И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 026
  • 180
  •   1
Отговори
# 15
Да ти е жив и здрав   bouquet
Ренка,уж сме добре,от към здравословни проблеми де....за другото,все още нямам резултат,какъвто и режим да се опитам да наложа,все напук ми го прави ooooh!Дано постигнем резултат за 2-та месеца дето ще се гледаме Praynig
Ния,майка ти е много готина HugВъв вторник сме при нея,та във връзка с това,ако си във Видин и ми прочетеш поста,моля те пиши ми на лични,че искам нещо да те питам PeaceМежду другото,братовчедка ти ми писа Hug

# 16
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Днес рожден ден има Софи на Петя !

да ви е жива и здрава ,мамина и татина !

baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 17
Mersi , Svetle!
Eto malko torta da wi po4erpq Wink

# 18
  • Видин
Здравейте ! От месец и половина съм тук във Видин за постоянно вече и много неща съм позабравила ,къде са сменени или не съществуват вече.....Та ,имам питанки...Като начало искаме да подарим за морето на познати количка тип чадърче ,а незнам къде да търся .И второ искам да отида на коло маска на триъгълника за  морето ,а незнам къде .Питах за козметик ,но навсякъде си мислят ,че става въпрос за почистване на лицето newsm78. Може и аз да не питам където трябва нам ли... Mr. Green
Надявам се да ми отговорите скоро .Благодаря предварително!  bouquet

# 19
Milma, за такава количка аз за пръв път чувам или поне не се сещам за какво става въпрос, но ако я продават във Видин, то ще е или в магазина до Зеленото или в този отстрани на Валентина. За кола маска мога да ти препоръчам козметичката, която се намира в уличката, където е и Химическото чистене (срещу Гимназията), но малко по надолу на път към поликлиниката. Аз там ходих 4г., допреди да забременея вторият път, но имай предвид, че при нея часовете са 2 седмици напред.

# 20
Количка ще намериш в магазина,който се намира срещу входа на ОКС-то.
За кола маска,може да отидеш в уличката на киното,салона се пада точно срещу ЦКБ-то,идва малко на вътре и е точно на гърба на киното Peace

# 21
Честит Рожден Ден на Ния Hug
С пожелание за здраве,щастие и много любов!

# 22
  • Видин
  bouquet Благодаря момичета,ще пиша далио съм намерила количка ,а и за козметичката ще споделя.До морето има малко време,ще гледам да се задействам.
ЧРД и от мен Ния  bdbaloni

# 23
Ния,честит рожден ден.Пожелавам ти здравето винаги да е с теб,щастието да те съпътства на всяка крачка,любовта да е винаги под ръка,а късметът да те чака зад всеки ъгъл.

# 24
НИЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 22:40 от reniuga

# 25
Мога ли да се запиша и аз във вашата темичка?Искам да следя какво става из Видин,а по-актуална информация от тук не мога да получа!

# 26
  • Видин
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания Hug
Мишимади, разбира се че можеш да пишеш и в тази тема. Добре дошла  bouquet

# 27
Добро утро,видинчанки!
Сигурно ви е много спокойно.Моите деца - големите са във Видин  и си прекарват много добре.

# 28
Мишимади, добре си ни дошла Hug Ти от Видин  ли си?

Кажете ми откъде качвате картинките с цветя, че вчера цяла вечер се мъчих да подаря един букет на Ния и не успях ooooh!.

# 29
Отр Видин съм.Но живея в София.

Общи условия

Активация на акаунт