Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
-
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
-
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
-
Не се ли продава ксилитол?
-
Какви са алтернативите на ксилитола за хранене на кандидати?
/,досега за 7 г е пила АБ два пъти.Значи не е и от имунитета.Ябълки яде много,но точно в този сезон са ми доста скъпи ,честно казано,а и ефект от тях цяла зима също нямаше.Обаче сега не се сещам за това,с което повишаваш имунитета на Мишо,знам,че ми беше писала..ама старост-нерадост.
, момичетата са публикували много информация, с която можеш да си полезна на детето си. Има и много загатнати неща, търсиш, четеш, прилагаш.
. На мен обикновенно ми действат на другия ден
Нещата се нормализираха според мен след изчезването на гъбичките. Сега не е на диета и те май пак са се намножили - ами ходи по-често и по-рядко като консистенция, и храната не е смляна както трябва. И само ориз и корички да яде (защото тя си прави и такива диети), нещата са същите. А ако изяде 2 глави лук за деня, направо е като машина за ......
.Когато преобладават вредните то храната не се разгражда добре.Така мисля.Няма това нещо много общо с температури и настинки.Абе, всеки ти даде по няколко идеи, почвай сега да анализираш кое ще си вземеш.Млякото наистина запича, и изобщо всичко което са казали момичетата е
, ама за крушата и аз се чудя - има една шопска приказка - брой и яж.Щото ако хапнеш повечко........
Лука и чесъна са противогъбични, особено чесъна, но само с тях не става