Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 125
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
ти просто си обречена да гледаш минимум 3 пишки цял живот  Mr. Green и аз искам така  Mr. Green

майтапя се, ама въпросът ми е сериозен  Peace

# 181
ти просто си обречена да гледаш минимум 3 пишки цял живот  Mr. Green и аз искам така  Mr. Green

майтапя се, ама въпросът ми е сериозен  Peace

Laughing Нека й е зле, нали  Twisted Evil

По сериозния въпрос- вкъщи от доста време баща й на Яна се крие от нея и не дава и дума да се каже за виждане гол, но все още не крием нея от него. Малка ми се вижда чак за такива неща. Според мен все още е рано да се мисли как децата да не се виждат- нормално е Петра да прояви любопитство към брат си, но ако просто й го обясните тя доста бързо ще спре да забелязва тези "разлики" , а и така няма да има излишен интерес малко по- късно в градината например. Разумно е баща й да се въздържа, но Камен е още бебе. А ти- ами ти си мама и имаш още време да се вееш пред Камен, но след известно време може би е добре да го повериш на баща му за къпане заедно и тн. Така де- всяка жаба да си знае гьола  Wink

# 182
Майче, при нас до сега Димитър къпа кити. Но от септември, когато си я вземаме обратно ще я къпя аз. Защото вече много се заглежда по баща си, а и иска да си играе. Така че при нас вече започва криенето.

# 183
Аз пък никога не съм намирала за редно Ники да вижда баща си гол. Аз я къпя от самото начало и докато непочне сама така ще бъде. При нас в детската ясла делят момченцата от момиченцата - това беше и в първата и в сегашната ясла. Веднъж случайно вия на една приятелка на момчето и скоро на плажа (имаше много нудисти) и очите и станаха  #Crazy, но не попита и аз нищо не казах.

# 184
  • София
Ами аз все още го къпя Филип, няма кой друг да го прави.
Но така или иначе не го къпя гола и никога не съм.
Баща му го е срам и винаги се е крил, аз лично се преобличам пред детето, чесно казано все ми е едно, той понякога се трогва да каже, че мама има крака, дупе или корем...но обикновенно не особено...
Предпочитам да приема голотата на хората като нещо естествено, а не да се срамува.

И в парка като някое дете пишка всички се струпват да гледат....интересно им е...и в детската ще има да се изследват кой какво има и няма....нека, няма със какво да им навреди това.

# 185
  • Карлово
Мартина отдавна е забелязала пишката на Ангел, даже съм обяснила, че той е момченце и затова. Дообясних и кои други са момченца-тати, чичо, дядо Mr. Green Не мисля скоро да започваме да се крием, колкото и странно да звучи, аз самата имам спомени за собствената си голота пред баща ми, значи голямка ще да съм била. Мъжът ми все още се размотава по гащи пред майка си, едва ли ще започне да се крие и от децата. А ако и Ангел кърмя поне колкото Мартина не виждам сми и аз да се крия.

гласувайте за нас с Ангел
 http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs/konkurs2008/
 4-ти ред по средата, Мария  Христозова- Дочева, клика се върху снимката да стане голяма и после върху звездичките

# 186
именно - много е тънка границата между разумното /ако изобщо е разумно/ свенливо отношение към различията в пола и насаждането на срам от голотата. затова и се чудя какво се прави, как е редно да се прави. аз самата имам комплекси за фигурата си от много малка, които не помня някой да ми е насаждал. 100 % всичко е тръгнало от домашните условия и отношения. ще ми се при петра да не е така, но пък и да има някаква лична граница между нейната голота и голотата на камен. оф, сложно е да си играеш на качествен родител  Rolling Eyes

# 187
Както и друг път съм писала - не се притесняваме, че Ния ни вижда голи. Тя най-редовно се намърдва в банята, защото врата не се заключва. Не е разпитвала защо сме различни. Аз лично не мисля, че трябва нещо да се променя. В края на краищата нека знае, че има разлики между хората. Когато ме попита ще й обясня. Баща й също се размотава по боксери из къщи и не се притеснява от майка ми и други хора, но също го приемам за нещо нормално. Е не ходи гол из къщата Simple Smile когато има други хора освен мен Simple Smile

# 188
Гласувайте и за нас с Галка!
http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs/konkurs2008/
Черно-бялата, трети ред по средата. Направи ми я Дамаянти от Фотографския форум, затуй толкоз арт Grinning.

За половите разлики - напоследък мини пак видя едно голодупесто бебе - момченце и ми каза (обича така да констатира на 1 метър от обекта, на вссеослушание. направи го и с едно негърче - "тя е черна!"): "Мамо вий какво е излязло на дупето на това бебе"! Аз казах: "Това му е пацата, то е момченце." Малко ефемистично казах "паца". Но дойде едно момиченце пак на 2 и половина и заяви: "пишка! пишка! пишка!". Каза го 10 пъти, няма начин Мина да не е разбрала какво е Laughing.

# 189
  • Карлово
Кукла, имах аз някакви съмнения, че си ти Wink  Дажи си мислех тия дни да питам Дамаянти, коя е позиращата майка.

# 190
За къпането само веднъж се изкъпах с Криста, ама тя все така си играе, че не ме е заглеждала, не я вълнуват тези неща все още ! Wink
Ние утре ще повторим в друга лаборатория изследването по съвет на спец. , дано да се окаже, че са сбъркали от предната! Praynig - Щяхме е това..
Прочетох един пост от темата ми и ми просветна като прочетох уточнението "пневмоние" на бактерията Клебсиела, погледнах току що епикризата от изписването ни от болницата и какво да видя??? Shocked Shocked Shocked Тази бактерия която излезе в резултатите е същата с която ни изписаха април от болницата, по всяка вероятност причината за Т-я ни гърч и тази за която личната ни лекарка трябваше да ни вземе секрет и да установи дали е унищожена, но не..беше ми заявено , че сигурно е изчезнала и , че няма смисъл от втора посявка! Е не направо не се побирам в кожата си..да виня себе си, че не се сетих по-рано или да благодаря на педиатърката, че толкова моного се "старае" детето ми да е здраво! И така една коварна и трудно унищожима бактерия живее в Криста вече повече от четири месеца и унищожава организма й..от тук нататък лечението е трудно и продължително, няма и минутка за губене, а после...най-малкото което ще направя е да си сменя личната лекарка, защото аз и да виня себе си знам - Нищо не разбирам, ами тя???Тя трябва да е малко повече в час от мен!

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 00:12 от nikiki

# 191
Ние сме, микки! То с моите "особени белези" не е лесно да ме сбъркаш!
Засега водите, браво!

# 192
  • Карлово
Кукле, аз те помня от онази фотосесия преди три години, но тогава беше с по-друга прическа. Но наистина по татуто се ориентирах. Водям, как няма, знаеш ли два класа ученици-тийнове по колко приятели имат в скайп листата си Mr. Green А и януарския отбор /на Ангел отчетната/ сме много организирани, когато има да се гласува по разните му там конкурси.
Никики, просто и аз побеснях докато те четях. #2gunfire Желая ви бързо да се преборите с Криси с бактерията Praynig

# 193
Благодаря ти микки имам нужда от подкрепа сега!  bouquet
И все пак утре ще напревя второ изследване и ще изисквам да се установи произхода на тази бактерия, че да не излезе накрая, че е някой друг вид! ooooh!
Ехх, колко по-лесно щеше да е, ако специалистите вместо фразата "Следващия"  даваха информация кое, какво е и защо! Tired Чесно да си призная това е чиста проба скъсяване на живота..да дебнеш и за какво, за да разбереш..е мисля, че трябва точно това да не ни се спестява! Tired

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 00:19 от nikiki

# 194
  • Карлово
Никики, нямаш ли някой познат в медицинските среди? Винаги думата "наш човек" върши чудеса. Поне да ти дадат повече информация

Общи условия

Активация на акаунт