят срещата!

ДО СРЕЩАТА ОСТАВАТ ТРИ ДНИ!!!

# 367
Здравейте!
Дидиа, да ти е жив и здрав зетя, много да се обичат и заедно да вървят по пътя напред!
Зиче, страхотен отбар сте с децата - Вики е истиска чаровница, Здравко - голям сладур и имат най-готината баба на света!!!!!!!!!
Миши, да са ти живи и здрави и тримата!
Мастерче, как е като за последен работен ден преди отпуската?
Тайна, бързо да се съвземе щерката и пак да хапва твоите вкусотии!
Всички момичета на КГБ  Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден!!!!!!!!!!

# 368
  • в малка спретната къщурка
Мъж и жена сядат в ресторант. Идва сервитьорът да им вземе поръчката.
- Добър вечер! Какво ще желаете?
- Една голяма телешка пържола за мен - казал мъжът.
- Ами лудата крава?
- Тя може да си поръча сама...

Нямам муза нещо днес,така че копнах този виц.

На кандидат студентите У С П Е Х !

# 369
                    На кандидат студентите - УСПЕХ!
                    Тайничке,готви му на Нелито любимите неща,ама гледай да ги нагодиш към диетата.И дано всичко се оправи и да забравиш тревогите.
                    Танитка,напълно те разбирам и аз вчера тичах и като съзнавам колко съм безпомощна и как не мога да помогна направо ми става зле.Оше не мога да се освестя.Цяла нощ не съм успяла да мигна и какво ли не минава през главата ми,ама.... Sad

# 370

Мастерче, как е като за последен работен ден преди отпуската?

Предпоследен,че утре имаме концерт и съм си на работа......В неделя живот и здраве тръгваме .......Още не мога да усетя,че ще почивам,че ми е много натоварено заради утре.Приготвям и багажите  ooooh! И така.....

Танче,дано да няма инциденти... Praynig Praynig Praynig Praynig

На кандидатстудентите - УСПЕХ!

# 371
Благодаря за пожеланията към кандидатстудентите   bouquet
Тя, мойта кандидатстудентка приключи с изпитите -
кандидатства с бележка от предварителен изпит и матура.
Вече чакаме резултати/които ще са на 04.08./

# 372
  • Видин
Писах, писах и нищо не ми се публикува Close

Сега отначало...

Дидиа, да ти е жив и здрав зетя, да слуша и уважава щерка ти и теб!

Миши, много са ти хубави и тримата,да са ти живи и здрави, ама както са ти казали и другите - стани и ти в кадър де Hug

Мастерчето дори и да си намери мъж на морето, той ще я последва навсякъде, сигурна съм Peace Grinning

Танче, дано майка ти се оправи Praynig

Успех на всички кандидатстуденти!!! Peace Peace

# 373
Дидиа, честит рожден ден на зет ти!
Да е жив и здрав и да слуша и почита дъщеря ти!
Мерси за почерпката   bouquet

# 374
  • Пловдив
Благодаря ви момичета и аз за пръв път се харесах на снимки ама то както седяло така изляло викат хората ,а тези бяха по между другото хахахахахаха Joy Joy Joy
ТАНЧЕ -УСПЕХ НА КАНДИДАТ СТУДЕНТА. Ина всички други кандидатстващи. Hug Hug Hug
ХА СЕГА ДЕ ДЕЦАТА КАТО СЕ ХАРЕСВАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3508
Свати ще ставаме ние с тебе Танче дай боже HugСега Вики като слезне ще и дам скайпа да си пишат двамката . Joy Joy Joy Joy

ДИДИЯ Да ти е жив и здрав зетя и да ви слуша много  newsm59  ura  bigdance2 happy bd bdbaloni hbday baloni Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 10:52 от zi4e

Общи условия

Активация на акаунт