И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 054
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
Браво,темата помръднала.Ния,хубаво е ,че си в София,щях да предложа да се видим,ако не валеше.
Момичета,как е във Видин?Студено ли е?Аз по принцип съм си зиморничава и сега ми е доста студено.
Децата тръгнаха ,кой на градина ,кой на училище и пак се започва.

# 61
Малее, много кофти време, свършиха вече дългите разходки Sad и започна голямото висене вкъщи за някои. Марти ми е болничка, върви към оправяне де, но беше с кашлица и лека хрема, а днес и повръща. Тя много обича да седи до Дени, да го пипа и гушка и така ми е жал, че я ограничавам Sad, а и ми е спасение, когато малкия мрънка, а аз имам друга работа и пращам нея при него да му пее и говори Grinning
Йо, тази седмица щяло да има родителкса среща в ДГ, знаеш ли кога е, тъй като днес и утре със сигурност няма да водя Марти?

# 62
  • Шумен
Здравейте, момичета!
Имам въпросче към вас, надявам се да се отзовете. Родителите ми са от този прекрасен край на България и тази есен се местят вече там да гледат оределите баби на село. Но като рядко пребиваващи досега там, никак несме ориентири кое откъде се пазари. Баща ми ходи на борсата по принцип за седмично пазарене на повечето неща, но не знаят примерно речна риба от къде може да се намери. Има ли някъде рибари да изнасят рибка или пък по-хубаво зареден рибен магазин?

# 63
  • Видин
Аномалия, мога да ти отговоря за рибата. В пазара има 2 магазина за риба, които са един до друг. Намират се като влезеш от към ветеринарната лечебница и тръгваш напред, малко след това в дясно. Няма как да не ги видят. Peace

# 64
Иренка,трябваше да е днес родителската,но я отложиха за вторник идната седмица Peace

# 65
  • Шумен
Благодаря ти, Ния  Hug
Предадох информацията където трябва.

# 66
  • София
Няма проблеми Hug
Йо, вие как сте? Люби какво прави?
Ох нямам вече търпение да си идвам. Утре се прибирам.
Октомври месец го дават топъл. Искате ли да си спретнем една срещичка?
П.С. Аз съм Ния, просто акаунта е на сестра ми, а не съм видяла че не съм си влязла с моя Crazy

# 67
Ния,добре сме,даже ме е страх да се похваля...ама пробвах кви ли не методи....

Мацки,някоя да може да ми преведе това:

Magdalena Neuner Moonboots
damit bekommt man keine nass-kalten Füße! Aus kariertem Nylonmaterial mit wasserabweisender Eigenschaft, warme Füße durch das aus 100% Polyester bestehende Futter, typische 'Moonboots'-Laufsohle, Schafthöhe ca. 28 cm

49,95 ?

Magdalena Neuner Moonboots
mit witziger Kapuzen-Optik! Aus wasserabweisendem Nylonmaterial, Warmfutter aus 100% Polyester, integrierter Plastikfuß garantiert keine nassen Füße, typische 'Moon-Boots'-Laufsohle, Schafthöhe ca. 30 cm

59,95 ?

# 68
Kushi,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и много сбъднати мечти.

Ние с Илия сме добре.Има 2 зъбчета вече.

# 69
Куши, честит празник,  пожелай си  нещо и дано се сбъдне!

Йо, вече съм позабравила немския, но благодарение на речниците трябва да е нещо от сорта-Че с тези обувки няма да си мокриш ходилата , и няма да ти е студено.От някакъв наилонов материал , непромокаем и се стичат капите вода по него(уф, не знам как да го кажа точно има едни материи , по които водата се стича, като по твърда повърхност-явно за това става въпрос), ще е топличко на стъпалата благодарение на 100% полиестерната подплата,типични "Луноходки  Grinning "  (ей тук има една дума дето не я разбрах изобщо- може и да е стелка на обувка , ама може и да не е )  , височина на ботуша 28 см

Със забавна имитация на ?гугла?От непромокаем наилонов материал, топла подплата от 100%полиестер, в комбинация с пластмасова стелака гарантира , че ще сте без мокри крака, типични Moon Boots, ....(оная същата дума , може би стелка), височина на ботуша 30 см.
Малко идиотски превод стана, но толкова  мога само  Embarassed
Мож ли да дадеш линк, че ми стана интересно за тея ботушки.Мисля, че се сещам за какво става въпрос.Нещо подобно ли е ?

# 70
Куши,честито и от мен  bouquet

Фиона,а бъж за те такива-бързо кажи тез от къде ги намери и на кви пари ги дават....докато не съм уговорила поръчката утре Wink

# 71
АА, тези са от Гугъл.Аз съм виждала такива, ама обикновенни, без тази качука.И като превеждах си помислих, ч нещо не е наред с думата качулка и се разрових за снимки да видя  и така ги намерих.Като малка съм имала едни подобни, апрески.Тези само съм ги виждала на момичета по улицата.

# 72
не си в грешка,иначе имам ей такива:
-само че са с равна подметка
ие трябва да знаеш,че студ миналата година не усетих,цяла зима изкарах с тях,ама нещо ги съсипах от зад,ще видя дали някой може да ми ги оправи,ама ще си поръчам тез,само че са в кафяво Laughing

# 73
Това е нещо като набук , нали? А онези горните май са от някаква изкуствена материя.Тези долу повече ми харесват.Другите са ми по-тинейджърски някак.

# 74
абе не  е бъш набук,щото повечко вървят за сухо време,ама аз мойте ги носих и в мокрото....то докато пропие водата...бая ходене падаше.....за сметка на онези на тези цената е 4-рно по-висока Rolling Eyes

Иренка,моля те пиши ми относно родителската,за какво става въпрос....Аз ще я пропусна,Лщби ходи 4-ри дни и пак е болен,казва че го боли ухото и два дена само лежи,че е с темп ooooh!По-миналата седмица ходи,после една стоя болен пак....и сега пак Sad

Общи условия

Активация на акаунт