СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 389
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
  • MJF
 Thinking ,ljuboznatelna, проверих фактурите. 1850 лв. била тази моя кухня .но пак съм съгласна ,че е скъпа за това което е.но кухнята е единсвеното нещо ,което поръчах без обиколки по фирмите.грешка моя ,но единствена и оправдана( бях прекалила с комуникация-майстори,инвеститори,продавачи...... и се спрях на първата препоръчана фирма)аз съм за ползването на компетентни дърводелци 100%.в тази сума влиза средно висок механизъм кошница и чекмеджетата са като показаните от di666di .

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 21:19 от 6o6ul40

# 226
  • София
Ние пък нали местим кухнята на друго място и се налага реорганизация на шкафовете. Понеже всяко е отделен модул, а кухнята е сравнително нова и запазена с мъжо решихме да си я нагодим. Разместваме тук шкаф, там чекмеджета. Пъхаме миялна, пералня, печка ( не за вграждане) и накрая отгоре един дълъг плот на Г и...готово. Mr. Green

# 227
  • MJF
dama , на какъв цвят плот се спряхте?търпение, щом са при вас ще ги сглобите джаджите Wink

# 228
# 229
  • София
Росито, това огромното алуминиево нещо с вградената кафе машина хладилник ли е?

# 230
Хладилник е, но огромното нещо не е кафе машина (за съжаление), а ледогенератор и студена вода. Типичен хладилник от т.н. "американски тип".

# 231
  • София
6o6ul40 честно казано още не съм решила. Embarassed Нито за плота (ясно ти е че в това число влиза и гръб), нито за цвета на стаята. Embarassed Притеснявам се, че ако е череша да не стане много тъмно. Вярно е, че ще е под прозорец реално почти целия плот ама все пак самото помещение (терасата) не е толкова голямо. От друга страна нали е обединено  със стаята но пък ще ги разделя бар плот. Rolling Eyes Не знам още се двоумя какво да правя. newsm78

# 232
Здравейте и от мен!
Поздравления за хубавата рема!

Имам следния проблем-идея. Нанасяме се в нов апартамент, който е и обзаведен и засега няма да променяме кой знай колко интериора. Ще ми се обаче да направя нещо в кухнята и то е да сложа една ротонда с бар от този тип http://www.aiko-bg.com/pictures/23_bolero_big.jpg. Говоря за лоста с поставки и малкия подвижен бар-плот. В айко обаче само за тези две неща ми поискаха 750 лева  #Crazy и трябва или да си направя сама (респ. мъжо  Mr. Green) или да го поръчам от другаде ама нямам идея откъде.

Намерих само на едно място дето продават такива ротонди http://www.balkanyug.bg/component/page,shop.product_details/flyp … tuemart/Itemid,7/. Вие имате ли някакви фирми дето биха могли да го направят?

Благодаря предварително   bouquet

# 233
  • MJF
petenceto ,все някой ще знае но предлагам и да видиш каква оферта ще ти дадат за исканата от теб ротонда и в фирмите за кухни.иначе материалите-лост,кошница ... ги продават фирмите за мебелен обков.аз съм правила лост на който съм окачвала стъкло именно във фирма за обков.от тях лоста и дупките в него и държачите.

# 234
6o6ul40, само за ротондата (втория линк) ми казаха около 75 лева, лостовете наистина ги има, а плота не е проблем. Не държа да е на колелца, така че и само с едно или две крачета става... А относно фирмите - не открих друга която да го предлага, а не мога да обикалям всичките и да разпитвам, та затова питам ако някоя има опит да ми услужи  Mr. Green Heart Eyes

# 235
  • София
Хладилник е, но огромното нещо не е кафе машина (за съжаление), а ледогенератор и студена вода. Типичен хладилник от т.н. "американски тип".

леле, мечтата на мъжа ми, да си има такъв голям хладилник Mr. Green
много свежа кухня имаш, поздравления! лакът ми е любим!

# 236

леле, мечтата на мъжа ми, да си има такъв голям хладилник Mr. Green
много свежа кухня имаш, поздравления! лакът ми е любим!

По повод хладилникът истината е, че не събира толкова много неща и е някак неудобен за използване, понеже ъгълът на отваряне на вратите е прекалено широк. Не бих го купила втори път. За хладилник от този клас бих препоръчала по-скоро т.н. "френски тип" или хладилник с 3 врати като този Много по-функционален е. Иначе ледогенераторът си е удобство, особено ако обичате да каните много гости  Wink

# 237
На тези хладилници и аз съм хвърлила око , но  се чудех дали тук е мястото днес да ги коментирам.За съжаление изборът по магазините е доста ограничен , почти никакъв , иначе са страхотни !  Peace

# 238
  • MJF
***Диди***, скоро имаше тема за подобни хладилници
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309566.0

# 239
***Диди***, скоро имаше тема за подобни хладилници
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309566.0

Благодаря ,но не ми е на дневен ред още , за да пиша в темата.Тук стана въпрос за тях , затова се включих.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 00:52 от ***Диди***

Общи условия

Активация на акаунт