Перник-10

• 20 482
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Дано се оправи момичето, Боряна!  Praynig А бебчето как е?

# 91
Господ да пази момичето и нейното бебе. Всичко да мине и да са здрави и щастливи. Късмет им трябва сега.

# 92
  • Вече в моята си приказка...
Билка, съжалявам за случилото се! Моите съболезнования на цялото ти семейство! Кураж и сила, миличка!

BORQNA ERININA, аз пък тази д-р Галева я видях чак сега, на това ми раждане. Мисля, че преди 10-тина години беше друга д-р Галева, по-възрастна...
Стискам палци всичко да се оправи и Жени да се възстанови... А бебенцето как е?

# 93
мОМИЧЕТО ВЕЧЕ Е ДОбре и тези дни ще я испишат.Бебо също е бил в критично състояние но вече и той е добре.Браво

# 94
мОМИЧЕТО ВЕЧЕ Е ДОбре и тези дни ще я испишат.Бебо също е бил в критично състояние но вече и той е добре.Браво

Браво,това е много хубава новина.Много здраве и щастливи мигове на бебо,мама и цялота семейство  bouquet

# 95
az sy6to imah tejko rajdane,syprovodeno s kryvoizliv. rabotq kato aku6erka v 6ejnovo i imam predstava kakvo predstavlqvat uslojneniqta pri rajdane,kato imam predvid i moq opit. 4estno kazano va6ata blizka e imala kysmet,4e e bila v rycete na doctor Galeva. Moqta pyrva bratov4edka rajda pri neq i az bqh neotly4no do neq.znam kakvo zna4i profesionalizym. v perni6kata bolnica nqma vakuum, i razkysvaniq na qj4nicite i matkata-kak moje da pi6ete bez izob6to da imate predstava. mnogo syjalqvam za va6ata blizka,za6toto znam kakvo e bolkata. prepory4vam na vsi4ki koito 4etat napisanoto v forumite da pitat i da se informirat. gre6ki v rabotata na med personal ne trqbva da se dopuskat i da se nakazvat. gre6nata predstava na pacienta bez med obrazovanie e o6te po-opasna. vijdala sym kakvo li ne.

# 96
az sy6to imah tejko rajdane,syprovodeno s kryvoizliv. rabotq kato aku6erka v 6ejnovo i imam predstava kakvo predstavlqvat uslojneniqta pri rajdane,kato imam predvid i moq opit. 4estno kazano va6ata blizka e imala kysmet,4e e bila v rycete na doctor Galeva. Moqta pyrva bratov4edka rajda pri neq i az bqh neotly4no do neq.znam kakvo zna4i profesionalizym. v perni6kata bolnica nqma vakuum, i razkysvaniq na qj4nicite i matkata-kak moje da pi6ete bez izob6to da imate predstava. mnogo syjalqvam za va6ata blizka,za6toto znam kakvo e bolkata. prepory4vam na vsi4ki koito 4etat napisanoto v forumite da pitat i da se informirat. gre6ki v rabotata na med personal ne trqbva da se dopuskat i da se nakazvat. gre6nata predstava na pacienta bez med obrazovanie e o6te po-opasna. vijdala sym kakvo li ne.

Информацията за вакума,матката и яйчниците я е казал брата на момичето,колко е правилна незнам но това са му дали като инфо  от отделението.Може от притеснение нещо да не е разбрал но е факт критичното състояние.Вакум може би имат от скоро ,незнам,нали началото на годината правиха ремонт и получиха ново оборудване.За Вержи дали е виновна Галева немога да кажа,но близките и казват че в майчин дом са им казали че се е получило от грешка на лекара.А какво ще кажеш по въпроса че Галева на 3 д  не е видяла че бебо няма някои органи и има туморче в  мозъка-става въпрос за братовчетка на кумата ми-В 3 -4 -5-6 месец си я гледа на 3 д(казала че трябвало всеки месец на 3 д че било по добре) в 6 мес получила страшно главоболие -1 сед. нон стор я боли ,майка и я накарала да отидат в Шейново и там и казали това за бебо и казали че то и на обикновен ехограф се вижда та камо ли на 3 д .,мисля че още на другия ден са предизвикали раждане за да извадят бебо-това беше преди 2 мес.някъде.
Да аз нямам представа от геникология а само споделям какво се е случило,то е все едно че сме на кафе приятелки и си говорим.Приемам на лекар веднъж да допусне грешка за практика от 15-20 г.-човек е греши ,но в последно време недоволните от тази лекарка са много повече от доволните и го казвам защото от 1 г. някъде имам контакт с много родилки или бременни,по градинките ,парковете ,мои приятелки-почти всички вече са с бебета,говорим си.От престоя ми в наща болница-3 пъти от по 7 дена ,мога да кажа за Галева-изкъпала се е с парфюма,накичила са със златото и като влезнеше на визитация вика-тука всичко е наред ,нали,ами добре,чао.
Съжалявам за правописните грешки но пишем с Галя заедно.

# 97
Дали  slavia не се е регистрирала само заради тази единствена публикация?  newsm78 Интересно кой се крие зад това име! Освен това пише на латиница... Работата е ясна. Няма смисъл да се спори. Най - добрата реклама за всеки медик са отзивите на пациентите му. Или са по- скоро добри или по - скоро лоши. Преди два дни ме оперираха в Интер Дент. Очарована съм от отношението, професионализма и резултата. Същата операция ми правиха преди 15 години на друго място и имах такива спомени, че отлагах и търпях неудобства с години.

# 98
В Интер Дент са страхотни специалисти, особено д-р Динев Peace Аз ходя там от началото на годината при д-р Христова Peace Много мила жена

# 99
В Интер Дент са страхотни специалисти, особено д-р Динев Peace
Peace

# 100
В Интер Дент са страхотни специалисти, особено д-р Динев Peace Аз ходя там от началото на годината при д-р Христова Peace Много мила жена
A  къде се намира????

# 101
A  къде се намира????
На Търговска в Битовия комбинат

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 16:27 от Dark Passion

# 102
A  къде се намира????
На Търговска във Битовия комбинат
Мерси.

# 103
Съжалявам,че писах на латиница. До сега само четях публикациите във форума. Регистрирах се заради конкретното изказване.

# 104
Съжалявам,че писах на латиница. До сега само четях публикациите във форума. Регистрирах се заради конкретното изказване.
Joy
Знаех си! Сега ако кажеш, че си д-р Галева, те признах! Joy
Спирам, не искам да се заяждам!
Желая здраве, положителни емоции и вразумление на всички!

Общи условия

Активация на акаунт