Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 122
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Да ,няма как да не си притеснена.
Опитвам се да те успокоя,че това състояние е преодолимо.
За което ти благодаря! Hug
Лошото е, че почти нищо незнам! Снощи четох из нета до към 4-4.30ч. и малко поразучих, то ако чакам някой да ме свете, има да си чакам....надявам се довечера да ме просветлят телефонно!   Peace

# 166
Оо, Ния отдавна прави в 2 ръце знакът Хеви метъл само където го нарича "хеки метъл" Simple Smile) Не е моя заслуга, а на жената която чисти в къщи Simple Smile))

# 167
Леле, колко много "метълки" имало тука  Grinning  Ама да знаете, че за противовес ще науча Яна да прави знак на West Side с ръце и ще си спретнем музикален двубой- метъл vs hip' hop and R 'n' B smile3534

majceto, ама разбира се, че е било отврат! Даже хората са заспали от скука, а мъжа на Деси е без глас от силното хъркане през цялото време. Няма да се ядосваш сега- ти вкъщи пред тв-то си изкарала 100 % по- добре, а пък ако ти липсва толкова шума от концерти и крясъците там- само купи два детски микрофона и дечинките ти ще ти спретнат двойна доза "концерт" по желание  Wink Hug

exxo, каква е тая мадама, която имате за чистачка?  Grinning Опасна работа!

nikiki, макара да не мога да съм ти полезна с друго, ти пожелавам бързо оздравяване на хлапето и по- малко притеснения на теб.  Hug

Утре чакам първа порция снимки- да не кажете, че се спотайвам  Mr. Green

# 168
  • София
тити - добре дошли с Ясен Simple Smile)) много е сладък.

А за металика - преди години ходих на първия им концерт в Пловдив...е както им бях фен, след концерта повече никога не си ги пуснах да ги слушам...голямо разочарование - голямо нещо...хич не струват на живо, не се раздават, звука им смотан....доколкото чух и този път не е било по различно Wink

Никики - дано бързо се оправя малката...а лекарят ви какво казва...

# 169
За "Металика" - да, звукът можеше да бъде по-силен, но колкото толкова. Те никога не са се раздавали прекалено много, така че аз и не очаквах подобно нещо Simple Smile но пък толкова си ги обичам, че дори така адски се накефих Simple Smile

# 170
аз не за металика говоря, бре женоря! за лени кравиц се жалвам. снощи и той попял по нашите земи. е голяма мъка ми беше, че не можах да ида. към металика нямам никакви аспирации. а се разкисках, щото си представих митака десин как хъхри без глас илипък как се дере с пълна сила. ХА-ХА-ХА пак ми стана смешно Joy.

# 171
аз не за металика говоря, бре женоря! за лени кравиц се жалвам. снощи и той попял по нашите земи. е голяма мъка ми беше, че не можах да ида. към металика нямам никакви аспирации. а се разкисках, щото си представих митака десин как хъхри без глас илипък как се дере с пълна сила. ХА-ХА-ХА пак ми стана смешно Joy.
hahaha

# 172
  • Пловдив
Лелееее, майки си говорят за Металика Shocked Mr. Green

Тити, чудесно е малкото човече! Да сте здрави и много щастливи заедно! Деян как приема Ясен?

# 173
  • Карлово
Ние с Мартина преоткриваме сапунените мехури в оголемен вариант. Правим й в коритото на Ангел вана с много пяна. Има ли детски пяни за вана?

# 174
за тая цел аз купувам най-евтиното възможно детско шапоанче - па-па или авен мисля беше - 90 ст. екстра стигат за 1 седмица пяна и балони. никак не ми се вързва с къпането инак с мустела и А-дерма, ама нейсе - нали е доволно детето. а и не всеки ден църкаме па-па.

# 175
  • Карлово
аз изрових някаква пяна за вана ейвънска с форма на нещо си, ама не е детска, иначе прави страхотни балончета  Grinning засега някакъв лош ефект върху кожата й няма, ама знае ли човек newsm78

# 176
Микки има някакви пяни, но не знам дали са за вана  newsm78 в шишенца като течен сапун са, но като натиснеш излиза пяна. Това ли имаш предвид?
Ако е това, до нас откриха нов детски магазин и понеже се загледаж преди няколко дни видях, че има май на няколко известни фирми за детска козметика такива неща. Ако те интересува мога да проверя за детайли.
Иначе аз пяна правя при всяко къпане. Сипвам първо шампоана в един много голям леген, че нямаме вани (мразя ги!) и после пълня легена с подвижния душ под доста силна струя. Така съм се специализирала, че докарвам към 1 педя пяна. Аз лично я къпя с олиото за вана на Др. Тайс

# 177
Добро утро  Grinning Нещо много отпускарски сезон в нашата темичка настанал  Thinking

микки, аз също търсих пяна за вана, но не намерих нищо специализирано за това за бебета тук. Правя и я с шампончето. А това, което Еххо визира са просто измиващи продукти, но са във вид на фина пяна. Те лесно се размиват и няма да стане устойчива пяна.  Ще погледна пак и ако видя нещо ще ти кажа!

# 178
вчера се замислих за следното:
от кой момент натам е редно само аз да къпя петра, или да не къпем децата заедно. към момента влизаме и 4мата в банята, децата са в басейн, а ние сядаме тук-таме из банята - на стол, на т. чиния и т.н. петра вече започна да се заглежда по пишката на камен и да констатира че той има, а тя няма. веднъж тръгна особено напористо и да я хваща.
е, от кой момент натам е добре да спрем с безполовото отношение. не искам да кажа, че трябва да се крием - сакън петра да не види пишката на брат си или пък камен гърдите ми, но все пак в някакъв миг трябва да се спре със семейното присъствие в банята, вероятно даже вече трябва само аз да къпя петра - без филков иликамен наоколо. де да знам  newsm78  от друга страна, щом яслите са до 3 години и децата там се подреждат в редички, когато са на гърнета, значи моментът още не ни е насъпил по петите. но пък наближава, ако това разделение е правилното.
някой нещо да е чел, да знае, да планира?

# 179
ми аз като нямам избор  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт