Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 053
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
да, майче, комбине съм, за да дам на мъжа ми още малко възможности да виси на крайморския коневръз и да плакне очи/както каза той"ми те освен че са руси и слаби, могат и да клякат, и да се сгъват както си искат"  Mr. Green /
стига си си редактирала постингите след един час, постоянно изпускам  Sunglasses

# 76
ох, госпожа, развесели ме. така яко цвилих, че филков се материализира да види кво става  Joy

тити - аз да не хабя място. нали маммата плаща за пространство - да не я увътрям. съвест му се вика на туй. остава и да спра със спама и съвсем отличник ще стане.

не могада не се похваля с новата си рокля от миролио. то не е късмет, а знак някакъв - първо, че е мой стил, сиреч, шантавийка от всякъде; второ, че е в любимия ми цвят - оранжево-жълт; и трето, че е с любимите ми форми - каре! е те такова съвпадение няма! то си е знак за нещо хубаво. милейдино, така да се каже   Heart Eyes    bouquet

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 18:47 от majceto

# 77
а кой каzа наzдраве????
Стриптиzьор да викам ли?

# 78
ВИКАААААЙ!  Mr. Green

аз до ся стриптизьор само по тв-то съм гледала. като бях сингъл, нямах кинти за такива места, а като почнах да имам пари, вече не бях сингъл. да не говорим, че сега даже трипъл не съм  Mr. Green

сердика - ти въведе ли порядък в себе си - маникюр, педикюр, прическа, туй-онуй

а де го мачото?  Mr. Green

# 79
 Момичета много ме развеселихте!  Laughing Искрено и аз си поцвилих добре, че Криста не спи още, само ме гледаше изуменко и почна и тя да се хили без да знае защо!  Laughing Joy
                                         bouquet
Аз викам наздраве  cheers сестра ми ми е на гости и тъкмо пииваме бирички! Joy

# 80
да започнем с нещо леко?

# 81
леко, леко, ама хубаво Simple Smile
Майче, педикюр, маникюр направени, мъжът подстриган, химически почистен и иzгладен. Прическа zа мен утре.

# 82
Пожелавам незабравим прекрасен ден на Милейди, Сердика и техните семейства!  Hug ... и нощ.. Wink

# 83
Добро утро! Денят дойде- най- сетне  Grinning
Почерпете се от нас виртуално, пък вече е крайно време да си направим и вижданка за разглеждане на снимки идните седмици  Wink

Hug

# 84
Милейди, специално за теб  Heart Eyes

# 85
О как съм изтървала снощния купон! Embarassed

Милейди с нетърпение чакам снимки и разкази от днешния специален ден! Heart Eyes

Ние деня го прекарахме на Витоша. Превърнахме в традиция планинарстването уикендите. Днес се качихме се с децата от Бояна до Копитото пеша и после до Златните мостове. Юнаците са герои особено малкия - 4часа сериозен наклон и само накрая пожела да го носим. Хапнахме малинки, поизкъпахме се на "нервната" чешма. Всички сме с  лек загар. Дано все така да е издържлив Гошко, че мама и тати да се върнат към старите навици. След днешното качване никой маршрут във Витоша няма да се опре на децата май. Сега героите са уморени. Дано поспят до късно утре.

# 86
буба да почерпи!  bouquet
или пък не - ако мисълта за поредна пръчка на тортата не й понася!
в поредната година желая здрава и засмяна кити, мъж като памук, лека бременност и младеж с голяма пишка  Mr. Green ама младежът да е бебе - да не си помислите друго  Mr. Green всъщност, що пък не и другото - ако е тайно и потайно, и никой не разбира. освен сватя ви майчето  Mr. Green
ох, днес голямо скудоумие ме е гепило  hahaha

и чакам доклад от милейдиту или сердика. преди това няма да честитя нищо на никого  Crossing Arms

# 87
Честит рожден ден, Бубе! Желая здраве, късмет и много усмивки!

И аз чакам с нетърпение сватбения разказ на Милейди и Сердика  Grinning

И понеже отдавна се каня и все забравям да похваля Ади. Вече 1 месец сме изцяло без памперс. През нощта Ади си казва, че иска да пишка. Е, аз ставам по 3 пъти нощем, но важното е, че най-накрая успяхме. Остана само да се отървем и от бутилката с биберона, че само от нея пие Ади. Отказва да пие от чаша, но си мисля, че наесен и нея ще сме махнали. Та така - всичко бебешко вече е зад нас  Simple Smile

# 88
бубо, да си жива и здрава, да се радваш на повече нещо край теб!   bouquet

браво на Ади Simple Smile

а за Деян ми докладваха, че тормози баба си - казва й, че има пиш, и като му събуе гащите, се кикоти Simple Smile

# 89
бубе, честит рожден ден! да си жива и здрава, спокойна и да те слушат всички вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт