Перник-10

• 19 920
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
ооооо и ние ще го пропуснем Peace

# 61
Здрасти банда.
Как е хавата?
Аз съм като блуждаещ електрон днес smile3507, 'щото вчера (и днес) бяхме на рожден ден на шефа и сега имам нужда от почивка.
Купона беше много здрав в някаква пицария всред нищото нейде из "Дружба", откъдето при ясно време сигурно се вижда Пловдив , а после ходихме и на пиано бар с няколко колеги Drunk. Разлепиха ми се обувките от танци newsm68  bigdance2. Имаше заря, много вкусотии, много ракии и най- убийствено-жестоката торта на света- някаква козуначена прелест със стафидки и вълшебен крем  party023.
А сега съм на работа Weary как ще изкарам до 18:30 ooooh!
Айде, стискайте палци.

# 62
И аз да се запиша в темичката, че отдавна не съм влизала  Embarassed. Но ми се събраха един куп проблеми и така, ама айде да не се оправдавам.
Имаше ли среща, какво стана по въпроса?

# 63
  • Перник
Здравейте  Grinning

Бобии, абе ти докога ще ни дразниш с твоя шеф?  Wink

Лудетина, нямаше среща. Предлагам да се организираме сериозно наесен. С песен  Wink

Да ви разкажа какво видяхме вчера следобед насред центъра - една змия ядеше рибка в реката  Shocked Под моста срещу киното това чудо! Направо ме е яд, че нямах с какво да я снимам  Twisted Evil

# 64
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green, извинете
Няма повече - излезе отпуска човека. А за вчера - така си беше редно, щото не се става всеки ден на 50 години.

# 65
Добро утро момичета  bouquet Днес имам рожден ден та минавам да почерпя

# 66
# 67
  • Перник
Честит рожден ден, Милена! Да си жива и здрава, много усмихната и още по-много обичана!

# 68
               Честит Рожден Ден!  Много здраве,късмет,усмивки и успех във всяко начинание!
  Весел празник!

# 69
Честит рожден ден, Милена! Да си жива и здрава, много усмихната и още по-много обичана!

# 70
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,много зраве ,щастие и любов!!!!  bigdance2 happy bd bdbaloni

# 71
Момичета, някой да знае колко струва карта за пътуване с автбус Перник - София за един месец?

# 72
И аз да почерпя с малко закъснение.

Милена, защо така си се маскирала зад това ново име? Чудих се коя е тази птица  newsm78 Ха, шегичка  Laughing Много щастие и любов ти желая. Това, което най - много искаш от живота да те споходи до следващия 7-ми август!
Момичета, много време не съм се мяркала и сигурно доста съм изпуснала. Бяхме на море, после на планина при бабите... Ако на някой му се гледат морски снимки и клипчета моля.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270675
А това е моя плувец.
http://play.vbox.bg/a6s9a6e8l0b8/Koko-plUvec.html
http://play.vbox.bg/a6s9a6e8l0l0/Koko-plUva.html

# 73
Ели, страхотно изглежда. Къде бяхте? Дай подробности.

# 74
Ей, Перничанкиииииии, къде се скрихте. Да не би всички да сте на море   grinning039 

Трябва да мине тази седмици и аз да видя морето    car003 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт