Любители на котки - тема 9

• 26 535
  • 456
  •   1
Отговори
# 390
Ох, че са сладки тези рижковци  Heart Eyes А второто животно какво е? Много е смешно  Grinning

Не знам , ама е много смешно , нали ? Само като го видя и започвам да се кикотя !  Joy Joy Joy

# 391
Какви симетрични уши само има ... като равнобедрени триъгълници  Laughing И какво ли е награбило така доволно.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 00:52 от Fiama

# 392
Мисля , че нищо не е награбило , ама му се иска.  Laughing В първия момент и аз мислех така и взех да се дзверя , аджеба какво има в лапите , ама тц , нищо няма.Цветето зад гърба му създава тази илюзия. А бе смешно е !  Laughing

# 393
  • София
 Joy Joy Joy
Много е сладък .Май си е хванал от растението пред него  Rolling Eyes

# 394
Тази сутрин можеше в извънредна новинарска емисия да чуете , как домакиня на средна възраст от Пловдив , първо е измъчвала безмилостно и след това е застреляла мъжа си от упор ! И щяхте да имате честта да я познавате виртуално , т.е. моя милост.
Снощи моя хубостник се прибра по малките часове / трезвен , ако трябва да се отбележи / , аз се шляех още във форума .Цъфва той на вратата ухилен като великденски заек и ме пита дали съм искала слънчогледи , защото ми бил набрал , но ги оставел в колата и щял да слезе.Съответно го експедирах с тази мисия обратно.Нашия отиде , върна се , 100 пъти отваря входната врата , търси вази и т.н.Натопил слънчогледите и се легна да спи.Аз останах до още по-късно и като лягах потърсих Рети , щото като се прибра красавецът небесен със слънчогледите , Рети лежеше до леглото ми и гледаше филм с мен ,обаче после зачезна.Погледнах тук , погледнах там, не го видях и реших , че е в детската или се е сврял някъде.Тази сутрин в 8,20 дъщерята отива на английски.Ние с моя косматко спим още.Обаче аз само мижа и слушам ,как дъщерята излиза и затръшва входната врата.След 2 мин.същата са отключва с дрънчене , отваря се с трясък и след малко наследницата на рода влита със замах в спалнята понесла Рет на ръце.И със съответния набор думички.Намерила Рети долу при входната врата!!!  Shocked Четири етажа под нас !!!  #Crazy Свит на кравай !!! Направо полудях!! #Cussing out Моят гадюх , като мъкнал слънчогледите и оставял входната врата все отворена.Рет като видял , че тоя заплес не е затворил и се шмугнал навън.При мен това не става , щото той знае кой командва в къщи и не смее.Направо не ми се мисли как изобщо го намерихме , можеше някой да му отвори врата и д г пусне на улицата или да го вземе.И моят наглец си позволява да му вика "хулиган" и да му се кара , че бил излезнал.Ама хубаво го подредих тази сутрин , щях и да го гърмя , а ако Рет беше изчезнала , това щеше да е най-голямата ни загадка!!!И това заради шибаните слънчогледи и заплеса но моичкия !!!
Рети седя 15 чин.стресиран на коридора - ни яде , ни пие.Даже като взех и заспа в ръцете ми , това дето никога не се е случвало.Малката ми животинка !Какво можеше да му се случи!Сега е с розов нос и киха.Дано не се е простудил ,че тази нощ беше хладно , а долу става течение !?

# 395
  • София
Много весело си го разказала ***Диди***:Р
Горкия Рет цяла нощ е будувал.обаче е бил и много любопитен да се поразходи.Добре,че ви се затваря вратата на входа.

# 396
mausbeni,обаче на мен не ми беше весело и сега , като си помисля , че Рет можеше да изчезне безследно и даже да не разберем какво му се е случило и настръхвам! А и толкова ли не му стига акълът да се качи горе пред нашата врата , ами стои долу до входната ?! Направо .........

# 397
Диди, голям екшън е било таз сутрин  Laughing Скоро няма да прояви такова нездраво любопитство Рети   Mr. Green
А на мъж ти не му викай толкоз. Не стига ,че  осреднощ мъкне слънчогледи, ми и нахокан...

# 398
Теди , той да не ти е платил за адвокат ?  Mr. Green Малко му беше викането , малко оставаше да го подпукам с някоя пушка и да напусне семейното гнездо този път той на прибежки и припълзявания ! #Cussing out Тази вечер той ще спи на кравай до входната врата , а Рети на леглото до мен ! Ааааааааааа !   #2gunfire

# 399
  • София
 hahaha
Ей *** Диди***:Р - развесели ме от сутринта.Рети като никога не е излизал, и като любопитството му е по-голямо от акъла,си е стоял пред входната вратата и е треперил от страх.Надявам се мъжа не е направил грешката да ти противоречи в словесния двубой,че вече си те представям с пушка в ръка.
Сега какво прави Рети?

# 400
Голямо шоу сте били....... Дидииии Simple Smile Хич не ти е било смешно, но като ти мине и като си спомниш за случката ще се смееш. Представям си твоя мъж как стои слуш до стената с подвита опашка ... клюмнала глава.....хахахаххх Вече ще гледа с 8 очи  като влиза и излиза къде е Рет....
Джес всеки път ме посреща на вратата и докато вляза тя вече подала нос навън, няколко пъти я изкарвах пред врата да опознае терена и да и задоволя любопитството..... ама като хлопне нещо и само дето не се ....... и вратата е да гъза й ,но не я познава да си влезе....голям бъз...  Joy

# 401
Миличкият Рет Heart Eyes, голямо премеждие е имал, друг път ще знае да си стои плътно до мама и никакви разузнавателни мисии извън къщи. Диди, това е малко зло, спри да се ядосваш. Ето ти едно  Hug, а на Рети много Hug Heart Eyes

# 402
Дорбо утро на всички
Диди , голям смях , и при нас се е случвало , за щастие сме го прибирали бързо  Grinning

# 403
  • DE
Олелеее, Диди, наистина можехте да се простите с него, имайки предвид какъв е красавец! Сега се успокой, важното е, че всичко в крайна сметка е приключило добре! Но предполагам, че и на Рет ще му държи влага това приключение и няма да напира да излиза вече Wink
Пусана само веднъж ни го е правила този номер, но нея я намерихме на последния етаж на блока, свита около едни саксии, трепереща от страх. След това си правехме експерименти, прибираме я от лекар,например, пускаме я във входа и тя със 100 км/ч се втурва по стълбите и се паркира пред вратата на апартамента,чакайки да й отворим, за да се скрие на сигурно местенце.

# 404
Здравейте,момичета! Hug
Два дена нямам интернет и сега не мога да смогна да ви изчета! Hug
Ама страхотни мацорани си имате!Много са сладички!

Диди,голямо премеждие е било за Рет.Представям си го как се е бил свил до вратата миличкият.
Добре,че вратата е била затворена и че нямате услужлив съсед да му я отвори.
Важното е,че всичко сега е наред и той е отново с вас. Hug

Общи условия

Активация на акаунт