Перник-10

• 19 914
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Наде прочетох ти постовете и видях че си писала вече че сте в квартала до 4 у-ще.Ами ако искаш някой ден да се видим

# 46
Драго ми е да ви видя отново!

Боби, все едно ми разказваш филм - не съм и сънувала за такъв шеф. Да можеше всички да са като него... А иначе за Китен - има бунгала, но въобще не знам как са цените и дали има местенца и освен това нямам никакви координати. Много съжалявам, че не можах да съм ти от полза.

Билка, браво на теб - куражлийка си. Шапка ти свалям, че толкова бързо се окопити и си готова за борба.

Петя, много хубаво да си изкарате във Враца и след това на моренцето - много усмивки и слънчеви дни  Hug!

Аз днес оставих Деян при свеки на село - за първи път се отделям от него. Той може и да понесе раздялата, но на мен си е свило сърчицето. Как ще се разделя с мамината звездичка и ще го виждам само през уикендите. Ама ще видим - може пък да му хареса, а от там и аз ще се поуспокоя.

# 47
О, Ани, ще му хареса разбира се - чист въздух, двор за тичане, животинки.......
На теб ще ти е по-трудно, то е ясно. Аз само пожелавам бабата да се справи с нелеката задача и да продължи с твоите методи на възпитание.

# 48
Привет на всички Hug Благодаря за "зависта" Joy Шефа не е лош, наистина. Пу-пу да не му е уроки Joy Бе той парички да дава редовно и достатъчно, пък за друго няма и да го молим.
Билка, много се радвам на добрите новини покрай вас. Стискаме палци, силно, та всичко да мине добре и безпроблемно. Непременно пиши как сте ти и бебо. Ще чакаме.
Ани, не се притеснявай, все ще се намери някаква информацийка от някъде. Даже мисля, че има такава тема в подфорумите, ама аз си викам по- достоверни данни да получа от сигурен източник Grinning  bouquet

# 49
Момичета знаете ли нещо за Д-р Татяна Савова,Д-р Любка Кокалова и Д-рАдриана Динева ????????????????

# 50
Само се отбивам да  кажа здравейте на всички и да предложа да пиеме по кафенце в някой хубав слънчев ден .

# 51
Добро утрооо
По едно кафе???

Лек и усмихнат ден на всички  bouquet

# 52
Чудесно изглежда! Благодаря!

Аз стягам багажа за море.

# 53
Къде сте решили да отидете?
Ох,аз нямам търпение до отпуската вече /16.08/. Днес запазих места за едно хотелче на Равда.

# 54
Черноморец избрахме. Никога не сме били там.

# 55
Хелоууу и от мен.
На Равда в хубаво. Спокойно и подходящо за деца.Два пъти сме били там. Имаше едно много приятно заведенийце на нашата улица, където правха страхотна салата от миди, а и цените бяха поносими, ама как се казваше newsm78 ...нещо с М - Мимоза, Малина,Милена..нямам спомен newsm27 старост нерадост Mr. Green

# 56
Бобя,ние никога не сме били на Равда,но мисля че ще ни хареса.                                                                                                                  Ще потърсим това заведение за което спомена задължително.
После ще ви пусна и снимчици Mr. Green
  =^._.^=   Приятна почивка на вас и ще чакаме да разказваш като се прибереш  bouquet

# 57
абе ще си изкарате страхотно. Далече от еднообразието . Ние пък ще ходим на Сoзопол чааааааааак на 24.08 . Малко късничко но пак ще си цопнем дупетата в солена вода.

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 22:48 от nansi_21

# 58
Здрасти банда
Завиждам на всички, дето ще ходите на море. Моите крехки надеждици по тоз въпрос все повече изтъняват Sad и накрая съвсем ще се стопят като лански сняг.
Но карй.
В понеделник шефа има рожден ден - става на 50 и ще прави купон.Смятам живот и здраве да ида и да ударя едно за негово здраве. Grinning
Отивам да ям диня.

# 59
  • Перник
Боби, споко, и ние май ще пропуснем морето (ако това те успокоява)  Wink За сметка на това може да правим ремонт  Tired

Общи условия

Активация на акаунт