Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 099
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, бързам да поздравя:

Тити, честит юнак. Здраве, сили и търпение ти пожелавам.

Милейди, според мен ти си най-красивата булка, която съм виждала. Споделям чуствата ти, как искаш отново да има сватба. Първото нещо, което казах на сутринта беше: Искам пак да съм булка. Аз си обличах роклята още няколко пъти след това: на един купон и си стоях в къщи с нея. Както каза Моника от Приятели: Трябва да ни разрешат да ходим всеки ден така облечени  Crazy

На морето беше много хубаво, после ходих във Видин и се видях с роднините ми, също беше хубаво. Но от два дни съм на тръстиката. Но пък не съм много нещастна, защото децата останаха при майка ми и сега сме ергени, чакат ни кината и кръчмите. Drunk

# 256
ДобрИутро  Simple Smile

Елспет, изчерви ме с комплимента и ме разсмя истински с референцията към Приятели  Hug Благодаря ти и за двете  Heart Eyes

Добре дошли на всички завърнали се от летуване. пожелавам ви бърза адаптация със стреса и ежедневието и скоро пак да ви се отвори възможност да си починете поне малко! За нас предстои тепърва почивка чак от 28-29 август и все още съм в етап на очакване  Grinning

Никси, е такива сладури са малките пухчовци, че не е истина просто! Да са ти живи и здрави и ти на тях  Heart Eyes Много сте готини! А снимки ще кача пак специално за теб и ще ти пратя. Аз точно вчера ги махнах  ooooh!

diddi, да ти честит още един път малкият християнин  Hug Чакаме снимки от почивката и от събитието!

nikiki, всеки ден се надявам на добри новини от вас, но уви...Моля се всичко скоро да свърши и да се възстановите бързо и напълно. Не знам какво друго да ти кажа, а ми се иска да те успокоя  Confused

Приятен и спорен ден на всички! Ние към един часа някъде потегляме към Сандански за 3 дни релакс, че нещо ни поизпушиха бушоните от работа тези дни  Crazy  Laughing

# 257
 Добре дошли на всички завърнали се от лятната почивка!  bouquet
Елспет Добре дошла (ми беше мисълта) и приятно ергенско веселие! Hug Laughing
Никси Страхотни сте! Hug А дребния как се кокори само hahaha ! Да се ти живи и здрави и все така да си засмяна около тях!  bouquet

*MILADY* Благодаря ти пак за пожеланията! И добри новини от части има! Оказва се, че на Крис имунната с-ма е срината, така де, само да й кихне някой и е болна  Tired, така докато не излекуваме Клепсиелета! Затова и вчера бяхме зле, лепнали сме летния грип, ходихме до частната клиника два пъти вчера, два пъти й преливаха банки гликоза и днес е по-добре! Преполовихме АБ т.е. остават ни още 5 дни, тюхх!
 Лек и усмихнат ден на всички!  bouquet

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 16:27 от nikiki

# 258
Здравейте.
Аз чета редовно, но не пиша.
Кити все още е пи бабите. А на мен ми е все по-мъчно. Чуваме се всеки ден. Весела е и щурее. Но като ме чуе все ме вика и на мен ми е още по-мъчно. А няма как да отидем. Ще сме там чак на 25.08. Хем ми е спокойно, че е здрава, хем ми е мъчно.
Лек ден на всички.

# 259
  • София
Nikiki - на снимките е Никси с Гого и Иво, а не аз. Аз, слава Богу, имам момче и момиче  Wink
Ники, питай ги докторите, защо са ти изписали само 10 дни антибиотик. Хубаво е да го пиете две седмици - при такава упорите бактериална инфекция. Това не е презастраховане да не се развие, а си е доказана инфекция и сте избрали специфичен антибиотик. Можеш ли да си представиш калко неприятно ще стане, ако не ги уморите всички гадинки? Тези които оживеят няма да имат трепане, толкова резистентни ще станат.

Някой посещавал ли е това място? http://www.tryavna.bg/web/brashlyan/hotels.htm

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 09:35 от Елспет

# 260
Nikiki - на снимките е Никси с Гого и Иво, а не аз. Аз, слава Богу, имам моче и момиче  Wink
Ники, питай ги докторите, защо са ти изписали само 10 дни антибиотик. Хубаво е да го пиете две седмици - при такава упорите бактериална инфекция. Това не е презастраховане да не се развие, а си е доказана инфекция и сте избрали специфичен антибиотик. Можеш ли да си представиш калко неприятно ще стане, ако не ги уморите всички гадинки? Тези които оживеят няма да имат трепане, толкова резистентни ще станат.

Някой посещавал ли е това място? http://www.tryavna.bg/web/brashlyan/hotels.htm
Tired Незнам, защо решиха да е 10дена приема, също така защо не се сеща никой да каже :" А, ами то няма изс. на кръв и урина! Я да направим!".. Ясно е само, че аз ще се съглася да й спрем АБ, само ако държа + резултати от изследванията (всички видове), където Клепсиелата я няма! Peace
А за мястото, много е красиво и уютно, но не ми се гледа..сега трябваше да се стягаме за Сандански, а ние!?!? Tired

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 02:02 от nikiki

# 261
  • Измир
Здравейте И от мен!

От днес СевИма е със съмненИе за ВарИцела  Crazy
Утре Ще се Изкаже И докИ И ако е така, 10 дена карантИна вкъЩИ  Rolling Eyes
Лошото е, че не знам аз далИ съм я карала, а съЩо И майка мИ не е сИгурна. Поне съм вече във вторИ трИместър.

# 262
  • Gabrowo->Sofia
Никсииииииии, честит рожден ден! Много здраве ти желая и много, много радости около двамата сладури.

olgarita, дано не е варицела
Елспет, не съм ходила в този хотел, но пък ми хареса на снимките  Wink

# 263
Аз, слава Богу, имам моче и момиче  Wink
Oх това прозвуча зловещо Tired

Аз с 8 месечния Гого ходих там. Не е лошо. Кухнята става. Ние бяхме в апартамент. И той ставаше. Нищо особено обаче.

Диди, мерси, мерси, ето да пиете по една за нас Mr. Green

# 264
  • София
Честит рожден ден, Никси!

Oх това прозвуча зловещо Tired
Тц, беше шега  Grinning
Аз с 8 месечния Гого ходих там. Не е лошо. Кухнята става. Ние бяхме в апартамент. И той ставаше. Нищо особено обаче.

Тенкю, аз си го заплюх за някой уикенд, не смятам там да прекарам годишната отпуска.

# 265
За уикенд става

# 266
  • Gabrowo->Sofia
Диди, мерси, мерси, ето да пиете по една за нас Mr. Green
ха, ха ... явно няма да се размине с по едно  Mr. Green

# 267
Никси, честит рожден ден! Жива и здрава, и винаги да си с така свеж и свободен дух  Hug
как се държат младежите, Гого все така ли е безупречен батко?

# 268
Гого все така ли е безупречен батко?

Даааа, най-добрия. Гушка, целува, грижи се много, па и ми се кара като не обръщам внимание на брат му докато реве.
На вашия новоизлюпен батко как му понася новата ситуация Thinking
Сега новия хит е да занича бебетата в хорските колички и със злобна усмивка да каже, "Нащо бебе е по-хубаво" Mr. Green

# 269
никси, честит рожден ден! пожелавам ти да си здрава, щастлива и да те слушат двата юнаци!   bouquet
ние пък вкъщи се натръшкахме с някакъв вирус, донесен от морето според нашата докторка. и той като се насложи върху кашлицата на кейти, направо е ужас някакъв  Rolling Eyes измъчи се детето. цяла зима не боледува от нищо, сега цяло лято болна. днес поне трябва да разбера защо кашля толкова време.
клара, бяхме на обзор. ще кача снимки, когато малко ми се оправи настроението от тия пусти болести  Close

Общи условия

Активация на акаунт