Тити, много голямо честито за прекрасния малък мъж! Дано е все такава малка пираня и да изсмуква от живота всичко, което може. Много здраве желая и на четирима ви!

Ние сме добре. Ходихме за 4 дни на Катарино - ако си спомняте, тройната коалиция си беше устроила съвет там през май. Като видях за какво иде реч, много съвет ще да е било, дума да няма! А сериозно, ако някой се интересува, беше най-страхотното място за почивка и отпускане, на което съм била, освен всичко останало, много чисто и добре пригодено за деца. Бих го препоръчъла на всеки.
Тази събота ми предстои десет-годишнина от завършването на гимназията - среща на класа, а в неделя заминавам на море за 5 дни с 2 приятелки и Илия. Роси остава в София. Мисля, че ще бъде истинско откровение по линията майка-син, което е прекрасно, но до тогава ме чака много работа.
Най-голямата ни хвалба е, че Роси се научи да използва гърнето и тоалетната. Памперсите й за спане са почти винаги сухи. И всичко това се случи, просто защото й дойде времето. Прекарахме една седмица в обучение, която включваше 1 истерично напикаване, 1 изтропкване из цялата стая, последиците от което аз събирах на високи токчета и с официална рокля по стечения на обстоятелствата (тъкмо излизах), както и 1 уикенд, в който стоях с нея у дома и тичах с гърнето на всеки 5 минути. През онзи уикенд имахме английски професор по икономика на гости, под чийто нос Роси гордо поднасяше гърнето след всеки успех, а той учтиво успяваше да се възхити всеки път
Колкото до голите неща - пред Илия се събличах до момента, в който усетих, че ме гледа с твърде голям интерес, дойде естествено. Пред Роси се събличам, въпреки нейното безкрайно любопитство, разпитва ме за всички части от тялото, които я впечатляват, но не мисля, че трябва да се крия. Преди седмица случайно видя баща си гол и недискретно изкоментира размера. Но не се втрещи, нито го запомни. Какво толкова? Не съм за размахването на прелести пред децата, но и криенето не е добра идея според мен. Държанието на родителите трябва да е естествено във всяка ситуация и детето трябва да знае, че тялото му е чудесно, красиво нещо, което по никакъв начин не е повод за срам, както и не е достояние на всички; това е.
Целувки от нас!

.

.........