И сега малко да разваля доброто настроение, за което моля да ме извините, но съм адски изнервена и изплашена! Става въпрос отново за яслата...
..прибирам се аз към вкъщи и както винаги минавам покрай нея, та какво виждат очите ми в далечината моята Криста сама на терасата и се люлее на едно конче-люлка!
Викам си, че сигурно я гледат, все пак групата им е на втория етаж и да едната лелка си подаваше окото за секунда-две и се прибираше отново вътре!
Аз тъкмо говорих със сестра ми по телефона и не смеех да мръдна, стоях в градинката отсреща скрита като някое хлапе (за да не ме види Криста, че...) и наблюдавах, и се чудих...та тъкмо изявявам притеснението си от факта, че малката е без надзор на терасата, а кончето е допряно до парапета и , че може да се покатери на него и докато го говоря го виждам...
, затичах се натам, но изведнъж изкочи паникьосаната лелка, дръпна я и я прибраха с люлката в стаята!

аз мисля да пропусна тази покупка.
. Разбрахме чак вечерта, до като си пийвахме биричка с бъдещите кумове, така че моля, почерпете се за наше здраве

..както и да е..утре сутринта съвсем човешки ще помоля дежурната лелка да внимават повече с нея и да не я пускат на терасата без надзор..все пак живеем на 17 етаж и Крис страх от височини няма ! 
, ама то каквото ти е в главата такова и в ръката са казали хората!
, че да прокараме винцето....