С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 450
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 420
аз не мога да си преведа калкулатора за да видя какво ще ми покаже? Rolling Eyes

# 421
FEN  на мен Дюкана ни показа 67кг .........но аз скромно съм се опътила към 75 кг ...
Ели ....аз за разлика от теб винаги съм имала ОБРАТНИЯ ПРОБЛЕМ ...като дете щерка ми беше ТАКАВА кльоща ...че ме беше срам да я водя по улиците хеле лятото когато я съблечех апо потниче и къси панталонки ....сега е 19 (почти 20 годишна ) ...никога не е спазвала диета ... 165см 52кг ... мацка ТРЕПАЧ ( нали си е и моето дете няма начин да не е ) ....чак понякога и завиждам.... хапва колко и каквото си иска .... купоните са нонстоп ... но съм забелязала ... яде редовно .. набляга на зеленчуци крехко месо ... плодове ...иииииииии водка

# 422
vani_nik Благодаря   bouquet При всяка диета ,която съм спазвала съм била супер желязна,но не съм сваляла. Sick И товя изобщо не ме мотивираше.Сега обаче,няма човек или каквото там било да ме накара да съгреша с тия 10,5свалени кг за 24дни. Hug

Ами момичета,ще постна и аз едно мненийце за 38-48кг   bouquet
Много е важна подкрепата в семейството,когато си с повече кила.Не се опитвайте да налагате режимни храни на недоразвити деца.В последствие става по лошо.  Praynig
На едно такова дете му стигат подигравките и злобата в училище и сред приятелите.И когато се прибере в къщи страхотно наранено психически и вие започнете с "стига яде...виж се на какво приличаш...отслабни..." и т.н.Тези деца най вече са податливи на анорексия и булимия и определено си остават психически нараняеми и с годините.Изчакайте детето да стане на определена възраст,то само ще започне с диети и режими..НО от вас то винаги ще търси подкрепа!
Имам приятелка,чието момиченце е дебело и тя постоянно го спира да яде и крие ядене от него.И като ми дойде на гости ми разказва как намира навсякъде хартии от вафли,шоколади та дори и оглозгани кокалчето от храна.Детето се крие за да яде и това е страхотно опасно за по нататъшното и изграждане като човек.За мен тя е сбъркала...всичко с времето си..

На скоро даваха по Нова,в предаването на Карбовски,момиче болно от анорексия.
Сега ще ви кажа какво ми направи страхотно впечатление-За мен виновна за това положение на детето е майката.Тя не спираше да казва,ка детето и било 70-80кг и си било дебеличко ,и тя постоянно му натяквала да отслабне.
Та поставете се вие на негово място-излиза детето на училище-подигравки яко...изтощено психически се прибира в къщи и го почва и майката...Ми сори,ама не анорексия ми не знам от какво ще се разболее това дете.
И това дете чак сега си дава сметка колко е слабо,въпреки неговите 21кг.Винаги се мисли за дебела,въпреки слабоста си.

Всеки иска да изглежда добре,всеки иска да е слаб...но не всеки може да го постигне.
И не говорим за воля и постоянство,а за хора като мен,които и да искат не могат да станат 50кг.

Живота е страхотно кратък...живей за себе си,живей така както ти харесва и изглеждай така както сам се харесваш.Живееш ли за хората...,си обречен.

Не искам да засегна никой с поста си...просто няколко съвета  bouquet
И се извинявам предварително,ако все пак някой се е обидил.  bouquet Hug

# 423
аз не мога да си преведа калкулатора за да видя какво ще ми покаже? Rolling Eyes
Ели на 1-ва страница го има преведен ето :
 Калкулатор на Дюкан
След като отворите сайта, трябва да натиснете бутона Votre poids d'avenir.
Следват 12 въпроса:
1.   Метрична система
2.   Сегашно тегло
3.   Желано тегло
4.   Максимално достигано тегло
5.   Минимално достигано тегло
6.   Най-продължително запазено тегло без особени усилия
7.   Прилагани режими: никакви; няколко; многобройни
8.   Ръст (см)
9.   Възраст
10.   Наследственост (съществува ли в семейството ви тенденция към напълняване): никаква; средна;силно изразена
11.   Костна система (обхванете лявата китка с палеца и показалеца на дясната ръка). Пръстите ви се: застъпват; докосват; не се докосват
12.   Пол
13.   Брой бременности: 0 - 7
След това натискате бутона Calculer и се появява цифрата на вашето бъдещо тегло.

Цоци и аз съм от скромните  Laughing

# 424
  • Пловдив
А сега една учителка в начално училище да ви каже колко здравословно ядат децата ви. Каквото и да им говорите в къщи те си купуват от всичко, което не трябва. Може да не си взема закуска, но сладолед, леден сок  Sick , чипс, шоколад, снакс, вафла се взема задължително. И колкото повече е било забранявано това в къщи, толкова повече се купува, когато няма надзор от родителя. А тези, които си ядат нормално от всичко това в къщи са доста по-умерени.

# 425
  • София
Привет ви!
Ай, ама и дискусия... ooooh!
Тонито, Маграт, Вещи - страхотни постове, подкрепям с две ръце  bouquet
НелиЧестит ти рожден ден! - много здраве, много щастливи моменти с близки хора, да си много обичана и успешни начинания   bouquet
На дружинката  Hug и  Heart Eyes , а Софиянкиии - хубавелки такива, ей!  Crazy Flutter
Искам вече на срещаааа  Party
п.п.Ори Hug , всеки ден надничам в темата с надежда да прочета твой пост,...но доколкото разбирам, ни четеш все пак, и това е нещо  Heart Eyes

# 426
А сега една учителка в начално училище да ви каже колко здравословно ядат децата ви. Каквото и да им говорите в къщи те си купуват от всичко, което не трябва. Може да не си взема закуска, но сладолед, леден сок  Sick , чипс, шоколад, снакс, вафла се взема задължително. И колкото повече е било забранявано това в къщи, толкова повече се купува, когато няма надзор от родителя. А тези, които си ядат нормално от всичко това в къщи са доста по-умерени.
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521и още една да се присъедини Peace

# 427
Моята дъщеря още е малка, но вкъщи е затрупано с разните му там "боклуци". Просто, който познат я види и дава по нещо. Всичките ги отваря, вкусва и ги оставя. Те така си изсъхват и аз ги хвърлям /преди ядях/. Дано и занапред е така.

Иначе Ели, аз много те харесвам, такава каквато си. Страшна мадама.

# 428
За диетата може ли например да се яде варени яйца сма4кани със зехтин и оцет?

# 429
Макар да нямам все още деца, си мисля че едно дете не трябва да бъде ограничавано от страна на храна и любов, но трябва да бъде насърчавано да спортува и много да се движи. Когато аз бях дете често закусвах сладолед-продаваше се точно до училището, а докато се връщах от хлебарницата омитах половин топъл бял хляб и никога не съм била пълна, но се движех многоооо

# 430
Bunny, нали знаеш, че никакво олио, зехтин и т. н. НЕ МОЖЕ. Можеш само с оцет, ако така харесваш яйцата

# 431
  • София
За диетата може ли например да се яде варени яйца сма4кани със зехтин и оцет?
Зехтин не може

Vani nik изпреварила си ме Wink

# 432
Леле и аз да стигна до тук.

Първо - ЧЕСТИТО НА МАЦКИТЕ РОЖДЕНИЧКИ!
Не ви познавам момичета, но е винаги много хубаво, когато някой има такъв повод и е още по-хубаво, когато се отбележи.
Някак си ти стопля душата и ти става едно такова добро.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО РАДОСТ, БЕЗБРОЙ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ И НАЙ-КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ С ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАТЕ И ХОРАТА, КОИТО ВИ ОБИЧАТ   bouquet

Второ - Обръщам се с една молба към Вещи - Вещи, би ли била така добра да ме зафърррлиш на балкона. Започнах на 67 кг-та, сега съм 63, целта е 60 (Дюкан така каза). После от мен мисля да добавя още два и да стигна 58, ама това после. Да видим кога ще стигна до първата целта. Ръстът е 168см., ама бая тежък кокъл  #Cussing out. Понякога съдбата не е честна спрямо нас Sad

Трето - Много, много, безкрайно много съжалявам, че не можах да дойда да се запозная с вас на софийската среща. Работих през целия викенд и сега не смогвам да ви изчета, но ви изгледах моментално.

Четвърто - Ели, тъй като четох по диагонал предвид огромния материал за четене, надявам се да съм схванала същината, ако не, моля предварително за извинение, но да се върна на изказването си преди да съм го забравила, че то стана историческо, цяла епопея - Изглеждаш перфектно! Момичетата правилно са ти посочили примери на една и съща височина, килограмите как могат да изглеждат различно на човека. Затова всичко е строго индивидуално. Много голямо значение има костната структура. Както в моя случай - като ме погледнеш ще ми дадеш поне 5-6 кг по-долу, ама не би. Погледни честно в огледалото и не през очите на другите хора, а през твоите собствени. И не гледай критично. Naughty
И не позволявай на никого да ти казва как трябва да изглеждаш и колко трябва да тежиш. Аз мога да казвам, че съм кифла и апетитна сочна поничка или тулумбичка, и че трябва да се подложа на режим за отслабване, ама само някой друг да ми каже нещо такова ......Направо съм го изяла с парцалите #2gunfire
Просто съвета ми е Винаги прави нещата, заради самата теб, не за някой друг. Никой няма да дойде да живее твоя живот.

Спирам Stop вече. Че много философски взе да ме избива. Изказвам мнение, не го налагам никому.

# 433
Мога ли и аз да кажа нещо  Laughing
Мисля,че когато си щастлив живота е прекрасен  Flutter
С тия мисли и нагласи ние самите си разваляме щастието  Blush
Вярно е че всички тък са с нагласата да свалят малко кг, но не е необходимо да се стига до крайности,нали?
Лек ден на всички

# 434
Момичета, желая ви приятна вечер!
И днес денят във форума премина в спорове, вместо да е по-ведро и слънчево като времето навън.
Дано утре сте по-ведри и усмихнати. Чао от мен до утре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт