И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 041
  • 180
  •   1
Отговори
# 45
 Mr. GreenПораснало,пораснало,ама........ ooooh!
Кажи на Дидка,че днес ходих там в онзи център и ще видим какво ще излезе Wink

# 46
Здравейте и от мен,
Отпуските свършиха и гледам има малко напредък темата.
Ето малко снимки и от нас:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1065/669978984.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/770/973161151.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1144/1485114296.JPG

# 47
Ей Йо, никъде не видях свекървата Twisted Evil, само свекъра ли заслужи да го вземете с вас Mr. Green Страхотни снимки, ах мореее. А къде ходихте?
А нашите дечурлига ще бъдат 2-ра група и си продължават до края в тази стая, няма да се местят. Аз обаче се замислих на 15-ти от колко часа да я водя Марти, ще има ли някакво тържество Thinking
Стелли обича си детето краставичка като гледам Wink И моята Марти като малка много си хапваше от този зеленчук, но вече не иска, а за домат да не говорим Crazy
Айде лека нощ от мен, аз лягам, че сутрин гледам като теле докато се разсъня, добре че поне Дени увеличи нощното спане, та към 6-7ч. му е първото сутрешно ядене Hug

# 48
ако трябваше с нея да ходим,то нямаше да се ходи никаде Twisted Evil
ние не сме го взимали,той си беше там,обаче да не повярва човек ни викна и ни пое престоя,храната всичко Wink

# 49
мацки,някоя от вас да има тела на Регистратурата при Панов?
Телефоните явно са сменени,защото и на двата на които званя,ми се казва,че няма такъв номер Rolling Eyes

# 50
мацки,някоя от вас да има тела на Регистратурата при Панов?
Телефоните явно са сменени,защото и на двата на които званя,ми се казва,че няма такъв номер Rolling Eyes
Да сменен е,това е новия :094626162  Wink

# 51
мерсиии Hug

# 52
Поздрави на всички градски.Не можахме да отскочим до Видин това лято,но топло време още ще има,така че нищо не се знае.Разгледах хубави снимки от моренце.Видях едно пораснало момче,но виждам ,че и другите дечица са пораснали.

# 53
Здрасти Мими HugТи как си?
Днес заведох моя дивак на училище,ще видим после как е било Rolling Eyes
Ренка,15-ти си е като всеки друг ден за нас,ще имат някакво си тържество,но ще си бъдат само дечицата Peace

Някоя от вас ходила ли е при Милев,за преглед на гърди???Питам,защото аз до сега ходих само при Панов,ама много туткав и веки път ми обяснява едно и също,все едно ме вижда за първи път...Между другото аз си записах час за утре при него,ама все още се чудя,дали да не отида днес при Милев newsm78
Знам,че имам пак проблем,но искам да видя колко са пораснали за тези 7 месеца и до края на другата седмица вероятно да съм ги махнала.

# 54
На някоя от вас случайно да е педиатър Василев?ние сме при него.

За този Василев ли става въпрос,където кабинета е до Военното окръжие?Ако е за същия,аз едната нямам думи за него....Упирала съм до него и да се изказва така,както направи при нас,преди да са направени изследвания и по обстойни прегледи....е нямам думи...

# 55
  • Видин
Йо, на мен Милев ми водеше бременността, но гърди не ми е гледал, така че нямам мнение точно за това.
Мими, и тук беше голема жега, така че не си изпуснала кой знае какво. И срещичка не си спретнахме, не че сме говорили де Mr. Green
Айде да си спретнем една срещичка? Може да е началото на октомври, та да се е поразхладило малко. А и аз заминавам в събота на очни и няма да ме има 2 седмици Whistling. Как ще издържа без Марти Sad, но се налага.
Ето малко снимки, че отдавна не съм го показвала. Последните са от рождения му ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273620

# 56
Привет на всички.Отпуската ми свърши и на 1.09 бях на работа.Това добре,но лошото е че малкия все още си е в къщи,защото от 2 месеца на нашата градина и правят ремонт и чак сега започнаха да и сменят дограмата.Надявам се на 15.09да го пусна макар и сборна група,че сега се редуваме всички в гледането,а понякога се гледат сами с батко му и тогава ми най-притеснено.Знам си аз,че във Видин е най-топло,но се надявах да отидем,щяхме да преживеем топлината.Но пък мъжо е рибар,така че до октомври може и да реши да ни заведе,нищо не се знае.

# 57
На някоя от вас случайно да е педиатър Василев?ние сме при него.

За този Василев ли става въпрос,където кабинета е до Военното окръжие?Ако е за същия,аз едната нямам думи за него....Упирала съм до него и да се изказва така,както направи при нас,преди да са направени изследвания и по обстойни прегледи....е нямам думи...
Да за него става въпрос,аз се съгласих да бъде педиатър на нас,защото уж нали е завеждащ на детското отделение и се очакваше да е по кадърен  Rolling Eyes,но нещо и аз не съм много очарована от него,е то ние сме ходили само 3 пъти да ни мери и да слага ваксината,но тази  ваксина която сложи последният  път направо и посиня крачето там където я е боцнал,първият път беше по внимателен,а сега не знам бързаше ли какво ли,направо ми идеше да го набода него  Close.
Някоя от вас ходила ли е при Милев,за преглед на гърди???Питам,защото аз до сега ходих само при Панов,ама много туткав и веки път ми обяснява едно и също,все едно ме вижда за първи път...Между другото аз си записах час за утре при него,ама все още се чудя,дали да не отида днес при Милев newsm78
Знам,че имам пак проблем,но искам да видя колко са пораснали за тези 7 месеца и до края на другата седмица вероятно да съм ги махнала.
А за Милев аз лично нямам думи ....  Whistling,и той като и Панов сигурно аз разбирам повече от тях  Laughing,те стават горе долу за да ти водят бременността но според мен за нищо друго особено ако имаш някакъв проблем  Naughty
Аз лично съм доволна от Атанасова  Peace

# 58
Йо,  обади ми се
в града идва всеки месец мамолог -специалъст от добра клиника в София
д-р Свещаров
ще ти дам координатите и ще те прегледа на видеозон /специален е за гърди / ,не
се занимавай с местни "светила " ,моля те !

Обади ми се ,твоя номер ми остана в стария апарат !

# 59
  • Видин
Ей я малко да попишем в темичката ни.
Аз съм на очни в София и вече 10 дни не съм виждала Марти. Айде после пак ще пиша че сега имам упражнение. Дааааааа още съм на училищее #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт