Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 115
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Буба, да си жива и здрава!   bouquet  А младежа с голямата пишка не разбрах, чака ли се вече или е пожелателен? Grinning
Щом Деян е командирован значи специалния момент е много наближил.
Браво и на Ади! Тя в отделна стая ли спи?

# 91
Честит рожден ден Буб!нека имаш всичко което си пожелаеш!   bouquet   bouquet

Браво на Ади  Heart Eyes и ние сме без памперс и нощем от около месец, но някой път стават и гафове! Wink Много са сладки вечер, полузомбита-заспали на гърнето! Laughing

# 92
Благодаря, момичета. Да ви се връща.
Майче, мерси за младежа - ама айде бебе да е, но догодина. Че тази ще ми се разкаже играта.
Сега черпя, че вчера имахме гости и не можах да се вредя на компа.

И аз чакам разказ от Милейди и Сердика.

# 93
  • Измир
Бубе, честИт рожден ден! Много любов И радост!  bouquet

МИлейдИ, какво стана? Хайде дайте снИмкИ И подробностИ. Hug

Аз бях на ФМ, бебето е добре, Има сИ всИчко И е момИченце Simple Smile.
Бяхме И на УНГ преглед в Транспортна болнИца за третата слИвИца на СевИма. От там новИнИте вече не са толкова добрИ. Има много уголеменИ слИвИцИ И третата трябва да се махне, заЩото пречИ на въздушнИят поток И вече Има нарушенИя в слуха Sad.
Докторът предлага октомврИ операцИя, но не мИсля, че бременна в 8 месец Ще Издържа на това ИзпИтанИе.
За сега отлагам за март, но Ще я следИм с профИлактИчнИ прегледИ.
Памперс през ноЩта оЩе слагам, но много често се събужда суха ИлИ сИ казва на сън И я ИзпИшквам.
БИбата я отказа на вторИят ден в ДГ. Вече сИ мИслех, че И на у_Ще Ще ходИ с нея.

# 94
olgarita , направи косултация и с други лекари. Така преди 2 -3 години един лекар ми каза, че трябва едва ли не утре да оперира третата сливица на голямата щерка. Направих консултация с друг, който каза, че въобще не е за операция. Наложи се и трета консултация - и третия лекар каза да не се оперира. Засега да чукна на дърво нямаме проблем.

# 95
олгарита, при детенцето на една приятелка случаят е точно същия, както описва каррита. голям зор още утре да я оперират и то насред лято. тя не посмяла и после се оказало, че няма никакъв смисъл. колкото и да е тъпо, причината била в някакви клинични пътеки, що ли и било много изгодно да се махат сливици на поразия  Rolling Eyes

# 96
и аз съм чувала същите работи за сливиците...... Rolling Eyes

... Милейди да не е размислила  Wink

# 97
и аз я подозирам в подобно вероломство  Mr. Green

# 98
Хаха, само да потвърдя, че сватбата СЕ състоя и беше невероятна, но още реанимираме и поне аz не мога да събера сили да опиша подробно. Че блката е била главоzамайваща, няма смисъл да споменавам, беше много весело и танцувално, по едно време минахме и на караоке ( Embarassed), zапоzнахме се с Шишо бакшишо и други подобни нему обраzи (Краси Радков беше гостът иzненада от Милейди zа младоженеца и ни съсипа от смях), абе въобще, не можем да се освестим още. Обещавам да наваксаме подобаващо.

# 99
еххо за затри нейде по прашните пътища към морето и в един друг подфорум, ама много я досрамя, че изостави дружките си Ноемврийки Simple Smile ЕЙ МЕ НА Simple SmileСамо прелетях по диагонал да видя какво става в последната тема, но подробности не съм заглеждала ОСВЕН, че Тити не е родила още Simple Smile и Милейди е била една прекрасна булка, чиито снимки чакаме с нетърпение Simple Smile
Добре дошли на новите мами  Hug
Ако на някой му се гледа ето снимки от нас - http://picasaweb.google.bg/arsova.ani/200807Nia

# 100
Яяя, Еххо Grinning Ама ние не пишен неиzвинени отсъствия, а само се радваме, ако някой се появи пак Wink

# 101
Аз писах, писах и накрая се затри  Confused Сега ме мързи да преписвам от начало и ще повторя само най- общо

..........Сватбарите се завърнаха, но още не могат да влезнат в ритъм и да ви разкажат как мина най- прекрасната сватба тази година  Wink  Laughing

Искам да благодаря на Тити, която ми достави невероятно удоволствие като дойде в комплект с голямото неродено бебе и остана за цялата церемония в църквата  Hug Също така искам още веднъж да си похваля най- невероятните кум и кума на света, които направиха сватбеният ни ден наистина незабравим по всеки възможен начин и се грижиха за нас всеотдайно  Heart Eyes Кумът ни държа най- очарователната реч на български, а кумата ни беше единствената по рода си кума с личен асистент  Mr. Green Модерна работа, няма шега  Grinning

Били, Майче, какви са тези еретични мисли.....какво бягане- аз човек убивам пак да съм булка  Twisted Evil

Снимки и други нагледни материали до края на седмицата, а може и до 10 дни да откараме. А на мен самата също ми се иска да гледам вече видеото, че да видя реално как е минала сватбата- мина ми като един миг и не разбрах кога свърши  Crazy Искам пак!

Еххо, радвам се да те "видя" отново  Hug Вече мислех да ти звъня, че започнах да се притеснявам от липсата ти. Страхотни свежарки сте цялото семейство, а Ния става все по- красива- пу, пу  Grinning
olgarita, Каррита е права за търсенето на второ мнение- може и при вас да се окаже, че нещата не са толкова черни и няма нужда да се махат сливици още от сега- пожелавам ти го от сърце! А за положителните новини от коремчето- браво, дано все така само хубави новости да ни споделяш за бъдещия ви нов член на семейството.
Буба, честит рожден ден на петици и от мен  Hug Пожелавам ти по много от най- прекрасните неща, които могат да се случат на една жена  Heart Eyes

Лека нощ от мен   bouquet

# 102
Exxo, привет и от мен  Grinning

Милейди, след периода на реанимация очаквам с нетърпение повечко подробности и снимков мат'риал на прекрасното преживяване  Wink

За сливиците не мога да съм полезна с никаква информация. Изобщо не съм запозната, дано и не ми се налага! На мен като 5-годишна са ми махнали третата сливица, защото имах постоянна хрема. Е, след тая операция продължих да си имам хрема ..... в крайна сметка се оказа че имам алергия към домашна прах. Сега 90% вече е отшумяла тази алергия, но допреди 7-8 години все ми беше запушен носа.

# 103
Виждам че  е настанало затишие във вашата темичка , и ще си позволя да нахлуя с една хубава новина Grinning
Днес ТИТИ е родила син- Ясен Hug. -3600/52см.В 10.05ч

# 104
мдааа
трябвало е да се роди в четвъртък, но не би!
и двамата са добре, твърди тити, въпреки че не го е видяла - наложило се е да я приспят.
не се притеснявайте да звъните - тя е в кондиция и в добро разположение на духа  Laughing
да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт