Перник-10

• 19 922
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
malinka84 от кога и къде ще ходиш на море? Аз ще ходя на Созопол от 24 август . С НЕТЪРПЕНИЕ чакам да дойде. А времето имаш ли представа какво ще бъде ?

# 76
  • Перник
Виждам,че доста сте радостни,настроени за купони и море.По-добре да не развалям щастливия ви живот,защото при мен новините хич не са добри.
Но това е моят живот,трябва да го понасям.Случи се най-лошото...Няма да продължавам повече.  Cry

# 77
Билка, какво става? Как мина операцията... какво имаш в предвид... Добре ли си?

# 78
  • Перник
Операцията не мина успешно - бебето ми почина...

# 79
Моите съболезнования Билка. Разплаках се. Нямам думи.

# 80
Моите съболезнования! Нека почива в мир малкото ангелче! Flowers Rose Силно те прегръщам!

# 81
  • Перник
Билка, моите съболезнования! Нека малкото ангелче почива в мир! А ти и съпруга ти бъдете силни и се обичайте!

# 82
Билка, моите съболезнования! Нека малкото ангелче почива в мир! А ти и съпруга ти бъдете силни и се обичайте!

Flowers Rose Flowers Rose

# 83
Билка моите съболезнования Flowers Rose Разплаках се......защо живота е толкова несправедлив......Нека почива в мир малкото ангелче Flowers Rose

# 84
Билка моите съболезнования Flowers Rose Разплаках се......защо живота е толкова несправедлив......Нека почива в мир малкото ангелче Flowers Rose

# 85
  • Перник

# 86

# 87
Билка, приеми най - искренните ми съболезнования!
Бъди силна,колкото и нелеко да изглежда и много се обичайте със съпруга си.

# 88
Момичета както е тръгнало само лоши вести.Моя позната раждала при ''Специалистката''  Галева (незнам точно кой ден но термина и беше за 10)и тъй като тя е дребна се разбрали секцио но изведнъж решила да я изроди нормално и бебо не могъл да излезне и го издърпала с вакум при което и разкъсала всичко-и матка и яйчници абе всичко и от там като тръгнал един кръвоизлив не могат да го спрат ,преливат кръв ама нищо,.Качват я на линейката и в майчин дом ,от там казали че не се знаело да ли ще я оправят,сега е на изкуствено дищане.Направо тръпки ме побиват ИЗВИНЯВАЙТЕ че ви разказвам това ама в последно време тая Галева много уплесква нещата и ако има някоя мама която ще и се довери да си има едно на ум.Довечера ще говоря с приятелката ми да ми каже подробности но силно се надявам да се въстанови момичето.Жени се казва,може би има момичета от Мошино които я познават.ох незнам ............

# 89
Билка моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт