Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 120
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
И ние сме на Металика Simple Smile Върла фенка съм, но за мой куц късмет първото им идване в България беше в деня на сватвата ми 11.06.1999. Сега обаче няма да ги пропусна Simple Smile

# 136
Влиzам да иzклюкаря коя книга чете младата булка Милейди - "20 начина да убиеш съпруга си". Mr. Green

# 137
а аз не съм. дори лени кравиц няма да чекна. а съм му фенка от десетиелтие поне. бебета, кво да правя  Rolling Eyes

# 138
Ей, ама си клюкарка бе, кумоооо  Laughing   Heart Eyes

Много готино изкарване пожелавам на Металистките в петък. Аз нещо по концерти не ме влече да ходя- що така не знам  Thinking Сбабичосвам се сигурно...

# 139
Леле, една седмица отсъствам и що да видя... вече си имаме Ясен - да е жив и здрав и много да радва цялото си семейство. Честита втора рожба Тити  bouquet

Още не съм прочела какво е станало от петък насам, но най-добре пожелания и на *MILADY* newsm51

сега отивам да чета.....

сега изчетах пропуснатото и добавям  EFP - най-скоро да видиш newsm10 и се пресъединявам към страхотното пожелание на majceto /както бях казала, за мен тя е многоооо-добра/

еххо - липсваше ни свежото ти присъствие. Малката е прекрасна и късата коса и предава особен чар. Пясъчните фигури са в Слънчев бряг нали?!? В събота ще отскочим да ги видим - впечатлиха ме! Къде са по точно?

Бубе - с голямо закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 14:30 от Sissa

# 140
Честит син на титиbouquet
Деян и Ясен - направо поезия!!!

Честито и на младоженката MILADY, на която желая от сърце да е все така щастлива и влюбена.
И скоро - бебе! Grinning

# 141
Пясъчните фигури са в Бургас, на края на Морската градина. Ние доста трудно ги открихме често казано, но с питане стигнахме.
Ще пробвам да ти обясня къде ориентирочвъно се намират, защото няма табели.
Като идваш от София и на първото кръгово (Метро) тръгнеш по пътя за Слънчев бряг, стигаш 2-ро кръгово (има бензиностанция на него, мисля "Лукойл"). Там тръгваш надясно посока Бургас. Мисля, че след това пътят има някакъ странен разклон У-образен и там като свиеш наляво (посока) морето излизаш на фигурите. За съжаление не съм сигурна дали като идваш от Слънчев бряг можеш на направиш ляв завой, но подминете кръстовището, обърнете и от другата посока може.
Както вече споменах не съм 100% сигурна дали помня правилно пътя, т.е. разклона, така че ако можеш попитай още някого.

# 142
  • Карлово
Колко е приетно да влезнеш след известно отсъствие в темата и само хубави новини.
Тити, честит ти малък принц Ясен! Много, много щастливо детство! Да се обичат с батко Деян! Бързо възстановяване на теб!
Милейди, и на теб честито! Чакаме снимки. От сърце ти желая една прекрасна бременност този път.  Hug
Еххо, и аз щях да питам за фигурите. Дано успеем да се ориентираме. А Ния е невероятна чаровница.  Heart Eyes

# 143
exxo  - благоаря ти за обяснението  bouquet - разпечатих си го. Надявах се да са на Слънчев бряг, че ни е по близо, но ще се опитаме да стигнем до там, а аз ще издиря още инфо.

Чакам снимки на Ясен и на булката....

# 144
  • Gabrowo->Sofia
Аз съм отпускар, обикаляме напред - назад из разни места без интернет.... , а тук се случват чудесни неща!
Тити, честита рожба! Да ви е жив и здрав Ясен.
Миледи, честито, честито .... дълго семейно щастие ви желая! и пълна къща с колкото си пожелаете дечица!

Ние след малко заминаваме за Кюстендил. Дойде най-сетне време да се наканим и да кръстим Ваньо. Утре по обед ще му се случи светото кръщене...

До скоро!

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 15:46 от diddi

# 145
ку-ку! ей ме на.
ей го и Ясен http://www.streamphoto.ru/users/sviloza/267646/

Много благодаря смси и обаждания - освен че ми беше трогнато, ме спасиха и от скуката.
вече знаете от майчето, но ще пейстна леко разказ от другата отчетна, на който му се чете:
Ясен едвам е изчакал да се приберат - лекарката ми от чужбина, и баща му и брат му от морето. Те се прибраха в понеделник вечерта, аз се натъпках като за световно и си легнахме, а в 5 без 15 сутринта на вратата се звънна. И нямаше никой отпред, но се стреснах. И след 15 минути почнаха контракции.
И да си призная, хич не се накефих - боли си и това е. Още на 4-5 см разкритие мучах, пък ако трябваше докрая да раждам нормално, не знам, щях да опищя света.
Но нали съм си лигла, като ми сложиха спиналната, реших, че не ме е хванала и ме боли. И явно за да не се разправяме излишно, ми хакнаха нещо в абоката и след това само чувам да говорят за бебето и викам, ама кога ще го вадите?
е ние го извадихме, честито, викат.
ама аз що не знам?
ами приспахме те.
ама кога го звадихте?
в 10 и 5.
аааа, като брат му. А колко тежи?
ами 3600.
ааа, като брат му. А колко е дълъг?
52 см, отговярат търпеливо опериращите.
ааа, като брат му, заключих аз и за всеки случай попитах сигурни ли са.
Хем бях малко разочарована, че не го посрещнах, хем доволна, че ми се размина досадата от шиенето.
та с такива умни диалози поприключи моето раждане.

Вкъщи сега е доста забавно - ту е лудница, защото всеки иска нещо, ту е много мило и уютно. Деян си иска неговото, та повече с него се занимавам. Двойно повече. Бебето е някаква играчка, не много интересна даже. Затова пък постоянно ме дърпа за ръката някъде да ме влачи.
свалила съм само 7 кг, животът е пред мен за останалите 13  Tired
а, и на изписването си забравихме фотоапарата, а какво е излязло от телефоните, не знам.

# 146
Тити, миличка- добре си ни дошла отново с малкия Ясен  Hug  Страхотен бузан е  Heart Eyes Още веднъж да ви е жив и здрав, и вие на него, и да се се радвате и да си късите нервите (от време на време и само за да не губите тренинг) взаимно, но най- вече да се обичате и да се слушате  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 02:42 от *MILADY*

# 147
Тити, добре дошли с Ясен  Heart Eyes Hug Колко е хубав Ясен, на едната снимка като че ли е леко усмихнат, а?  Grinning С огромен интерес погълнах с очи разказчето ти! Бързо сваляне на килограмките ти пожелавам и дано ви се разминат коликите!  Heart Eyes

Ние за второ дете може би другата година ще работим. Все още не ми се бременее, аз с Ади не смогвам, камо ли и с още едно бебе  ooooh! Искам да изчакам да стане още по-самостоятелна и тогава.

Милейди, ще видим ли скоро снимките с прелестната булка и с невероятната кума  Whistling Heart Eyes

# 148
Тити, Ясен  Hug! Добре сте ни дошли! Heart Eyes

# 149
  • Измир
Добре дошла ТИтИ!  Hug
ОЩе веднъж честИто! Много е сладък Ясен  Heart Eyes. Пожелавам тИ да е спокоен И здрав юнака!

Общи условия

Активация на акаунт