Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 128
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Еййй, почти си бях забравила паролата. Много бързо ме подхвана животът мене. Едва виждам децата, а пък за форум време не остава.
Тити, много голямо честито за прекрасния малък мъж! Дано е все такава малка пираня и да изсмуква от живота всичко, което може. Много здраве желая и на четирима ви! Heart Eyes
Ние сме добре. Ходихме за 4 дни на Катарино - ако си спомняте, тройната коалиция си беше устроила съвет там през май. Като видях за какво иде реч, много съвет ще да е било, дума да няма! А сериозно, ако някой се интересува, беше най-страхотното място за почивка и отпускане, на което съм била, освен всичко останало, много чисто и добре пригодено за деца. Бих го препоръчъла на всеки.

Тази събота ми предстои десет-годишнина от завършването на гимназията - среща на класа, а в неделя заминавам на море за 5 дни с 2 приятелки и Илия. Роси остава в София. Мисля, че ще бъде истинско откровение по линията майка-син, което е прекрасно, но до тогава ме чака много работа.
Най-голямата ни хвалба е, че Роси се научи да използва гърнето и тоалетната. Памперсите й за спане са почти винаги сухи. И всичко това се случи, просто защото й дойде времето. Прекарахме една седмица в обучение, която включваше 1 истерично напикаване, 1 изтропкване из цялата стая, последиците от което аз събирах на високи токчета и с официална рокля по стечения на обстоятелствата (тъкмо излизах), както и 1 уикенд, в който стоях с нея у дома и тичах с гърнето на всеки 5 минути. През онзи уикенд имахме английски професор по икономика на гости, под чийто нос Роси гордо поднасяше гърнето след всеки успех, а той учтиво успяваше да се възхити всеки път  Mr. Green. Днес обаче, аз съм щастлива майка, отървала се от монопола на Либеро.

Колкото до голите неща - пред Илия се събличах до момента, в който усетих, че ме гледа с твърде голям интерес, дойде естествено. Пред Роси се събличам, въпреки нейното безкрайно любопитство, разпитва ме за всички части от тялото, които я впечатляват, но не мисля, че трябва да се крия. Преди седмица случайно видя баща си гол и недискретно изкоментира размера. Но не се втрещи, нито го запомни. Какво толкова? Не съм за размахването на прелести пред децата, но и криенето не е добра идея според мен. Държанието на родителите трябва да е естествено във всяка ситуация и детето трябва да знае, че тялото му е чудесно, красиво нещо, което по никакъв начин не е повод за срам, както и не е достояние на всички; това е.
Целувки от нас!  Simple Smile

# 196
брютро 
денят ми започна супер позитивно. благодаря ти, симка   bouquet

ники - ще се оправи дребнта - лошо, че ще е по трудния начин, но ще се оправи  Peace.

# 197
Никики, стискам ти палци. Много неприятно.
За отношението към голотата съм иzцяло на едно мнение със Симка, нито се раzмахваме иzлишно, нито пък се крием. Не му прави абсолютно никакво впечатление.

# 198
ауууууууууууууу, Сердика

# 199
светлото бъдеще Grinning

# 200
Добър ден! Аз съм ваш'та леля бульовица  Mr. Green Снимките най- после са при нас и качих част от тях, както бях обещала. Който му се гледа и има нерви да заповяда  Wink

Никики, безкрайно ми е мъчно за малечка. Още веднъж ще ви пожелая бързо и без много лекарства да се разминат неволите ви  Hug

simka, драго ми е да те видя отново при нас  Hug
За Катарино аз останах с точно противоположното впечатление и когато успея ще дам линк към темата с мнения за там. Радвам се, че по време на вашия престой е било наистина хубаво обаче  Grinning

Микки, гласувах за вас! но случайно там видях и Кукла с куклето и на тях ударих едно рамо- много готина снимка  Heart Eyes Успех и на двете ви- пък да си знаете, че за нас делите първото място, каквото и да стане в конкурса   bouquet

# 201
Страхотни снимки Мече! Прелестна булка си! А кумата е най-лъчезарната кума на света!
За малчовците думи нямам.

Аз пък събирам багаж за море newsm44.........

# 202
Милейди и Сердика прекрасни снимки, прекрасна булка, прекрасна кума Simple Smile
Личи си колко весело е било Simple Smile Малката булка е страхотна Simple Smile

# 203
да се включа и аз набързо,
Онзи ден се прибрахме от море, и аз набързо видях радостните новини за тити и нейния малък мъж,
Честита радост, жив и здрав да е малкия Ясен, много да папка, и баткото да помага, много се зарадвах,
Ники бързо да оправяте тази бактерия, и сменяй това доки  #2gunfire
Какви хубави снимки гледам, каква красива булка, много весело е било, и кумата не отстъпва, страхотни сте,
А за малчовците те са направо прелест
и аз гласувах, и за двете,   Hug страхотни снимки
Ние сме си добре липсва ни моренцето, беше много хубаво, беба много слушка, за разлика от кака си, тя много се лигави и ми къса нервите, упорита и лигава е много. Довечера сме на рожден ден и аз да ви кажа честно много се чудя дали да я водя каката, или да я заведа и като направи изстерия да си ходим,
ето ви едно клипче,
http://s76.photobucket.com/albums/j26/pupa80/na%20more%202008/?a … rent=MOV09329.flv
снимките ще ги ръгна в друг сайт и ще ги пусна да ни видите

# 204
  • Карлово
Били, къде ще сте на море, ние идваме в неделя на Черноморец.
Милейди, страхотни! Накефи ме надписа "Сватбата на Борислава и Яна и Иван"! Нана и Малик - просто нямам думи. А ти си немероятно красива булка!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 23:57 от микки

# 205
Мики, забавно! Заедно сме на море!!!! Grinning

# 206
Милейди -Много хубава сватба  и снимките са  чудесни! Simple Smile
 А най-слънчевата снимка я е постнала Сердика- тази на която са Яна и предполагам ,Малик!Светлото бъдеще! Simple Smile

# 207
Миледйи, супер снимки. Много си красива.
Прията почивка на всички, които са тръгнали на море.

# 208
  • София
Милейди, страхотна булка си   bouquet
Добре дошли на Тити и Ясен   bouquet
Относно разликите между половете и откриването им от дребосъците и ние не се крием. Имаше един път преди 2 месеца възклицание като видя баща си, но от тогава не се е сещал за това и не се е впечатлявал.
Приятна почивка на Били и Мики!

# 209
ашколсун, булка!!! бравос!!!
извън красотите по женска линия, да споделя, че много са ми мили и мъжките снимки. и ние имаме една-две на коч-компанията, но са от ранните часове и са супер пиянски. пак са готини, обаче  Peace

и на мен приятна да е  Wink и ние заминаваме в петък  Wink багажи още не съм подреждала. все ще се наложи да ги  сложа по куфарите - поне да не е днес. от 2 дни се занимавам да харча пари, не-свързани с морето - нямам муза за себе си, но вчера на дневен ред бяха малко дребни играчки за децата и леки ид ребни дрешки - гащи, потници, чорапи /баси, 2 кинта чифт чорапи - на кво прилича това/, а днес основно филков обличах. не знам вашите мъжоря как са, но филков най-много обувките да мери. да не говорим, че и обувки сама съм му купувала. днес се сдоби със спортно сако, 3 ризи, 2 пуловера, 1 къси гащи и страхотен жълт ленен панталон. още не ги е видял, но и не бързам да ги вадя - така и така няма да различи нови ли са, стари ли са - все му е тая...
еххо - кат се настаним, ще звънна да видя дали не сте по морето и вие. други телефони морски нямам, освен на варненки, но по варна пък не планирам да ходим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт