Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 053
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
                                                          Честито на именниците! Да са все весели, засмя ни и с любов обагряни!!!  bouquet

И сега малко да разваля доброто настроение, за което моля да ме извините, но съм адски изнервена и изплашена! Става въпрос отново за яслата... Tired..прибирам се аз към вкъщи и както винаги минавам покрай нея, та какво виждат очите ми в далечината моята Криста сама на терасата и се люлее на едно конче-люлка! #Crazy Викам си, че сигурно я гледат, все пак групата им е на втория етаж и да едната лелка си подаваше окото за секунда-две и се прибираше отново вътре! newsm78 Аз тъкмо говорих със сестра ми по телефона и не смеех да мръдна, стоях в градинката отсреща скрита като някое хлапе (за да не ме види Криста, че...) и наблюдавах, и се чудих...та тъкмо изявявам притеснението си от факта, че малката е без надзор на терасата, а кончето е допряно до парапета и , че може да се покатери на него и докато го говоря го виждам... #Crazy , затичах се натам, но изведнъж изкочи паникьосаната лелка, дръпна я и я прибраха с люлката в стаята! Confused Какво да кажа като коментар, думите са излишни, никога няма да разберем какво се случва/става с децата ни докато са на ясла или градина освен ако не видим съвсем случайно с очите си! Аз съм ужасена!Смятам да си поговоря с тях, но си мисля, че нашта Криста им сложи по една обица на ушите! Peace

# 61
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ ИМЕНИЧКИ! - Да са здравичики и усмихнати деца!
На големите също (ако има закодирани такива)!
nikiki   - без думи съм от това което си написала, това ми напомня за детската градина, кадето деца приеха лекарства и много други случки - наистина незнаем какво правят (с) децата ни в детските заведения Tired

Денят на *MILADY* наближава - в петък можем да и спретнем едно виртуално моминско парти!

# 62
честит имен ден на всички именици днес! да сте живи и здрави!

я ме светнете и мен за тези бански с някой линк, ако може.

# 63
освен малките именнички, и бубуто  празнува, ама си трае  Laughing здраве и дълголетие пожелавам   bouquet

абсолютно съм "за" утрешно моминско парти - ще намерим виртуални стриптизьори, или ако Милейди предпочита, друго. Утре вечер, като сложим децата да спят  Wink

никики, защо не отиде веднага в градината да говориш?

# 64
чид на всички малки, големи и още по-големи именици!

карита и бубу - от фокс бейби ги взех. на цена 9.99. има 3 вида, като едните са си открвено момически. представляват костюми като на щангистите, но с ръкавче. били най-безвредният вариант, чета из форумите. вероятно децата ще изглеждат смешно в очите на другите плажуващи, но е за тяхно добруване... взех размер 18-24 м. и пасна чуденсо на петра - нито е опънато, нито стиска, нито притиска. а петра не е дребна въобще. да не говорим че има и разегливост. ще се опитам да намеря някакъв аналог в ла редут и да пусна линк.
...
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-maillot-de-bain-fille-loo … e&pagesize=16
ето, само че във фокса са като трика. по-добре е, струва ми се - поне по-трудно ще си пълнят дупетата с пясък. и девойчестите не са токова лигави на цвят. момчешките пък са с носорог - направо прелест в сравнение с това розовото нещо  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 12:27 от majceto

# 65
кейти въобще няма да даде да е толкова облечена на плажа. добре де, тогава маслата с висок фактор защо са, като и банските отгоре трябва да са с фактор.  Thinking аз мисля да пропусна тази покупка.
майче, във фокса да има други намаления?

# 66
мда - 50%. помои спомени, в края на седмицата ще стане 70 ли беше, 75 ли - не помня. помня, че миналата година около 15ти купих 3йка бодита за камен с 50 % оф - за 23 кинта, а на 20та дата купих същите за едно новородено за 15 лева. но пък в края на седмицата може нещата да са понамалели. честно казано, детският фокс изобщо не ме възхщава. бебешкият има някои попадения, а и разнообразието си е големичко. от там намазва само камбата.
между другото, в детския еспи имаше няколко чудесни неща, измежду които и длга жилетка за 24, панталон зимен пак за 24 и въпросните шалове, с които петра не се разделя, за х 9 и 14 лева. в бенетон също има бая неща за гледане/купуване, ако не сипредубеден към марката, както съм аз. успех!
а, а в дамското еспри нещата сега са с повече от чудесни цени. влюбих се в една пола, която обаче е като за юка - мащабните като за мен са изчезнали. юка - иди и виж - поне ти да си накипрена  Rolling Eyes

# 67
майче, мерси за подробното инфо! аз май вече съм си изчерпала лимита за летни дрешки, ама все пак ще хвърля едно око, щом казваш, че има хубави неща.
а иначе от бебешкия фокс съм много доволна от бодитата, които купувах от там. по-качествени досега не мога да намеря никъде. детският наистина не струва много. развличат се блузките бързо.

# 68
майче, и аз благодаря за инфото, но май и моите няма да искат да стоят така на плажа. Аз ги мажа с фактор 50+, което все се надявам е достатъчно.

# 69
Добър ден!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!

Вчера вечерта се оказа, че ние с мъж ами сме имали годишнина от подписването, но тотално бяхме забравили за това (както и родителите и тн.  Twisted Evil )- колко сме влюбени само, а  hahaha . Разбрахме чак вечерта, до като си пийвахме биричка с бъдещите кумове, така че моля, почерпете се за наше здраве

Ех, колко сте мили само! Много ми стана приятно, че не сте ме забравили, че даже и виртуално моминско парти!!! Аз съм много ЗА  Hug  Hug  Hug И понеже хиляди пъти съм се повтаряла, та ще си кажа и сега, че ви обичам  Heart Eyes

Майче, радвам се, че си се навила. А за искането да го носи- да ти пратя снимки на Яна с такъв, пък може и от конкуренция да се навие и Петра, а Laughing
Някой се чудеше какъв е смисъла на банските със защита- ами кремовете са ясни, но те бързо спират да действат, изтриват се от вода и допир с материи и тн, а това си седи с фактора, покрива по- голяма част от кожата на детето и все от този род положителни функции. Аз също така съм и взела и едно костюмче за разходка с фактор, както и плувни чорапки с фактор- те хем пак пазят от слънцето, а и от гъбички и по- остри предмети по плажа.

# 70
чид на всички малки и големи  именици!
Милейди, честито и на теб.
а за банските - абсурд да я накарам да облече такова нещо. За чорапи пък съвсем. Просто тя се съблича постоянно - все ходи гола и боса. И вечер е голям зор да обесня, защо трябва да стои облечена в парка. Ужас е направо. Но аз все още не съм се шашнала. Ама съм лоша майка.

# 71
Милейди честито и още дълги години да се събирате с кумовете и да си пийвате по биричка две! bouquet
никики, защо не отиде веднага в градината да говориш?
Тити много е сложно..звъни се на домофон, той е горе в стаята на децата, представи си суматохата , раздразнението и очакването на децата когато звънна.. Tired..знам, че звънне ли звънеца всички тичат да чуят познат ли им е гласа от устройството и ако не, почва едно плачене за мама, защо я няма и пр...не мога да им причиня това в 10:30 сутринта, а и нали видях, че я прибраха след това в стаята, та ми стана малкооо по -спокойно, после бях на работа...Но баща й я взе от там и ги е питал, а тя едната от тях веднага отсякла, че нямало как "то няма къде да се качи детето!", е да ама той като им казал за въпросната люлка по която се катереше Крис и лелчето веднага :"Е нали си я знаем, че е малко по-буйна!" е като е буйна какво прави сама на терасата се питам?!? #Crazy Whistling..както и да е..утре сутринта съвсем човешки ще помоля дежурната лелка да внимават повече с нея и да не я пускат на терасата без надзор..все пак живеем на 17 етаж и Крис страх от височини няма ! Tired
    Хайде и да ви помоля да ни стискате  палци, в събота  е първото изследване на Криста - ще й вземат секрет от устата и носа, а другата седмица ще й изследват кръвта, като й вземат венозна такава и искрено се надявам алерголожката да греши и да не е асма това което й има! Praynig
п.п. пак ми стана хаотичеен поста  Crazy , ама то каквото ти е в главата такова и в ръката са казали хората!
 Лека и спокойна вечер на всички!!!  bouquet

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 23:38 от nikiki

# 72
majceto - подготви тост за довечера - много си добра  newsm10, че да прокараме винцето....

# 73
ааа, не - довечера ще фиркаме, а честитките ще има след доклад в снимки и разкази Wink. може пък булката да реши да не се даде в уречения ден/място и час  Mr. Green
а за честитките - ако съм в настроение и муза, става едно витиевато - майки мила  Mr. Green ако денят не ми е ден, обикновено дори пропукам да честитя писмено.

тито - още ли си комбине, бре булка! кат си крийш датата, ся тъй шъ дебна  Mr. Green

моите деца днес ме подлудиха. акцентът беше натъпано ако, размазано по 3ма ни докато бяхме по разходки. по обед излязох от нерви и повиших тон. да видиш ти как всяко си легна в леглото и си заспа бе злиготии, мрънкане, уговаряне и друсане  Mr. Green
за банския -петра много си хареса нейния. облича го с мерак  Peace

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 15:27 от majceto

# 74
Привет! Рапортувам наманикюрена, напедикюрена и с големи гъсти мигли залепена  Mr. Green Вече съм готова да съм бостанджийско плашило!

Майче, повишаването на тон понякога върши чудеса- и на мен ми се случва- яд ме, че си изпускам нервите, ама пък винаги има резултат.  Embarassed  Rolling Eyes
Ето нещо забавно, специално в твоя преводаческа чест по въпроса за упътванията http://www.rumen.org/post-99. А ти се мориш с дни да ги натъкмиш как си трябва. Взимай пример  Laughing

Благодаря и за честитките за отминалата ни годишнина  Hug Ама и ние ще празнуваме като циганите по една седмица от 16-ти почваме с подписването и до 19 откарваме  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт