Перник-10

• 20 479
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте.        Кики от 23 септември ще ходи на ясла в ОДЗ 4 - Чуден свят .  Има много добри отзиви за тази градина и се надявам и аз да съм доволна . Е сигурно няма да се разминем без рев . 

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 23:34 от nansi_21

# 286
Добро утро.

Айде аз като най раннобудна да почерпя.Таткото се изкашля и Галя като се разрева та половин час я люшках на ръце и заспа.Това от 6 до 6 40.Ама се ровя в нета да търся инфо за една маршрутка,че майка ми почна работа в един хотел та да видя кои е наи бързия и транспорт.Т а да взема и вас да питам--от Овча купел до бул.България(до Билата дето е джъмбото)посока Бояна.И да знаете някои да пътува с кола на цената на билета в тази посока от 5 30 до 6 30 сутрин и 16 30 -17 30.?
Целувки на всички.

# 287
  • Pernik
Здравейте момичета,
ще пиша и тук пък може някоя от вас да ми помогне. Търся детегледачка за бебе на 6 м. Ако познавате някой който си търси работа пишете ми на лична. Благодаря предварително!

# 288
              Днес е Вяра, Надежда и Любов                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Честит имен ден на  всички мами, татковци и дечица които носят тези хубави имена   newsm51 И аз съм именничка и довечера вместо да ми идват гости ние ще ходим при наште,защото там е малчо Кики . Малко на готово ще отидем  Mr. Green АМА КАК ДА ОТКАЖА НА МАМИНКА- като има желание да готви няма да и го убивам !!!!!!!                                      

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 13:45 от nansi_21

# 289
  • Перник
Честит празник на Нанси_21 и на всички останали именници! Да ви е живо името!

# 290
Честит празник на всички именници и на софиянци. Да сте живи, здрави и обичани.

# 291
  • от Луната
Мерси много  Embarassed Embarassed Embarassed cheers cheers

# 292
  • Перник
Благодаря за пожеланията за именниците!    newsm51
И да честитя празника на всички, които носят тези прекрасни имена!  lovekiss

# 293
Честит празник на всички именници и на софиянци. Да сте живи, здрави и обичани.

Момичета май е време за нова темичка

# 294
Честито на много именници от темата! Живи и здрави и те и  семействата им!
Феъри и nadiad79 специално за вас   bouquet Heart Eyes!
BORQNA ERININA, по този маршрут само пеша от автогарата до пазар Борово и за една спирка автобус 204. Може да извърви и цялото разстояние пеша около 30мин е, но виждам, че часовете са много ранни. Дано да успеете да намерите някой с кола и да приситга директно.

# 295
Благодаря за честитките! Simple Smile
Коте, специални благодарности за теб Hug Heart Eyes

Боряна, и аз да потвърдя думите на Котето - няма друг вариант, освен описания от нея. Старият офис на работата ми беше там, малко след Била и просто нямаше друг начин, пеша е 20-тина минути, но през зимата ще си е зор. Confused

# 296
Привет дружинка Hug Hug Hug Hug
Прибрахме се от родното море. Беше много хубаво. Ще разказвам като имам време, че сега много работа ми се е натрупала.

Честито на всички за всичко!!!!
[/size]

Обичам ви, целувам ви.

# 297
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С МАЛКО ЗАКАСНЕНИЕ!
Хайде на новата тема:ХОП

# 298
Привет дружинка Hug Hug Hug Hug
Прибрахме се от родното море. Беше много хубаво. Ще разказвам като имам време, че сега много работа ми се е натрупала.

Честито на всички за всичко!!!!
[/size]

Обичам ви, целувам ви.
Завиждам. Съвсем НЕблагородно. Rolling Eyes

# 299
Здравейте! Аз съм от Беларус, живея в Перник 1,5 години, имам дъщеричка. След месец тя навършва 3 годинки. Търся в Перник детско заведение с игрална стая за Рожден Ден. Моля, кой знае има ли и къде намира? Благодаря. Извинявайте за грешки.

Общи условия

Активация на акаунт