Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 116
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Е не можах да си сдържа радостта и звъннах на тити! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Звучеше доста добре, нямаше търпение да и донесат Ясен  Grinning
На тити желая бързо възстановяване, а на малкия Ясен да е здрав и силен! Всъщност каквото исках да пожелая го направих по телефона ... Охх, чак ми се пълнят очите със сълзи от радост! Много се развълнувах!

# 106
Ние побъркахме горката Тити от звънене  Embarassed  Няма смисъл да повтарям пожеланията си и тук, а и в такива моменти нещо никак не ми се получава да изкажа реалните си позитивни помисли, за това просто ще кажа още едно ЧЕСТИТО на миличката ни мама на двама мъже вече   Heart Eyes

# 107
милейди - твой ред е!
и за честитене, и за бебета!
по отношение на честитките мога да кажа само, че искрено и от сърце желая да се държите винаги за ръце - така, както не се съмнявам, че сте се държали на 19-ти! уважавайте се и имайте на ум, че дипломацията е в началото на всичко! пожелавам да се гледате винаги в очите и да се глезите един-друг!
относно бебетата - там не мога да помогна  Mr. Green просто няма как вместо теб да го направя  Mr. Green струва ми се, че май-юни ще са чудесни месеци, за да ви се случи събитието  Wink
и здраве, преди всичко, желая!

# 108
majceto, сърдечно благодаря за прекрасното пожелание и милите думи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   А по въпроса с бебето, понеже го повдигна, ще си призная, че от този месец отново откриваме ловния сезон и се надявам скоро да мога да се похваля с положителен резултат и най- вече този път да го докарам до края начинанието без проблеми  Praynig  Ето, признах си, сега ми стискайте палци, че не мога да ви опиша колко ме е страх този път

# 109
Стискам палци здраво  Hug Hug

# 110
ЧЕСТИТО НА ТИТИ! Да са живи и здрави!   bouquet
Милейди, честито и на теб! Майчето е направила прекрасни пожелания и аз ти ги пожелавам! Дано и ти скоро се похвалиш с добрата вест и скоро се присъединиш в отбора на двойните мами!  Hug

# 111
тити, честито!!! да ти е жив и здрав юнака!   bouquet
мара подробната да пита- защо се е наложило да я приспиват  Thinking че аз няма да я притеснявам да звъня, нека си почива.
имаше ли познали датата?  Laughing
милейди, честито и на теб! хайде таз година булка, догодина люлка!  Hug

# 112
Честито, Тити! Много да те радва и юнак Ясен!!! Heart Eyes Прекрасно име сте му избрали!

# 113
Честито на Тити ! Да й е здраво детенцето  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
юка - ами споделила, че има усещане и болка, и те я приспали. все едно де - обади ми се към 11.30, така че щом е родила в 10, то значи много бързо е излязла от упойка. а може и да не е била пълна - де да знам...

# 115
Честито на Тити. Да е здрав юка.

# 116
  • София
Тити, честито момченце! Да е жив и здрав малкия Ясен!  bouquet

# 117
  • Враца
Честито тити!  bouquet
Здраве и късмет на малкия юнак. Бързо възстановяване на мама.
Благодаря на всички за пожеланията за имения ден на Марина

# 118
Ей, какви новини. Да е жив и здрав мъникът с прекрасно име Ясен Simple Smile
Звъннах току що, ама явно по-късно ще се чуем.
Знам си аз кога за погледна пак в темата Simple Smile
Милейди стискам ти силно палци!
Майче направо искам и на мен нещо да ми се случи за да получа някое от твоите уникални пожелания  Heart Eyes

# 119
  • Пловдив
Ех, нещо ме теглеше да погледна в темата, а днес по едно време си мислех за тити; да е здрав Ясен и мног да радва всички;
Милейди - честито! Стискам палци !
Благодаря на всички за пожеланията за ЧРД миналата седмица Hug

Ние бяхме за известно време на планина. За нас беше чудесно, но явно за Росен не - почивката беше мъчение - Росен нещо прещрака: не искаше да яде през цялото време нищо, ама нищо, направо ме поболя; на всичко отгоре ми вдигна почти 40 градуса Т, която продължи една нощ и един ден, но овладяхме ситуацията;
Като се прибрахме в неделя - веднага си потърси ядене, кара ме да правя баница, вчера и днес яде двойни порции; вчера беше безкрайно щастлив като наближихме яслите.
На всичко отгоре преди да тръгнем на почивка оставихме колата за миене и в автомивката й блокираха скоростната кутия и се наложи сериозен ремонт, а се създадоха куп главоболия Twisted Evil
В общи линии - най - кошмарната почивка;

Общи условия

Активация на акаунт