И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 019
  • 180
  •   1
Отговори
# 30

Ето за Ния, бъди усмихната и обичана!

Рени, напиши в google-flowers или  bouquet.След това избери най-горе в ляво изображения от опциите на google, след това като отвориш някоя от снимките пак най-горе ще видиш Виж изображението в цял размер.Кликваш с десния бутон на мишката и избираш copy image location, после paste  тук в мнението ти и после го ограждаш като картинка.(последното сигурно си го знеш )

# 31
Хайде едно закъсняло букетче и от мен

Петя, благодаря за разяснението  bouquet

# 32
Да подбутна темата,че доста назад изостана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на всички именници от мен.Да са живи и здрави.

Ние събота и неделя ще сме на Видин,но за съжаление няма да имам време да се видя с вас.Нищо другия път като сме за по-дълго ще си организираме среща.Ще ми бъде приятно да се запозная с вас.

# 33
 wavey
Айде да се запиша и аз в темичката на моите грацки  Wink,че в отчетните в които пиша няма никой от Видин, а те като се разприказват,за срещички,общи лекари и т.н.няма кво да се каже  Crazy
Може да се познаваме с някои от вас,но поне по никовете,не се сещам  Simple Smile,само с reniuga са знаем,е виртуално  Laughing,ами това е от мен,ще се радвам да си пиша с вас  Peace
Чао за сега и лека вечер  Hug

# 34
Браво,темичката помръднала.Това лято не можах да си дойда в родния град,но има още време и нищо не се знае.

# 35
  • Видин
Рони, добре си ни дошла в темичката. Познато ми е чувството за срещите и общите лекари. Кажи повече за себе си. Къде живееш, къде си учила и такива работи Hug

# 36
То вярно темата съвсем западна, но лятото е разбираемо, постоянно по разходки, а през останалото време се чудиш кое по напред да свършиш вкъщи ooooh!
Някой ходи ли на панаира вече, какво е положението там, селяния ли е?

# 37
Как е панаира?

# 38
  • Видин
И аз не съм ходила още на панаира. Но предполагам че наистина си е малко селско. Сергии, въртележки, ядене и пиене. Всички въртележки са по 3лв. всяка вечер има певци, които се редуват чалга и слъбско през вечер и 80% роми на 20% българи. Правете си сметка. Ние с мъжо за това ще ходим през деня. Ще се повъртя малко като децата и ще купим нещо на малкия.
Миши, погледнах в подписа ти, че имаш 4 деца. Това е много смело  bouquet. И аз искам, но малко по натам ще започнем да работим за 2-ро Blush

# 39
Здраейте мацки HugИ добре дошли и на останалите  bouquet
Нямам никакво време да пиша напоследък...Повече гледам да сме с малкия на вън.Онзи ден пък се върнахме и от морето,та сега Люби е като германче Laughing
Ренка,я ми каже сега къде са децата,от другия вход ли и на кой етаж newsm78И как се казват госпожите newsm78

# 40
Йо, дай малко снимчици да пооплакнем око Grinning Ние тази година пропуснахме морето, ама за догодина сме се наточили, че ще ходим Simple Smile
ДГ август месец е затворена цялата, иначе сборните групи са си в същата стая- на 2-рия етаж, а нашите госпожи се редуват с другите от по- голямата група, на които не им знам имената.

# 41
ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279435

Интересува ме сега от септември,къде ще са?Нали ще са 2-ра група сега Wink

# 42
  • Видин
Момичета, имам 2 въпроса, ако можете да ми отговорите Blush
1. Кога се подават документи за ясла, мисля Марти от другата година септември да го пускам и искам да знам предварително.
2. Мога ли да го пусна от началото на септември, защото от около 15-ти ще ходя на очни, а искам първите 2 седмици аз да си го взимам
Благодаря предварително  bouquet

# 43
Рони, добре си ни дошла в темичката. Познато ми е чувството за срещите и общите лекари. Кажи повече за себе си. Къде живееш, къде си учила и такива работи Hug

Здравейте почти нямам време да пиша,само попреглеждам набързо докато малката спи  Wink,за мен кво да кажа            (звучи като в обява за запознанства)  Laughingзавършила съм в 8-то,живеех в панония,сега съм,в другия край на града,на ленин  Crazy,по главната за панаира та си слушам всяка вечер певците,те едни певци ...  Whistling
ние ходихме оная вечер за малко,но няма нищо интересно  Rolling Eyes
На някоя от вас случайно да е педиатър Василев?ние сме при него.
Еми това е за сега от мен,като мога пак ще пиша,чао  Hug

# 44
Shocked
Йо ,туй дете мноооого пораснало   Laughing
а таткото  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт