Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 103
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
nikiki сигурно е ужасно да гледаш как се мъчи Криста. Искрено ти съчуствам  Hug и стискам всичките си възможни палци да се оправя дребната!

# 241
Едно въпросче  Simple Smile
Искам да сваля от Замундата филмче на Уолт Дисни с принцесата Аврора. Обаче идея си нямам как точно се казва филмчето! Някой да знае  newsm78 На английски и на български заглавието ми трябва.

# 242
Едно въпросче  Simple Smile
Искам да сваля от Замундата филмче на Уолт Дисни с принцесата Аврора. Обаче идея си нямам как точно се казва филмчето! Някой да знае  newsm78 На английски и на български заглавието ми трябва.
newsm78 Аврора не беше ли от спящата красавица? За нея (и за Жасмин от Аладин) има  филмче  на Дисни : "Disney Princess Enchanted Tales - Follow Your Dreams" - за него ли говориш? Peace

# 243
  • Карлово
Чао, момичета, морето ме зове!  Laughing Ще се появя на 8 август.

# 244
Здравейте
  bouquet това е от Нур
Микки приятно изкарване, ще чакаме разказ с картинки  Peace
http://www.kefche.com/slance98?q=img_favbrw&tid=2337614
ето я пак спящата красавица http://www.video.store.bg/c/p-p/m-631/id-6467/spiashtata-krasavica.html
за тази принцеса ли става дума, защото май има такава и в колекцията от барби, за Фейландия
  newsm78

# 245
Ми наистина се оказа, че Аврора е спящата красавица!
Заблудила ме е просто русата коса, с каквато е във филмчето на Дисни. Иначе в другите филмчета винаги е брюнетка  Laughing

# 246
здравейте и от нас! току-що се върнахме от една безкрайно хубава седмица на морето, прекаран в компанията на каррита и слънчевото й семейство  Heart Eyes отдавна не си бях почивала така пълноценно. морето беше бурно и красиво. само веднъж успяхме да се изкъпем в него, но пък комплексът имаше чудни басейни, така че си взехме своето.
единственото, което ме притеснява е, че кейти тръгна с кашлица натам, върна се пак с нея. сменихме 3-4 сиропа и нищо не помага. освен кашлица няма абсолютно никакви други симптоми или оплаквания. утре вечерта ще я водя при личната, за да каже какво правим от тук нататък. че си е притеснително тази кашлица толкова време. доминика, можеш ли да ми обясниш горе-долу ади как кашляше. защото помня, че и вие имахте проблем с продължителната кашлица. ако искаш, на лични, за да не занимаваме и другите.
никики, стискам ви палци и ви съчувствам. пожелавам ви сили, за да се справите с болестта и тревогите  Praynig 

# 247
здравейте
Синьо безвремие... къде бяхте на почивка че нещо съм изпуснала,може и малко снимки да покажеш  Peace
За кашлицата, те по принцип са трудно премахващи се, нур така ми кашляше доста време, около 3месеца и се оказа някакви бактерии по гърлото и носа, от типа на стафилококи, кашлицата и беше обикновенна, като като се разболяваше се засилваше, после отихваше но просто не спираше, все си подкашляше

# 248
Кашлицата ни беше каквато я описва и Клара - стафилококи в гърлото.
Писах на лични на Синьо безвремие снощи.

# 249
 За съжаление при нас положението не никак добре! Cry
Криста до преди малко повръща (и продължава все още да й е зле)...........отделно дето е и с разстройство от 3 дена (от как почнахме с АБ)........... Cry Cry
 Определено не й понася този АБ-к.................ще видим утре какво ще кажат  Confused ..... дано да не стигнем до болница, но ако трябва........................... Cry

# 250
nikiki , много съжалявам за всичко, през което ви се налага да минете в момента.  Sad Какво казват лекарите- не могат да оставят така нещата. Детето ще се обезводни много бързо с разстройство и повръщане!

# 251
  • Враца
nikiki, Ммого съжалявам, че така се развиват нещата при вас. Дано детенцето бързо се оправи и антибиотика да свърши работа.
*MILADY* снимките са страхотни!
тити, Ясен е много сладък бузан Simple Smile
При нас няма нищо ново, записах Марина на детска градина, от 15.09 е ученичка. А да, започнахме да пишкаме и навън и казахме чао на памперсите през деня, остана само нощния, който всяка сутрин е 1 килограм Embarassed Grinning

# 252
 Благодаря ви за пожеланията  Hug , а дано!
  Бре, много се измъчихме...казват, че не е от АБ, а вчера се е заразила от някое дете там в клиниката! newsm78
 Бубуната беше на система два часа днес, голям рев падна, поду се като прасковка в лицето  Sad  http://prikachi.com/galleries.php?gal=1513 ........ Имаме време още, имам и сили и се борим с тази упорита, гадна бактерия!Дано този тормоз даде резултат! Praynig

# 253
  • Gabrowo->Sofia
nikiki, стискам палци да мине бързо! Мъчно ми е като чета разказите ти, дано скоро да се похвалиш, че Криста е вече здрава. Наистина.

Нашата почивка свърши. Двамата с Дани сме си в София и на работа, а Ваньо остана на "курорт" при баба си в Кюстендил. Довечера, ако не забравя, ще ви покажа и някоя снимка от кръщенето. За мен беше много весело, макар,че Ваньо се рзарева геройски: "Не искам да ме къпе дядо пооооооооооп...."

# 254
Лелееее, гаси колко новини съм изпуснала Embarassed
Милейди, честито булка,  цял живот на ръце да те носят  Heart Eyes
тити, честита ти нова малка пиявица, голям да порастне Mr. Green

Само да кажа, че никакви снимки не видях аз, подхвърлете ми нещичко бе Cry

ва ва, прелестна е малката бубулечка, много да я глезите   bouquet
Ние сме добре, дребните растат като гъби, ей ни да видите малкия грух колко е голям http://nixiart.multiply.com/photos/album/22/Mom_and_the_boys

Сега отивам да чета подробно  Hug

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 01:21 от Никси

Общи условия

Активация на акаунт