Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 118
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Измир
ТИтИ, да е жИв И здрав малкИят бебок!   bouquet

И на теб бързо възстановяване!

МИлейдИ, честИта сватба!   bouquet
Чакаме разказ в картИнкИ! И успех с начИнанИето  Wink

aneleto, кофтИ почИвка! ДругИят път го подгответе, че замИнавате.

Май за слИвИцИте сте правИ. Ще Изчакам до пролетта със сИгурност.

# 121
                       ~~ЧЕСТИТ юНАК НА ТИТИ, ЖИВ, ЗДРАВ И ДА СЕ РАЗБИРАТ МНОГО С БАТКО!!!!~~   bouquet

# 122
девойки помагайте с акъл:
утре ще ходим на бебе-парти за новородено. таткото е клиент на филков и е мноооого-много богат. каквото и да купя - вече ще си го имат. да не говорим пък, че и не бих купила най-скъпото нещо от каквото и да е, просто защото не мога да си го позволя. а и те така или иначе ще си го имат  Mr. Green
та въпросът е - какво да взема?
иде реч за бебе-девойка с по-голяма сестричка на 5 г. явно нещото трябва да е по-скоро значещо, а не скъпо  Rolling Eyes
златни калинки стават ли? или пък по една голяма перла? преди време имаше миниатюрни книжчици - пишеше на тях 'малка книжка за жена'. а къде могат да се намерят тия неща? а други идеи?

# 123
  • София
Честито на тити, да е жив и здрав Ясен, да се разбират много с батко си, да няма ревност и да слушат мама и тати Simple Smile))

Милейди - и на вас честито!

Майче -  тези малки книжчици все още ги има по книжарниците...точно за жената не знам, но скоро мярка разни за любовтта и т.н....

# 124
Майче, аz обичам да подарявам качествени и хубави прибори zа хранене, в смисъл не пластмасови, които детето ще може да полzва дълго време и не са иzлишни, дори ако имат вече по някой комплект. За каката може един от детските парфюми на Калу с мечетата.

# 125
Добро утро!

Благодаря още веднъж на всички за честитките и стиснатите палци  Hug  Heart Eyes

Майче, Сердика е дала чудесто предложение. Такива комплектчета от немски детски прибори, които са супер качествени и красиви има в магазинът на Брабантия в ЦУМ. Друго, за което се сетих беше, че в Малечко (но не знам къде го преместиха сега) има една линия от играчки на Толо, които са лимитирана серия и изглеждат изключително добре. Цените им не бяха нещо умопомрачаващо изобщо.

Ще мисля още....

# 126
  • София
Малечко има в борово на Дойран срещу 20-та поликлиника;)

Аз като малка пък имах сребърна лъжичка - мидичка с кехлибарче на дръжката - беше ми много любима....та може и нещо такова...иначе и калинки и перла стават - ще са и личните съкровища....

# 127
Като бързам ,пропускам  съществени неща:
Милейди ,пожелавам  ти още едно  хубаво детенце съвсем скоро!

майче : "мноооого богат" - нищо не означава.
Зависи що за човек е.Може да се зарадва и на оригинален диск с приспивни детски песнички.
Иначе идеята за детски прибори е много добра и смятам да я приложа за един мъничък човек ,който се роди съвсем на скоро.Отново станах  леля. Simple Smile

# 128
  • София
Desi_slava - честито Simple Smile)) Да ви е жив и здрав мъничкият нов член на семейството.

Милейди...пропуснах в миналия пост - НО - пожелавам ти скоро да видиш 2-те чертички и всичко да бъде наред от старта до финала този път Simple Smile

# 129
desi - не познавам семеjството. само маjката съм мярвала за кратко,така че знам само това, което fилков е казал.
а този магазин в CUM на коj етаж е?

# 130
Благодаря ви много момичета  Hug  Heart Eyes От вашите усти / клавиатури Wink / в божите уши  Praynig 

Майче, на последния етаж, при книжарницата е. 29-ти магазин е като номер.

# 131
намерих!
взех точно прибори за малкото и малиново парфюмче на ив роше за голямото  Peace
благодаря ви за идеите!

# 132
Desi_slava - честито Simple Smile)) Да ви е жив и здрав мъничкият нов член на семейството.

Милейди...пропуснах в миналия пост - НО - пожелавам ти скоро да видиш 2-те чертички и всичко да бъде наред от старта до финала този път Simple Smile

Angel_Dust -Благодаря!И да се надяваме ,че ще слуша Faith no more или нещо подобно ,живот и  здраве!  Wink

# 133
Изключително приятни новини!!
тити, да ви е жив и здрав Ясен! Много се радвам и хубаво име, и хубава дата! Wink
Милейди, чакам с нетърпение снимки, че аз никакви не видях! И страшно много ще стискам палци!!  Hug
Олгарита, радвам се, че всичко е наред с бебче! Таткото сигурно е много щастлив, че ще си има още една принцеса!
Desi_slava, честит ви племенник и братовчед! Wink
еххо, радвам се, че пишеш отново! Прекрасни снимки!  Heart Eyes

Ние се върнахме от вилата, че настана студ. В петък сме на Металика, в събота на рожден ден, после пак на морето... все нещо е планирано до септември..

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 09:50 от Сисии

# 134
Благодаря ,Сисии!Да се забавлявате много на концерта! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт