Перник-10

• 20 480
  • 300
  •   2
Отговори
# 240
Мога да споделя също и опита си от д-р Фуцкова Sick Това доктор всъщност трябва да е в кавички #Cussing out Отивам аз с болки и течение, което усещам даже как тече, а тя ми вика "Нищо ти няма" ooooh! Мий се с интимен гел Себамед и няма да те боли и сърби #2gunfire

# 241
  • Перник
За Крумова и аз да се изкажа. Ходих при нея по време на бременноста. Сериозни оплаквания от нея не мога да кажа, че съм имала. Само дето чак последния месец ме запомни. А иначе за цигарите и аз съм със същото впечатление. Обаче сестрата ми беше много симпатична. Всъщност тя върши почти цялата работа. Крумова само на стола преглежда. Винаги много ми се радваше и си говореше с мен. Даже и по улицата ме заговаря. След като родих ходих на преглед, пак там. Не знам дали ми имаше нещо, ама и на мен ми изписа някакви хапчета. Ама като е по здравна каса не знам какво повече може да се очаква.
Мислех скоро пак да ходя на пълен преглед, ама ако не при нея, къде? За Лазов и Галева знам. А по здравна каса?

# 242
 Хей мацки днес за първи път кърмих Калин на вън в парка. newsm44На него много му хареса и си заспа след това така сладичко.
А останалите майчета сигурно се  newsm09 как така съм го направила.Разбира се скрих Калин в пеленката и нищо не се виждаше от никъде......
О някой ме попита за кучето....Нямам никъкви проблеми той много ме слушка и пази бебето много,към него е много внимателен.

# 243
За Крумова и аз да се изкажа. Ходих при нея по време на бременноста. Сериозни оплаквания от нея не мога да кажа, че съм имала. Само дето чак последния месец ме запомни. А иначе за цигарите и аз съм със същото впечатление. Обаче сестрата ми беше много симпатична. Всъщност тя върши почти цялата работа. Крумова само на стола преглежда. Винаги много ми се радваше и си говореше с мен. Даже и по улицата ме заговаря. След като родих ходих на преглед, пак там. Не знам дали ми имаше нещо, ама и на мен ми изписа някакви хапчета. Ама като е по здравна каса не знам какво повече може да се очаква.
Мислех скоро пак да ходя на пълен преглед, ама ако не при нея, къде? За Лазов и Галева знам. А по здравна каса?
след като обиколих половината лекари в Перник и никой за нищо не ставаше попаднах на д-р Иванов и вече година и нещо съм при него. Този лекар помни всеки свой пациент и помни какво му е правил. Мен ми помни всяко едно посещение и какви лекарства ми е давал, коя ми е личната лекарка, какви оплаквания съм имала Peace Това е лекар Peace И досега винаги ми е помагал за проблемите. Излекува ми киста, течения. Работи със здравната каса. Препоръчвам го горещо Peace

# 244
  • от Луната
Аз също съм доволна от моята. Д-р Христова, кабинета и е в болницата, предпоследния. Тя освен, че е лекар се държи с тебе и като с човек, а не само като работа както правят доста лекари. Работи с касата.Прди 3 години, когато сестра ми за малко да направи мастит тя беше лекаря, който и помогна и не се стигна до операция. А и акушерката е голяма сладу Hugрана

# 245
  • Перник
след като обиколих половината лекари в Перник и никой за нищо не ставаше попаднах на д-р Иванов и вече година и нещо съм при него. Този лекар помни всеки свой пациент и помни какво му е правил. Мен ми помни всяко едно посещение и какви лекарства ми е давал, коя ми е личната лекарка, какви оплаквания съм имала Peace Това е лекар Peace И досега винаги ми е помагал за проблемите. Излекува ми киста, течения. Работи със здравната каса. Препоръчвам го горещо Peace
[/quote]
Dark passion,  можеш ли да ми дадеш някакви координати на този доктор Иванов и ако може да ми кажеш къде му е кабинетът? Simple Smile

# 246
Jully777, кабинета му е в болницата на третия етаж. Втория кабинет се пада Peace На четни дати е първа смяна от 8 до 13, а на нечетни е втора смяна от 13 до 18 часа. Да се има в предвид, че като дойде на работа първо преглежда бременните и после другите, затова е по-добре да не се ходи в първите 1-2 часа от работното му време. Ще ти дам телефон на лични Peace

# 247
Ехо, помните ли ме?
Затрих се за известно време. Бях много заета и все по-малко време ми остава за форумите. Кръстихме Калоян. Всичко мина нормално. Малкия мъж така се беше кротнал в църквата, че щеше да заспи, но попа го изненада с баня и подстрижка по никое време  Mr. Green

После като му хареса питката с мед, като невидял  Embarassed  Rolling Eyes

Дръпна си кръстчето и го откачи без да иска. Голям рев и паника настана, но се успокои като му обещах да го "оправим вкъщи с клещите"
nadiad79, питала си някои неща за кръщенето. Предполагам, че вече си проучила нещата. Попа и клисарката дават списък с необходимите неща и една молитва, която чете кръстника, от там нататък е въпрос на договорка кой какво ще поръча и носи за почерпка и кой какво ще плати. Може да прочетеш и тук http://www.bg-mamma.com/site/content/view/436/60/ или тук http://www.mamaibebe.com/?id=392
Не познавам обсъжданите доктори. Ходя си в София на преглед, защото там си ми е познато. Там ми следиха бременността и там си родих. Много съм доволна.
Момичета, малко ви завиждам за разходките по градинки, срещите и раздумките с други майки. Коко две седмици вече е на градина, на мен ми свършва отпуската и ежедневието ни много се промени.
ir85, щом можеш да си кърмиш на пейката в градинката е чудесно. Храната на бебо е винаги под ръка, топла и стерилна, а бебо е щастлив и доволен с пълно стомахче в прегръдката на мама. Това е най - великото блаженство, което съм изпитвала!

# 248
Е много е сладък Коки.
Момичета чули ли сте нещо,че щели да направят майчинството 3години платени?

# 249
Две и половина говорят да стане. Дано да е вярно. Praynig

# 250
Аз пък слушах за 12 месеца само Peace Това за трите години е за бабите и дядовците които гледат внучетата си да им плащат заплати до третата година на детето Peace

# 251
Е много е сладък Коки.
Момичета чули ли сте нещо,че щели да направят майчинството 3години платени?

Да, днес за пореден път казаха подробности - в парламента е внесен законопроект, според който пенсионери, които са близки роднини на детето - баби и дядовци примерно - ще могат да получават 220лв. месечно за гледане на детето до неговата 3годишна възраст. Няма нищо общо с майчинството, обаче такава дезинформация цари и така го представят по новините, че майките очакват тяхното майчинство да се увеличи.

Иначе има предложение 9-те месеца, в които се получава процент от заплатата на майката, да станат на 12.

# 252
  • Перник
Точно така е, както го е казала Fairy Peace . Аз лично нищо не съм чула за майчинството. Но дори и да го направят по-дълго (което малко ме съмнява), според мен ще е за бъдещите майки. Ние, настоящите майки по майчинство ще сме си заварено положение. Така мисля аз, де.
Само не знам защо не дават на майката 220 лв. до 3 годишната възраст на детето, а трябва баби и дядовци да го гледат  Twisted Evil Не съм сигурна, че някой по-добре може да се грижи за едно дете от собствената му майка.

# 253
Само не знам защо не дават на майката 220 лв. до 3 годишната възраст на детето, а трябва баби и дядовци да го гледат  Twisted Evil Не съм сигурна, че някой по-добре може да се грижи за едно дете от собствената му майка.
За да не изоставала майката в кариерата си Sick Ма те не всички майки са кариеристки...

# 254
Само не знам защо не дават на майката 220 лв. до 3 годишната възраст на детето, а трябва баби и дядовци да го гледат  Twisted Evil

Защото трябва някой  и да работи и да плаща данъци Wink

Иначе има голяма вероятност ако приемат увеличението нот 9 на 12 месеца и майките в заварено положение да се възползват - когато го промениха от 3 месеца на 9 стана точно така. Моя приятелка имаше дете на 4 месеца и пак започнаха да й дават процент от заплатата, докато навърши 9.
Аз лично съм доволна на това, което се прави в последните години, защото си спомням при какви условия гледах малката и при какви ще гледам живот и здраве сега бебето.

Общи условия

Активация на акаунт