Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 129
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Милейди прекрасно е всичко, снимките са супер, настроението и всичко..а този образ дето се мярка от време на време просто ме довърши, сигурна съм, че е било безкрайно забавно и незабравимо!  bouquet
Приятна почивка на всички заминаващи, много весели емоции!! Hug

За нашия случай, почнаха леко по леко да ми се вързват/изясняват нещата.. Confused..оказва се, че тази бактерия Клепсиела пневмоние(гр.47) произвежда хестамин постоянно и може от там да идват всички алергично подобни симптоми, кашлицата и пр.! Притеснява ме влошаването на Криста, кашлицата загрубява, днес следобед повръща докато бяхме в един магазин за да й купувам колело, а допреди това й нямаше абсолютно нищо, нито бе отпаднала, нито я е боляло нещо - нищо , просто ей така .. #Crazy...умрях от срам и притеснение, доста е неприятно да ти се разпровръща детето в магазин  Embarassed , но се случват такива неща! Rolling Eyes Купих й една тротинетка и се прибрахме, тогава започна и разстройството, а не сме от два дена на ясла и тя не е комуникирала с деца?? Чудя се какво ли стана??? newsm78 Сутринта пуснахме нови изследвания в друга лаборатория, експресно, а утре ще са готови резултатите и започваме лечението, само дано да издържи тази вечер и да не ми вдигне й Т, че там вече сме опасни! Rolling Eyes

# 211
  • София
никики - може да си е вирус, все пак те имат инкубационен период, та 2 дни....не биха ви спестили...дано нямате проблеми, дори и да вдигне Т и да се оправяте бързо, дано у силна Криста - и от това с повръщането и от бектерията да се отървава....

А сватбата - личи си , че е била чудесна и много весела, булката и кумата са прекрасни, но очите ми останаха в хлапетата - страхотно са сладки Simple Smile

# 212
Привет на всички!

Милейди, от снимките личи, че е била невероятна сватбата! Роклята ти е прекрасна, също като на малката булка  Wink Кумата - безкрайно лъчезарна и усмихната! Снимката  с малчовците е просто трогателна  Heart Eyes Heart Eyes И определено изглеждате страхотно на дансинга, личи си намесата на професионалист учител  Grinning На снимката пред църквата видях и тити с бременното все още коремче  Simple Smile Изглежда мноого добре, хич и не личи, че след 3 дни ще гушка бебе!

никики, описаното с бактерията е ужасно! Представям си как се чувстваш, Ади беше 4 месеца с кашлица от бактерия. Дано ви предпишат най-правилното и бързо лечение и да е вече зад гърба ви този кошмар!   Praynig Hug

Клара, много сладка Зейна  Grinning А каката къде беше?

На всички заминаващи на море - пожелавам горещо и бездъждовно време, хубави емоции и пълен релакс!

Ние също се отправяме на море, но към 8 август чак. Решили сме да е на Поморие - любимата ни морска дестинация в България! Да има някой друг в района по това време, ммм?

И на последно място да спомена, че утре ми е последният работен ден на сегашната ми работа. Защото напускам ..... и ставам безработна за неопределено време. Всъщност се замислям сериозно за собствен бизнес, но пред мен засега има много неизвестни и тепърва ще си подредя живота .... наново  Rolling Eyes Смятам да си изкараме едно чудно море, да релаксирам и да си почина психически и с нови сили искам да продължа напред!

Хайде лека нощ, че много се разприказвах  smile3505

newsm46

# 213
  • София-там нейде в западната част
   Hug
здравейте мамчета
титииииии страхотни новини,да ви е честит втория мъж Ясен  Grinning
микки много сте пораснали и са страхотни на аватара  Hug
милейди честито   bouquet страхотна сватба,прекрасна булка и невероятни кумове  Hug Сердика  Grinning напълних си очите просто а тук с малката сте страхотни http://lh5.ggpht.com/milady2005/SJA54C3ES-I/AAAAAAAAAz8/dkpIWfkj … 06.JPG?imgmax=512
никки прочетох за неволите ви и темата ти,много неприятно е всичко това което пишен и се надявам скоро да привършите успешно с лечението
Dominika стискам палци за бъдещите ти планове,помня че преди много време беше споменавала че се колебаеш за собствен бизнес-почини си и после с нови сили се мисли по-добре  Grinning
клара много сладко си гризка кофичката  Flutter
=^._.^=приятно изкарване
такаааааааа сега малко от нас:Емата днес си поръча братче,баба и я пита "какво искаш за рождения си ден" и тя братче  #Crazy Joy не че съм против ама искам малко почивка  Whistlingили съм бременна или кърмя  Crossing Arms ама ха ... Андреа расте,обръща се от миналия месец и е като шило в торба като ги старвнявам с Емата,тези дни се захранихме и засега се котира картофеното пюре най-вече  Grinning На моренце сигурно през септември пак ще сме,защото татито ни има много работа и трудно ще се освободи преди това.Взех си миналия месец 8 бройки изпити от двата семестъра и съм доволна от себе си.
вече половин час седя и дремя на компютъра и се чудя какво да пиша, така че изчезвам да спинкам ... лека от мен  Hug

# 214
И вторите резултати потвърждават наличието на б-ята Клепсиела, утре излиза антибиограмата и трябва да се започва веднага лечение, че да не стигнем до Бхонхит пневмония, ако вече не сме де!! ooooh!

# 215
майче ,весело изкарване на морето !
клара - какво хубаво момиченце е малката ! Simple Smileтова клипче ме  зареди с ваканционно настроение и как ще работя ,не знам . newsm78
никики-дано бързо се оправите !

# 216
Уффф, незнам вече дали ще се оправим бързо??? Tired Сега ми се обадиха от Сф. и се оказва, че Аб трябва да се приемат само по венозен път за да се справим с тази инфекция! Sad Имам два варианта за хоспитализация единия е да отиваме в София, а другия тук, но тук не е за предпочитане, алтернативата е да сме си вкъщи и да ходим за приема на АБ  до болницата и ако не помогне, тогава ще се ходи задължително към София! Confused Поне вече е ясно от къде идват проблемите ни и единственото хубаво е, че не е алергия! Peace

# 217
nikiki, когато Ади беше с пневмония миналата зима и биеха инжекции в крачетата 1 седмица. Не сме били хоспитализирани. Ходехме с колата само за инжекциите - сутрин и вечер, биеха и ги на 12 часа. Въпреки, че беше много студено и имаше сняг, това не беше причина да стоим в болница, само заради инжекциите. Ако само това е проблема по-добре си стойте вкъщи. Ако пък намерите сестра  да идва във вас да и бие антибиотика - още по-добре  Hug Е, ако пък има  и друга причина, за да влезете в болница, тоа вече  е неизбежен вариант  Thinking

деситка, благодаря ти за пожеланието  Heart Eyes Ама я виж как си запомнила, че и друг път съм споменавала собствен бизнес! Браво, имаш страхотна памет! А за желанието на Емата за братче ще кажа само, че ако им се връзвахме на всички възможни желания пишман щяхме да станем  Joy

# 218
Здравейте!

На първо място да благодаря за прекрасните комплименти и пожелания  Hug Радвам се, че сте харесали снимките. На живо денят беше още по- прекрасен, но няма как изцяло настроението да се предаде в снимки. Ако успея ще ви пусна и клипче с първия ни танц- да ни се посмеете  Mr. Green

Приятно изкарване на всички, отиващи на море! Много летни емоции, здравословен тен и никакви болести  Hug
Ние ще почиваме чак в края на Август, а до тогава- мечтиии  Laughing

nikiki, звучат много неприятно при вас нещата. Дано да се разминете с болницата  Praynig Дръж ни в течение и ако можем да ти бъдем полезни с нещо- ни кажи  Hug

# 219
Милейди аватар като приказка  Heart Eyes
Майчето на морето сме от 1 до 17, като за 1-2 дни сигурно ще отидем до Балчик на гости на едни приятели, но като звъннеш ще се разберем Simple Smile
никики искрено ти съчувствам. Като и Милейди каза, ако мога с нещо да помагам пишете.

# 220
  • Карлово
Никики, измъчихте се вие с тези болести. Гушкай силно Кристи от нас, дано се разминете с болницата, но ако е за доброто и бързо възстановяване, влезте. Бързо оздравяване! Hug Praynig Heart Eyes

# 221
Много ми стана мъчно за Криста, като си представя какво ще ви е, гушкай я силно и бързо да свършват боцканията, и аз мисля че ако е само за инжекции няма смисъл да се затормозявате с болница,
Деситка пусни някоя снимка да ви видим, отдавна не сте се отчитали
Dominika   дай си почивка и после ще му мислиш, но да знаеш че частния бизнес си е много главоболия в нашата държава,
Който ще ходи на море, приятно изкарване, много слънце и хубави морски емоции,
Ето ни и нас от морето http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9336&AlbumId=120964

# 222
...................................

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 22:05 от nikiki

# 223
nikiki, когато Ади беше с пневмония миналата зима и биеха инжекции в крачетата 1 седмица. Не сме били хоспитализирани. Ходехме с колата само за инжекциите - сутрин и вечер, биеха и ги на 12 часа. Въпреки, че беше много студено и имаше сняг, това не беше причина да стоим в болница, само заради инжекциите. Ако само това е проблема по-добре си стойте вкъщи. Ако пък намерите сестра  да идва във вас да и бие антибиотика - още по-добре  Hug Е, ако пък има  и друга причина, за да влезете в болница, тоа вече  е неизбежен вариант  Thinking
Това е варианта който искам и аз, е как не, то остава да се разболеем и от нещо друго сега, в болницата зарази колкото щеш #Crazy!  НО........................Днес личната категорично ми отказа(Бубе ти знаеш как го прави) да ми даде направление за хоспитализация, дори и само за ходене по два пъти за АБ, тя  твърди, че едва ли не, сме лепнали бактерията "току що"!!!! Shocked ooooh! Е да ама като се обадих в лабораторията, да ги питам има ли начин да се установи откога е тази бактерия в организма й и колко се е разпространила вече , отговора беше (поне за мен плашещ) : "На базата на антибиограмата може да се прецени от кога е бактерията в организма, ако в нея поносимоста към АБ-те е голяма, значи бактерията е от скоро, но във вашия случай тя е доста оскъдна, следователно Кандидата е от доста време в организма на детето и сигурно вече трайно е засегнала гърлото и белите дробове!Лечението трябва да бъде само с венозни АБ и хоспитализирането е задължително!" Е...но на мен ми бе отказано такова и едва ли не педи ме убеди, че можем да я преодолеем с перорално взимане на АБ-ци! АЗ кого да слушам : завеждаща доцентка в детско отделение в София (близка на наша позната), лаборанти-миклобиолози или личната?
 трая си до утре, когато ще имам всичката документация в ръцете си, ще помоля от лабораторията да напишат "лична" бележка на личната ни лекарка с която да я убедят, че греши в поставянето на диагнози/лечението и ако и утре ми откаже горко й! Щом става въпрос за детето ми съм безкомпромисна...какво да чакам..друг гърч или нещо по-сериозно, не благодаря искам да го предотвратя по у време! Peace

# 224
nikiki какви са тия лекари, тая за какво се дърпа все едно ще ти плаща тя лечение в болница  #Cussing out я пусни едно оплакване от нея, и ако трябва си купи инжекциите и си я води да и слагат, консултирай се с друг

Общи условия

Активация на акаунт