Перник-10

• 20 479
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Ели, честито християнче!

Ир, поздравления за кърменето и за това, че го правиш и навън! Аз така и не се осмелих  Embarassed кърмех си Калоян в колата.

За майчинството - избори идат.... Wink

# 256
Здравейте момичета.Ние бяхме без комп та за това изчезнах.

Първо честито християнче на Ели.

Денси  чак сега видях че си предложила срещичка-съжалявам -но тея дни ще се видим нали?Ти всеки ден ли си по Б.Гебрев?Аз излизам от 10 до 11 и от 17 30-18  до  19 30 -20  ,а сега както вече монаха жегите и от 13 13  до 15  .Аз по квартала слизам само ако съм се разбрала с някои иначе ме мързи EmbarassedТука покраъ нас си обикаляме.

Мира 55 а ти при двореца ли излизаш??Аз като слизам по центъра съм там.По кое време си там?

Верик 1979  иии как имаме общи познати PeaceКажи и на Ани много поздрави,аз с Ади често си чатя.А майката на Дани-леля Данчето е приятелка на свекито ми.А къщата в Даскалово къде е?Ти къде излизаш на разходка?Ще спретнем и по центъра една.

Тая Крумова не я знам.За Христова съм чувала добри отзиви.Иванов -и него не го знам.При Лазов си ходя.

# 257
Ейййййййй  ама какво ми е станало с профила??????????Нито снимки нито линиикаи?????

# 258
Ейййййййй  ама какво ми е станало с профила??????????Нито снимки нито линиикаи?????
не си влязла с потребителстоко име и парола

# 259
Хайде една молбичка PraynigМоля майчето, която е направила тази хубава страничка първа да включи и нас новичките в нея......

# 260
Хайде една молбичка PraynigМоля майчето, която е направила тази хубава страничка първа да включи и нас новичките в нея......
да,и нас и нас.
За утре ще правим ли среща??

# 261
Дайте си данните и ще редактирам файла и ще го дам на Боряна да го смени със сегашния Peace

# 262
Borqna Erinina-Боряна-20.09.1977г.  дъщеря Галя 11.01.2008г. кв.Църква.

# 263
  • от Луната
Аз обикновено излизам при нас. На старата баня има хубава градинка и кафенце Joy, но ходим и на Дивотинското.Къщата е като идваш от квартала от дясната страна има едно кафе, отминаваш го, има и един магазин хранителни стоки, та къщата след него. Пфу май не го обясних много добре Embarassed Rolling Eyes
Малко глупаво ще прозвучи, но за каква страничка става дума?Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 264
Ето малко снимки от нас.Галя с гаджето си Laughing

Аз обикновено излизам при нас. На старата баня има хубава градинка и кафенце Joy, но ходим и на Дивотинското.Къщата е като идваш от квартала от дясната страна има едно кафе, отминаваш го, има и един магазин хранителни стоки, та къщата след него. Пфу май не го обясних много добре Embarassed Rolling Eyes
Малко глупаво ще прозвучи, но за каква страничка става дума?Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
A да сетих се за тая градинка,може да доида .По кое време сте там??Пусни снимка да те видя ако може че да те позная като доида,ако може разбирасе.Ани и тя ли там стои?За къщата се сетих,аз съм далечко от нея.
Страничката е на 1 стр.-виж я.Имаме си списък.

# 265
  • от Луната
Много са сладки. Снимки има ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276264

# 266
Чаровница е тази Миша  bouquet

# 267
  • от Луната
на тате прилича Mr. Green

# 268
ir85-Ирена 20.06.1985г. син Калин 29.06.2008г кв Изток Hugще съм ти благодарна!

Става въпрос за първата страничка!verik1979 Ами ти от кв. ли си?Ако да аз излизам в парка на пазара...........може да се срещнем там,но пусто сега става гадно времето Close

Вчера бяхме на гости на мама и тати и вижте как къпахме Кальо: преди чипкането...

Трябва да ви кажа,че Калин плуваше в легена с крачетата като жабка,отпускаше се и се издигаше на повърхността.

# 269
  • Перник
Много е готин Калин  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт